החלמה ליולדות ב'רמדה'

נכתב ע"י yc;1852673:
אז חברה שלי הלכה לשם
מספרת שהמקום נחמד מאד. זה באגף נפרד משאר המלון החדר אוכל גם נפרד והאוכל בכשרות בד"ץ שמביאים מקייטרינג בחוץ.
שקט ונחמד הם היו סה"כ 25 נשים בערך...(בכל זאת מקום חדש)

שני שאלות שחשובות לי מאד:
1. איך התינוקיה? יחס וכו'?
2. איך האוכל, מבחינת כמות ארוחות/ רמת ארוחות/ סגנון ארוחות וכו'?

נכתב ע"י yc;1852673:
אז חברה שלי הלכה לשם
מספרת שהמקום נחמד מאד. זה באגף נפרד משאר המלון החדר אוכל גם נפרד והאוכל בכשרות בד"ץ שמביאים מקייטרינג בחוץ.
שקט ונחמד הם היו סה"כ 25 נשים בערך...(בכל זאת מקום חדש)

אחרי שמפרסמים את ההתרשמות הזו בבמה בעלת כזו רמת חשיפה כמו "פרוג", מה שבטוח הוא שזו הפעם האחרונה שיש שם רק 25 נשים...

כולן כבר בדרך לשם...

נכתב ע"י אז מה;1852711:
שני שאלות שחשובות לי מאד:
1. איך התינוקיה? יחס וכו'?
2. איך האוכל, מבחינת כמות ארוחות/ רמת ארוחות/ סגנון ארוחות וכו'?

ולא חשוב לך הצוות הרפואי? האחיות? פיקוח רפואי? ביטוח וכ'?

אחותי הלכה לשם אתמול,
להלן הדיווחים:
חדרים של בית מלון, מיטות נוחות,
שירות של מלון, קפה ועוגות לאורך היום, שירות חדרים
תינוקיה מהממת, שקטה ורגועה

מה שהיה דפוק זה האוכל, פשוט מאוד, ומדויק לפי מס' היולדות
דברו על זה וכבר הבוקר היה שיפור רציני.

הצוות מאוד קשוב, רוצה לשמוע ולשפר מה שאפשר
נראה שהם בודקים את רווחיות העסק, כי לא השקיעו בינתיים
לדוג' בחדר תינוקות משאבה של מדלה, אבל מהביתיות, טיטולים של בייביסיטר...

כל אחת תעשה את שיקולה
מזל טוב!

נכתב ע"י תקוה;1852742:
ולא חשוב לך הצוות הרפואי? האחיות? פיקוח רפואי? ביטוח וכ'?

כל הצוות הרפואי וכו'- נכלל בשאלתי על התינוקיה, לא?
ביטוח- משמע?

נכתב ע"י Ayalam;1852803:
אחותי הלכה לשם אתמול,
להלן הדיווחים:
חדרים של בית מלון, מיטות נוחות,
שירות של מלון, קפה ועוגות לאורך היום, שירות חדרים
תינוקיה מהממת, שקטה ורגועה

מה שהיה דפוק זה האוכל, פשוט מאוד, ומדויק לפי מס' היולדות
דברו על זה וכבר הבוקר היה שיפור רציני.

הצוות מאוד קשוב, רוצה לשמוע ולשפר מה שאפשר
נראה שהם בודקים את רווחיות העסק, כי לא השקיעו בינתיים
לדוג' בחדר תינוקות משאבה של מדלה, אבל מהביתיות, טיטולים של בייביסיטר...

כל אחת תעשה את שיקולה
מזל טוב!

תודה ענקית!!!
נשמע שהחסרון העקרי זה האוכל, ואם הוא במגמת שיפור- אז יש תקוה.

קיבלתי..
בית החלמה ברמדה
026715551 טלפון לבירורים
הם מאפשרים לבוא עם הבעל להתרשם

נכתב ע"י OR_Design;1851867:
קשה .. אבל אפשרי..!!
אני מכירה המון אמהות , וגם אני בינהן שחוזרות ישר הביתה.
ואין להן שום עזרה , והבעל חוזר לעבוד או לכולל , וצריך לבשל ולכבס והכל..
ה' נותן כח!

בכלל ,
אני לא מסוגלת להשאיר את הילדים שלי , מספיק לי יומיים שאני בבית חולים זה די והותר כדי להתגעגע אליהם.

יקירה, די מהר שוכחים מה זה יומיים אחרי לידה.
בואי נעשה חשבון. מהו סדר היום של אמא-יולדת-עם-ילדים בלי עזרה.

נתחיל מהלילה. לילה מעלה בדרך כלל אסוציאציות של כרית ושמיכה, כוכבים ובריזה. ליולדת הוא מעלה ניחוח טיטולים וזיעה, קולות ענוגים של בכי ויבבות, כאבי בטן, האכלה מלאת דמעות של חצי שעה כל 3 שעות במקסימום וביניהם מלאכות מאתגרות כגון הוצאת אוויר, ניגוב פליטות והחלפה לבייבי. הי, רגע! הודו לה' יש גם צאצאים נוספים גדולים או קטנים, והפלא ופלא גם הם יודעים להתעורר בלילות. ואז זה בכלל שישו ושמחו. צריך להרגיע אותם ולהכין בקבוק ולמצוא את המוצץ ולהחליף טיטול או סדין... והכל תוך כדי. בטח בלילות יש לאמא כוח מיוחד אז היא עוברת בין כולם בעוד על שפתיה שיר ורון ("ילדים זה שמחה, ילדים זה ברכה")
אחרי לילה לבן ובוהק מגיע הבוקר. בוקר כידוע כולל הלבשה ושינוע לגנים ומוסדות לימוד. לאמא יש הרי המון כוח אחרי לילה מלא פעילות. אז היא מלבישה את הילדים ומכינה סנדוויצ'ים והכל- עם התינוק בעל יכולת ההבעה הוואקלית המרשימה (הוא עוד יהיה חזן...)
אז האמא שמה חלוק ומטפחת ולוקחת את הילדים למוסדות בזגזוג מרשים ועיניים טרורטות. וחוזרת במהירות שיא למאורה כי עכשיו נשאר לה המון זמן ל...בישולים לאחרי צהרים. וניקיונות (השוקו שנשפך, השמלה והגרביונים שהפרינססה השליכה בשאט נפש... הטיטולים של הזאטוט בשלבי גמילה...) עכשיו היא צריכה להזדרז, האמא מלומדת הניסים, כי האוכל צריך להיות מוכן... ולא נעים שוב לאחר לגננת... בסיום עליה ליישר את חלוקה ולמהר שוב עם התינוק לקחת אותם. ולתת להם יחס. כי ידוע שילדים שצריכים את אמא יותר מתמיד בתקופה רגישה כזו של אח חדש, מה שיוצר מריבות וקנאה ומלחמות עולם וצריך גישור וקישור ויחסי אנוש חדים ומעולים, (והיא מושכת לה בקוקו, והוא נגע לה בבובה, ושניהן רוצות את הסיכה הוורודה ... והם בכלל רוצים סיפור. ואז מה שהתינוק בוכה!!! א-מ-א!!!) לאמא יש כמובן המון סבלנות ומרץ נעורים מפעפע בה לקראת השיא שכולל ארוחת ערב, מקלחות, והשכבה. הבית במצב טבעי ונפלא. דומה לשדה קרב עם נחל אכזיב מכוון חדר האמבטיה. שלוליות של בוץ וצמחי מלפפון.
ואז -נהדר! נשאר זמן ל...איסוף שברי המטבח והסלון, להאכיל שוב את התינוק ולהרגיע. לקבל את פני הבעל המכולל/עבודה. וישר- לכביסות... ו...מה? הגיע הלילה. זוכרים מה זה לילה? לילה ליולדת מעלה ניחוח טיטולים וזיעה, קולות ענוגים של בכי ויבבות, כאבי בטן, האכלה מלאת דמעות...
תעשי חשבון, יקירה, לאמא כזאת טכנית אין זמן לישון בכלל!!!!!

אז אני מכירה המון אמהות, שחוזרות הביתה ומ-ת-מ-ו-ט-ט-ו-ת, אם אין להן שום עזרה, והבעל חוזר לעבודה או לכולל, וצריך לבשל ולכבס והכל...
ה' נותן כח. והרבה פעמים גם שכל לבקש עזרה!
ואני מדברת מניסיון כואב שאני מכירה על נשים גיבורות ששכחו שהן יצור אנוש ולא אלוקים.
ושה' יתן להן כוח.

כל מילה :)
(ואת מוכשרת)

רק שאלה אחת: ואם אין (אין!) ממי לבקש עזרה?

בכל אופן, מנסיון: התקופה הזו, קשה ככל שתהיה- עוברת בסוף, ונשארים בחיים. אם זה מעודד... :rolleyes:

נכתב ע"י מירי ב;1853040:
יקירה, די מהר שוכחים מה זה יומיים אחרי לידה.
בואי נעשה חשבון. מהו סדר היום של אמא-יולדת-עם-ילדים בלי עזרה.

נתחיל מהלילה. לילה מעלה בדרך כלל אסוציאציות של כרית ושמיכה, כוכבים ובריזה. ליולדת הוא מעלה ניחוח טיטולים וזיעה, קולות ענוגים של בכי ויבבות, כאבי בטן, האכלה מלאת דמעות של חצי שעה כל 3 שעות במקסימום וביניהם מלאכות מאתגרות כגון הוצאת אוויר, ניגוב פליטות והחלפה לבייבי. הי, רגע! הודו לה' יש גם צאצאים נוספים גדולים או קטנים, והפלא ופלא גם הם יודעים להתעורר בלילות. ואז זה בכלל שישו ושמחו. צריך להרגיע אותם ולהכין בקבוק ולמצוא את המוצץ ולהחליף טיטול או סדין... והכל תוך כדי. בטח בלילות יש לאמא כוח מיוחד אז היא עוברת בין כולם בעוד על שפתיה שיר ורון ("ילדים זה שמחה, ילדים זה ברכה")
אחרי לילה לבן ובוהק מגיע הבוקר. בוקר כידוע כולל הלבשה ושינוע לגנים ומוסדות לימוד. לאמא יש הרי המון כוח אחרי לילה מלא פעילות. אז היא מלבישה את הילדים ומכינה סנדוויצ'ים והכל- עם התינוק בעל יכולת ההבעה הוואקלית המרשימה (הוא עוד יהיה חזן...)
אז האמא שמה חלוק ומטפחת ולוקחת את הילדים למוסדות בזגזוג מרשים ועיניים טרורטות. וחוזרת במהירות שיא למאורה כי עכשיו נשאר לה המון זמן ל...בישולים לאחרי צהרים. וניקיונות (השוקו שנשפך, השמלה והגרביונים שהפרינססה השליכה בשאט נפש... הטיטולים של הזאטוט בשלבי גמילה...) עכשיו היא צריכה להזדרז, האמא מלומדת הניסים, כי האוכל צריך להיות מוכן... ולא נעים שוב לאחר לגננת... בסיום עליה ליישר את חלוקה ולמהר שוב עם התינוק לקחת אותם. ולתת להם יחס. כי ידוע שילדים שצריכים את אמא יותר מתמיד בתקופה רגישה כזו של אח חדש, מה שיוצר מריבות וקנאה ומלחמות עולם וצריך גישור וקישור ויחסי אנוש חדים ומעולים, (והיא מושכת לה בקוקו, והוא נגע לה בבובה, ושניהן רוצות את הסיכה הוורודה ... והם בכלל רוצים סיפור. ואז מה שהתינוק בוכה!!! א-מ-א!!!) לאמא יש כמובן המון סבלנות ומרץ נעורים מפעפע בה לקראת השיא שכולל ארוחת ערב, מקלחות, והשכבה. הבית במצב טבעי ונפלא. דומה לשדה קרב עם נחל אכזיב מכוון חדר האמבטיה. שלוליות של בוץ וצמחי מלפפון.
ואז -נהדר! נשאר זמן ל...איסוף שברי המטבח והסלון, להאכיל שוב את התינוק ולהרגיע. לקבל את פני הבעל המכולל/עבודה. וישר- לכביסות... ו...מה? הגיע הלילה. זוכרים מה זה לילה? לילה ליולדת מעלה ניחוח טיטולים וזיעה, קולות ענוגים של בכי ויבבות, כאבי בטן, האכלה מלאת דמעות...
תעשי חשבון, יקירה, לאמא כזאת טכנית אין זמן לישון בכלל!!!!!

אז אני מכירה המון אמהות, שחוזרות הביתה ומ-ת-מ-ו-ט-ט-ו-ת, אם אין להן שום עזרה, והבעל חוזר לעבודה או לכולל, וצריך לבשל ולכבס והכל...
ה' נותן כח. והרבה פעמים גם שכל לבקש עזרה!
ואני מדברת מניסיון כואב שאני מכירה על נשים גיבורות ששכחו שהן יצור אנוש ולא אלוקים.
ושה' יתן להן כוח.

:D:D:D

נכתב ע"י שפריץ;1853094:

לא, זה :( :( :(

(איפה הבעל? זה אותו אחד מאשכול האתגר של 'רוצה טוב', שהתחתן רק כדי שאשה תכבס ותבשל לו? ואל תגידו לי שהוא בכולל או בעבודה. כל בעל שאיננו מת או גרוש, אמור לקחת חלק פעיל בניהול הבית במצב כזה).

נכתב ע"י אז מה;1853055:

בכל אופן, מנסיון: התקופה הזו, קשה ככל שתהיה- עוברת בסוף, ונשארים בחיים. אם זה מעודד... :rolleyes:

תלוי אילו נזקים השאירה בדרך.

נכתב ע"י רותי קפלר;1853109:

(איפה הבעל? זה אותו אחד מאשכול האתגר של 'רוצה טוב', שהתחתן רק כדי שאשה תכבס ותבשל לו? ואל תגידו לי שהוא בכולל או בעבודה. כל בעל שאיננו מת או גרוש, אמור לקחת חלק פעיל בניהול הבית במצב כזה).

הבעל עוזר נוראות ברגע שרק מצייצים/רומזים/פוזלים , אבל האשה נורא לא רוצה לבטל לא ולו דקת לימוד יקרה מזהב ופנינים, ומעדיפה להקרע, בידיעה שהתקופה הזו עוברת.
בסדר, טוב לך?

יש בעלים שהחלק הפעיל שהם בהחלט מנסים לקחת, לא כ"כ מצליח
אז אכן, לא נורא שהגדולים ילכו כמה ימים קצת פחות מגוהצים, או עם כריכים פחות מושקעים ובריאים
אבל אם אמא שלהם תהיה בשטח - אין לה סיכוי להימלט מתפקידיה השוטפים, ולא בגלל הבעל אלא בגלל הילדים
ילדים בריאים הם תובעניים ב"ה

נכתב ע"י אז מה;1853055:
(ואת מוכשרת)

רק שאלה אחת: ואם אין (אין!) ממי לבקש עזרה?

אם אין ממי לבקש עזרה, אז כדאי למצוא שכנה או בייביסיטר שתשמור קצת על התינוק בבוקר או על הילדים לקצת זמן בצהריים ע"מ שהאמא לא תתמוטט.
זה שווה כסף... (ולא אמרתי כל יום...)

ואני מכירה משפחות כאלה שהאבא לא חוזר עד מאוחר...

נכתב ע"י bo;1853139:
אם אין ממי לבקש עזרה, אז כדאי למצוא שכנה או בייביסיטר שתשמור קצת על התינוק בבוקר או על הילדים לקצת זמן בצהריים ע"מ שהאמא לא תתמוטט.
זה שווה כסף... (ולא אמרתי כל יום...)

בהחלט.

ברור.
אישה שלא שומרת על הכוחות שלה, תגמר. פשוט תתאדה.
לכן - בשביל שהבעל יוכל לשבת עוד הרבה שנים בנחת וללמוד או לעבוד, חייבים את העזרה הזאת.
הבעיה שנשים לא רוצות לבטל עוד דקה מהזמן שלו.

נכתב ע"י אז מה;1853133:
הבעל עוזר נוראות ברגע שרק מצייצים/רומזים/פוזלים , אבל האשה נורא לא רוצה לבטל לא ולו דקת לימוד יקרה מזהב ופנינים, ומעדיפה להקרע, בידיעה שהתקופה הזו עוברת.
בסדר, טוב לך?

יש פעמים שביטולה היא קיומה .
צריך לפרט?

חשבתי שזה מובן שהקטע נכתב מתוך הומור שחרחר וציניות ושזה בא להציב מראה על מצב של יולדת עם ילדים בלי עזרה שמתפתח מהר מאוד למצב הישרדות מסויט.

נכתב ע"י C H A N Y;1853193:
יש פעמים שביטולה היא קיומה .
צריך לפרט?

ברור.

אבל פליז, אל תכנסו פה לויכוח גם על זה.
האשכול הממורטט הזה סבל כבר מספיק.
אנא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת