לייצור דיסק התקנה של WINDOWS להדליק את המחשב דרך הדיסק ולעשות תיקון.מה עושים? תקוע
רושם כל הזמן: Prepares automatic repair
לייצור דיסק התקנה של WINDOWS להדליק את המחשב דרך הדיסק ולעשות תיקון.
בודאי א מתכוונת לקובץ שמפעילים אותו כשהמחשב דולק. זה לא יעזור. צריך על ידי תכנת RUFUS לייצור דיסק התקנה, וצריך לזה קובץ תמונה (ISO) של התקנת חלונות. או לחילופין להדליק את המחשב עם תקליטור התקנה של חלונות, בתנאי שהתקליטור מכיל חלונות בגירסה שמותקנת על המחשב או יותר מתקדמת. אך לא ישנה יותר.תודה. איך מדליקים את המחשב דרך הדיסק? יש לי באונקי התקנה של ווינדוס, לזה הכוונה?
בודאי א מתכוונת לקובץ שמפעילים אותו כשהמחשב דולק. זה לא יעזור. צריך על ידי תכנת RUFUS לייצור דיסק התקנה, וצריך לזה קובץ תמונה (ISO) של התקנת חלונות. או לחילופין להדליק את המחשב עם תקליטור התקנה של חלונות, בתנאי שהתקליטור מכיל חלונות בגירסה שמותקנת על המחשב או יותר מתקדמת. אך לא ישנה יותר.
אני תיכף יעלה קישוריםתודה
יש לך איך לעזור לי לעשות את זה בפועל
כאן מצורף אתר להורדת כל גרסאות WINDOWSתודה
יש לך איך לעזור לי לעשות את זה בפועל
צריך במחשב התקוע לעשות, לא?צריך על ידי תכנת RUFUS לייצור דיסק התקנה, וצריך לזה קובץ תמונה (ISO) של התקנת חלונות
צריך להכין את מה שכתבתי במחשב אחר. זה מכין דיסק תיקון והתקנה של חלונות.ואוו תודה על העזרה. את זה:
צריך במחשב התקוע לעשות, לא?
מסובך לי, תוכל לבצע לי מרחוק? כמובן בתשלום
איך אני משתמשת בהורדה הזו? צריך לרדת לי תמונה?כאן מצורף אתר להורדת כל גרסאות WINDOWS
Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.tb.rg-adguard.net
יש שם מספר אפשרויות. בחלון הראשון למעלה בחורים WINDOWSאיך אני משתמשת בהורדה הזו? צריך לרדת לי תמונה?
במחשב לי?קובץ תמונה (ISO) של התקנת חלונות.
אם עשית כמו כל ההוראות יורד למחשב קובץ תמונה כזה.תודה, יותר קל למצוא במחשב לי?
שאלה קטנהאם עשית כמו כל ההוראות יורד למחשב קובץ תמונה כזה.צפה בקובץ המצורף 802184
אותו צריך להתקין על דיסק אונקי על ידי תוכנת RUFUS
דפדף להגדרות תאריך ותבחר לוח שנה עברי, במקום לוח גרוגריאנישאלה קטנה
איך הפכת את התאריך במחשבך לתאריך עברי?
איך אני מעלה דרך הביוס?אם עשית כמו כל ההוראות יורד למחשב קובץ תמונה כזה.צפה בקובץ המצורף 802184
אותו צריך להתקין על דיסק אונקי על ידי תוכנת RUFUS
צריך להראות כך לפני ההורדהתודה, יותר קל למצוא במחשב לי?
ואוו תודה רבהדפדף להגדרות תאריך ותבחר לוח שנה עברי, במקום לוח גרוגריאניצפה בקובץ המצורף 802190
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים