נכתב ע"י גלבוע;1846077:חדש - אז אף אחת עוד לא יודעת
מהמודעה זה נשמע שווה.
נכתב ע"י efrat1;1846100:הקטע של בית החלמה ליולדות בתוך בית מלון נשמע קצת לא נעים.
למשל, זה לא פאדיחה להסתובב שם בחלוק?
נכתב ע"י hbecker;1846113:הבנתי שהקצו לזה אגף נפרד מהמלון עצמו...כנראה הכל נפרד כולל חדר האוכל וכו'.
נכתב ע"י צברית;1846172:אישית הרעיון של בית החלמה מלא יולדות לבושות בחלוקים/כותנות עושה לי רע.
לא מצליחה להבין את הבעיה הגדולה בלשים איזה בגד קליל ולהיראות טוב.
נכתב ע"י שוש12;1846289:דווקא מהפרסום זה היה ממש משכנע...
אגף נפרד ליולדות וארוחות בד"ץ - כנראה קיטרינג.
כנראה יהיה כמו הדסה ביבי - רק בלי המרחק הרב והחוסר נגישות.
נכתב ע"י sarigold5;1846310:אני הבנתי מהמודעה (אין לי אותה לפני עכשיו) שזה באגף נפרד, גם החדר אוכל שונה וגם האוכל ממטבח בד"ץ עד"ח (ההכשר של רמדה אם אני לא טועה זה רבנות מהדרין, OU).
נכתב ע"י אז מה;1846313:את המודעה ראיתי.רציתי פרטים מעבר לזה.
אבל עדיין הדיסקוס בנושא בהחלט תרם לי. תודה לכולן.
נכתב ע"י Ayalam;1846346:ביום ראשון אחותי הולכת לשם,
אם את רוצה תחכי בסבלנות ותקבלי עדכונים בעז"ה.
נכתב ע"י צברית;1846172:הדסה בייבי גם כן נמצא בתוך מלון,
ליולדות יש קומה נפרדת ושם גם התינוקיה- ואגב ממש שקט שם, לא שמעתי בכלל צרחות.
בכל מקרה החדר אוכל הוא של כל המלון יחד, ואי אפשר לצאת עם פיגמה/חלוק (למרות שהיו כאלו שהלכו ככה... בעיניי זה היה מבזה).
אישית הרעיון של בית החלמה מלא יולדות לבושות בחלוקים/כותנות עושה לי רע.
לא מצליחה להבין את הבעיה הגדולה בלשים איזה בגד קליל ולהיראות טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים