החלמה ליולדות ב'רמדה'

נכתב ע"י יונה יונה;1852076:
סתם ככה בדקתי עכשיו מחירים של הדסה בייבי לעומת המלון הרגיל שם (אותה רמה, אותו שירות, אותו חדר אוכל)
ההפרש הוא מעל 300 ש"ח ללילה ליולדת.

אז אפשר לקחת סתם חדר במלון ....

ולטפל לבד בתינוק.
(אני מבינה שה 300 ש''ח האלו הם לתינוק.)

נכתב ע"י גלבוע;1853275:
אז אפשר לקחת סתם חדר במלון ....

ולטפל לבד בתינוק.
(אני מבינה שה 300 ש''ח האלו הם לתינוק.)

ברור שאפשר, או שאפשר פשוט ליסוע לכל מלון בכל רחבי הארץ ולטפל לבד בתינוק... (ולסחוב עריסה, בקבוקים, טיטולים)
זה הקטע של בית החלמה-התינוקיה, לא?

נכתב ע"י chanak4;1852670:
אין לך מה לבדוק בשאר הקופות, זה פחות או יותר אותו דבר,
בואו ננסה לשנות את זה, יש לכן רעיון איך?
הרי הרבה מאיתנו לא עושות את כל הבדיקות לפני הלידה,
אז למה שלא נוכל לממש את כספי הזכאות של לפני הלידה למה שאנחנו יותר זקוקות לו?

כיום יש לנו את שר הבריאות "משלנו" :)

אפשר לפנות אליו...

נכתב ע"י nc;1852683:
כי בדיקות לפני הלידה הן אינטרס מובהק של קופ"ח למנוע עלויות טיפולים בילד מיוחד...
והחלמה אחרי הלידה ממש לא.

אפשר לעשות מכבי שלי.

לא חשבתי על הנקודה הזו,
לי זה תמיד היה נראה עניין של ביקוש. בביטוחים המשלימים, האינטרס של הקופה הוא פשוט למשוך את הלקוחות. הקהל החילוני ברובו נמשך ע"י הבדיקות המיותרות, ואל הקהל החרדי מדבר בית ההחלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה