החלמה ליולדות ב'רמדה'

• הוסף לסימניות
הוליווד, אני עצמי - איתך בדעתך.
(ולגבי ההבדל בין כתונת לחלוק- אין חולק!)

אבל! קחי בחשבון שיש המון סוגי טיפוסים בעולם.
כך שכן, יש נשים שמגיעות בדיוק בשביל הכוורת הרוחשת הזו. כל אחת וסגנונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;1846493:
וכשאני הייתי בבית חולים/בית החלמה, היו נשים "מהעשירון העליון" עם חלוק איכותי ומכובד והיו נראות פי אלף מטופחות, מאלו שהתלבשו ב"בגד קליל" של חצאית וחולצה שמאטע של מוזיאון יד חדווה ונראו קריקטורה.

אני מציעה לכבד את בנות ישראל, גם אם להן כסף לקנות חלוקים במכירות של העשירון העליון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;1846493:
. ועם חלוק מכובד אין בעיה לרדת לחדר האוכל, כמו שאין בעיה לרדת איתו למכולת ולגינה.

בכל אופן אני לא אוהבת להסתובב עם חלוק, גם לא למכולת או לגינה, בטח לא בבית מלון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1846512:
בכל אופן אני לא אוהבת להסתובב עם חלוק, גם לא למכולת או לגינה, בטח לא בבית מלון.

העם איתך :eek:

זו באמת שאלה, האם חדר האוכל אכן נפרד או לא.
נחכה לאחות של הזאתי מעמוד 2 :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1846498:
אני מציעה לכבד את בנות ישראל, גם אם להן כסף לקנות חלוקים במכירות של העשירון העליון.

ואני מציעה שבנות ישראל יכבדו את המושג שיש חלוקים מכובדים שביניהן לבין כותונת יש הבדל של כמה שנות אור, גם אם התקציב שלהם מאפשר להם לקנות רק חלוקים ב-100 ש"ח מהסטנד ברחוב.

(ואגב, בתוספת של עוד מאה מאתיים אפשר לקנות חלוק מכובד ומכבד, מי שבוחר לקנות את הסגנון הרחובי הזרוק והמרושל זה בדר"כ לא מסיבה תקציבית אלא סיבות אחרות)

• הוסף לסימניות
הוליווד יקרה,
אני מכירה מקרוב את חנויות החלוקים של "העשירון העליון" ומכירה הרבה נשים שמסתובבות עם חלוקים כאלו. אני לא מדברת מבורות או על חלוקים של 100 שקל...
ועדיין נשארת בדעתי.
הצורה שלהם מזכירה כותונת, יותר מכל בגד קליל וזול שיהיה, ולא ראיתי שום אישה שנראית בהם מכובדת! זה בגד בית ולא מעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1846538:
הוליווד יקרה,
אני מכירה מקרוב את חנויות החלוקים של "העשירון העליון" ומכירה הרבה נשים שמסתובבות עם חלוקים כאלו. אני לא מדברת מבורות או על חלוקים של 100 שקל...
ועדיין נשארת בדעתי.
הצורה שלהם מזכירה כותונת, יותר מכל בגד קליל וזול שיהיה, ולא ראיתי שום אישה שנראית בהם מכובדת! זה בגד בית ולא מעבר.

דווקא ראיתי נשים עם חלוק יוקרתי שנראו מליון דולר, יותר מכאלה עם ביגוד קליל.

אז סביר להניח שאלו שלא נראות כך אולי הבעיה בהן ולא בחלוק... מה לעשות, יש כאלו שבגלל המימדים או מבנה הגוף שלהן, מה שילבשו ייראה כמו פיג'מה... :eek: :)

• הוסף לסימניות
איזה ויכוח דבילי.

• הוסף לסימניות
ביררנו מחירים...

חדר לבודד 800 שח
בחדר לזוג 600
בחדר לשלושה 490 [אם אני זוכרת נכון]...

ואמורה להיות גם השתתפות של הקופות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1846498:

תודה, גלבוע
ולהוליווד - אני מציעה לכבד את בנות ישראל, גם אם בלי קשר לכסף הן לא מחפשות להראות כמו בהוליווד.

ובלי קשר - מה שבעינייך הוא מליון דולר בעיניי הוא, איך לומר? בחיים אני לא מתכוונת להראות ככה.

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שאני נגררת לכזה ויכוח מטופש
אבל מכל הנשים שאני ראיתי אשה לבושה תמיד תראה יותר נורמלי מאשה בחלוק, גם אם הוא עלה מליון דולר. במחילה (סליחה מכל מי שנפגעה. יש לי בחילה מחלוקים)
ולפותחת האשכול,
באמת זה נשמע מענין, גם אני ראיתי את הפרסום, מה שמושך פה זה גם ההכשר, וגם המיקום הנוח (לעומת הדסה ביבי)

• הוסף לסימניות
יש חלוקים שהם שמלות. ואם לא יגידו אין אפשרות לזהות.
היום יש שפע מהמם.

• הוסף לסימניות
תמיד מוזר לי נשים שיורדות למכולת עם פיגמה

אבל כל אחת לשלה

• הוסף לסימניות
בקשר לכוורת הרוחשת :)
אני הייתי לראשונה בחיי בטלזסטון וממש נהניתי.
הייתי עם עוד מישהי בחדר (מאילוץ, כי היה לי חשוב להגיע דווקא ביום של הברית)
ואני אחת שוחרת פרטיות!!
זה לא שהייתי לא נחמדה אליה, אבל כן הייתי מכונסת בעצמי ולא נתתי לה כל עילה לפתוח איתי בשיחה. רציתי לנוח.
אמרתי יפה שלום ופניתי לענייני.
היה לי שקט, הייתי במיטה ככמעט כל הזמן.
לא זכורה לי מנוחה כזו זה עידן ועידנים.

גם אותי סיקרנה המודעה של רמדה, אבל היחס המדהים בטלזסטון, יגרום לי לחזור לשם.
אין דברים כאלה!
ואני מתכוונת בעיקר לתינוקיה. כי העובדות שם דאגו גם לי כאם, חוץ מהדאגה והרכות לתינוק.
(אכלת כבר? תשאירי אותו, אני שומרת עליו. לכי לאכול...).

• הוסף לסימניות
התינוקיה של טלזסטון היא מדהימה ובאמת אחד הדברים שהכי מגרים לחזור לשם שוב........ (אישית חשוב לי מאד תינוקיה רגועה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1846172:
אי אפשר לצאת עם פיגמה/חלוק (למרות שהיו כאלו שהלכו ככה... בעיניי זה היה מבזה).
אישית הרעיון של בית החלמה מלא יולדות לבושות בחלוקים/כותנות עושה לי רע.
לא מצליחה להבין את הבעיה הגדולה בלשים איזה בגד קליל ולהיראות טוב.

הצלחת לעורר דיון שלם, כנראה יש כאלו שיעדיפו לא לענות...
ביום יום אפשר להבין שזה מבזה, אבל יש אילוצים בעיקר לאחר לידה. [וכאן לא המקום לפרט]
לאחר אחת הלידות היה אסור לי לגרוב גרביים ו/או גרביונים. מה שהצריך אותי ללכת בחלוק ארוך שלא יראו לי את הרגליים. [והיה לי גם חלוק שנראה כבגד, ולא יכולתי להלביש מבחינת צניעות, חושבת שהצניעות הוא הדבר הראשון שמכבדת את האישה].

• הוסף לסימניות
אנחנו יכולות לקשקש עד מחר מה מתאים ומה לא.
תכלס יש ליולדות מצבי רוח שונים ומשונים
לא תמיד האשה במצב רגשי טוב ונינוח לאחר הלידה וההריון
ואי אפשר לשפוט אף אחת מה היא לובשת.
יש גם כ"כ הרבה סגנונות והבדלים מנטליים.
מה שברור לאחת שבשום אופן לא, יש כאלו שלא יבינו על מה בדיוק המהומה
העיקר שכל אחת תרגיש טוב ונוח עם עצמה
ותחזור הביתה עם כח.

בלידה אחת הסתובבתי בבי"ח בשבת עם פיאה...:cool:
בלידה אח"כ לא היה לי כח אפילו לחשוב על זה...
עוברים כ"כ הרבה דברים בדרך, ואנחנו כאלו שבירות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת