The Little Boy
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,101
יש תאריך תפוגה לכסף שהוטען לקראת פסח, או שאפשר לנצל אותו גם בעוד שנה?
אין תפוגהיש תאריך תפוגה לכסף שהוטען לקראת פסח, או שאפשר לנצל אותו גם בעוד שנה?
אין תאריך תפוגה ואפשר לראות את הסכום בכל רגע נתון (גם מעל 1000)יש תאריך תפוגה לכסף שהוטען לקראת פסח, או שאפשר לנצל אותו גם בעוד שנה?
פעם אמרו לי שכל רכישה מחדש צריך לסדר את זה...מישהי הצליחה לעדכן את מספר הילדים כדי שתוכל לקנות יותר כרטיסים?
עדכנתי אצל שרית ולמעשה אין לי אפשרות לקנות יותר מ5
שלחתי מייל לשרית, היא העבירה אותו הלאה בבקשה לטיפול.פעם אמרו לי שכל רכישה מחדש צריך לסדר את זה...
אחרי הרכישה של 5 כרטיסים צריך לשלוח (נראה לי למגה לאן, אבל כבר לא זוכרת בדיוק לאיפה, אבל זה היה פחות או יותר התהליך), ואז הם מוסיפים כרטיסים באותו מחיר.
ממש לא נח.
בלאגן ביגורמישהי השתמשה בהטבה לרייזרים בנחל ציפורי?
האם היה מוצלח?
אשמח להמלצות על אטרקציות בצפון בהטבה של ארגון המורים שהייתם ונהנתם
שנים קודמות השתמשתי בהטבה של חלום עולמי , קיאקים ועוד
השנה לא רוצה להגיע לאזור טבריה בעקבות החום
שימי לב מדובר בשנה קלנדריתשאלה חצופה...
בלי להכנס לקטע ההלכתי בבקשה
מישהו ניסה להזמין מלון פעמיים בשנתון?
זה נתקע בשלב כלשהוא? בהזמנה? במלון עצמו?
מה זה אומרשימי לב מדובר בשנה קלנדרית
כך שטכנית בשנה אפשר פעמיים
איך מעדכנים?מישהי הצליחה לעדכן את מספר הילדים כדי שתוכל לקנות יותר כרטיסים?
עדכנתי אצל שרית ולמעשה אין לי אפשרות לקנות יותר מ5
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //