הי, דחוף - המחשב רשם שיש בעיה ומאתחל את עצמו- כמה שעות אותו דבר

• הוסף לסימניות
מה עושים? תקוע
רושם כל הזמן: Prepares automatic repair

• הוסף לסימניות
תודה. איך מדליקים את המחשב דרך הדיסק? יש לי באונקי התקנה של ווינדוס, לזה הכוונה?
בודאי א מתכוונת לקובץ שמפעילים אותו כשהמחשב דולק. זה לא יעזור. צריך על ידי תכנת RUFUS לייצור דיסק התקנה, וצריך לזה קובץ תמונה (ISO) של התקנת חלונות. או לחילופין להדליק את המחשב עם תקליטור התקנה של חלונות, בתנאי שהתקליטור מכיל חלונות בגירסה שמותקנת על המחשב או יותר מתקדמת. אך לא ישנה יותר.

• הוסף לסימניות
בודאי א מתכוונת לקובץ שמפעילים אותו כשהמחשב דולק. זה לא יעזור. צריך על ידי תכנת RUFUS לייצור דיסק התקנה, וצריך לזה קובץ תמונה (ISO) של התקנת חלונות. או לחילופין להדליק את המחשב עם תקליטור התקנה של חלונות, בתנאי שהתקליטור מכיל חלונות בגירסה שמותקנת על המחשב או יותר מתקדמת. אך לא ישנה יותר.

תודה
יש לך איך לעזור לי לעשות את זה בפועל

• הוסף לסימניות
מצורף תוכנת רופוס

קבצים מצורפים

• rufus-3.13.rar
    1.1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואוו תודה על העזרה. את זה:

צריך במחשב התקוע לעשות, לא?
מסובך לי, תוכל לבצע לי מרחוק? כמובן בתשלום
צריך להכין את מה שכתבתי במחשב אחר. זה מכין דיסק תיקון והתקנה של חלונות.
אח"כ מכניסים את הדיסק למחשב התקוע, ודרך הביוס מעלים את המחשב דרך הדיסק אונקי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אני משתמשת בהורדה הזו? צריך לרדת לי תמונה?
יש שם מספר אפשרויות. בחלון הראשון למעלה בחורים WINDOWS
בחלון השני בוחרים גרסה 2009 (העליון)
בחלון השלישי בוחרים WINDOWS 10
בחלון הבא בוחרים שפה עברית
בחלון האחרון בוחרים או 32 סביות או 64 סיביות. תלוי במהדורה שהיתה על המחשב. (בדרך כלל 64)
ואז נפתח חלון מצד ימין שכתוב בו "הורד". לוחצים עליו ומתחיל לרדת קובץ תמונה

• הוסף לסימניות
תודה, יותר קל למצוא במחשב לי?
אם עשית כמו כל ההוראות יורד למחשב קובץ תמונה כזה.
1610222732599.png

אותו צריך להתקין על דיסק אונקי על ידי תוכנת RUFUS

• הוסף לסימניות
אחרי התקנת הקובץ בתוכנת רופוס כך:
1610223199933.png

צריכים להכניס את הדיסק אונקי ובהדלקת המחשב ללחוץ או F8 או F9 תלוי בחברה ולבחור את הדיסק אונקי שיעלה דרכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה