הליקובקטר

• הוסף לסימניות
נשמע ממש מלחיץ. משהו יודע איך זה מדבק?

• הוסף לסימניות
הקפצה, אבל...

אשמח לקבל עדכונים נוספים

• הוסף לסימניות
קודם כל משתתפת בכאביך
מכירה את זה מקרוב!
אני אישית עשיתי דיאטת כסאח שנתנה לי נטורפתית טובה
זה עזר, אבל כל עוד החזקתי בדיאטה, ברגע שנגעתי בשמרים/ חלב וכו
חזרו כאבי הבטן נורא.
לקחתי גם ג'ל אלוורה, יכול להיות שעזר ויכול להיות שלא...
מה שכן עזר מאוד אלו טיפות בשם קנדידקס קניתי בבית מרקחת מדי פלוס בירושלים
לקחתי חודש. מה אומר, על השבוע הראשון כאבי הבטן פחתו.
לאט לאט חזרתי לאכול כמעט הכל (עדיין חלב פרה מציק לי קצת)
אני שוקלת לעשות עוד סדרה של זה, עוד לא יצא לי (וזה כבר סימן לכך שאני מרגישה הרבה יותר טוב)
מבחינת הבדיקות, התוצאות לא השתנו. אבל אמר לי רופא שהבדיקה לא 100 אחוז אמינה מבחינת הרמה של הערכים, זה יותר ההרגשה של הבנ"א...

אני התייאשתי מלנסות להוריד את הערכים, רק רוצה להרגיש טוב, וב"ה מרגישה כך!!!
בהצלחה רבה
אם תרצי פירוט יותר, מה מותר לאכול ומה לא וכו
פני אליי באישי

• הוסף לסימניות
שמן אורגנו מועיל מאוד להליקובקטר

מגיע בכמוסות בחנויות הטבע

• הוסף לסימניות
אכן יעיל, אבל לא פותר! (בכל אופן לא לי, שיש לי ערכים מאוד גבוהים בבדיקה)
שמעתי גם על משהוא שלקח 90 טיפות ביום של גינגר נדמה לי

• הוסף לסימניות
תראי, בגדול, כמי שעברה את זה, אני יכולה לומר שיש 2 מסלולים:

1. נטילת אנטיביוטיקה לפי המלצת הרופאים
שזה אומר 2 סוגי אנטיביוטיקה בו זמנית + נוגד חומצה. טיפול של כחודש.
למסלול זה יש את ההשלכות שלו, על כל המשתמע מכך.

2. המסלול הטבעי
ללכת לנטורופת טוב וכדו', לשנות תזונה באופן משמעותי, לקחת תרופות טבעיות
ובעז"ה לצאת מזה

אני התחלתי עם המסלול הראשון ולא עזר לי ואז עברתי למסלול השני. וב"ה שקט בגיזרה.

• הוסף לסימניות
אני קוראת את כל האשכול מתחילתו ועד סופו, ומגלה שהנקודה העיקרית לא קיבלה כמעט התיחסות.
הליקופקטר הוא חיידק מסוכן, שעלול לגרום לסרטן בקיבה. כך שהמטרה היא לא רק לטפל בסימפטומים, שאכן עלולים להיות קשים, אלא גם למגר אותו.
לכן, גם אם הולכים על שיטה טבעית, צריך לבדוק שהוא אכן מוגר!

לי היה את התופעות בצורה קשה ביותר, התקפים קשים של כאבי בטן עליונה איומים, בחילות, וצרבות.
אחרי סדרה אחת של טיפול באנטיביוטיקה - ב"ה החיידק מוגר. (בדקתי)
האנטיביוטיקה אכן קשה מאוד, לקארין יש תופעות לוואי קשות כמו טעם מגעיל בפה, אבל הכל עובר. העיקר זה למגר את החיידק.

הרוקחת בבית המרקחת נתנה לי עיצה טובה, שקבלה מגסטרואנטרולוג מומחה (אחרי שלקחה 3 סדרות של האנטיביוטיקה):
יחד עם הטיפול האנטביוטי, לשתות מיץ חמוציות טבעי של פריגת, כמה שיותר. (דווקא של פריגת, פשוט על זה עשו את המחקר וזה עבד, או שהם שילמו על המחקר....). החיידק הזה אוהב חומציות, והוא מתרכב איתם, ואז מורחק מהגוף.

רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה;1116838:
אני קוראת את כל האשכול מתחילתו ועד סופו, ומגלה שהנקודה העיקרית לא קיבלה כמעט התיחסות.
הליקופקטר הוא חיידק מסוכן, שעלול לגרום לסרטן בקיבה. כך שהמטרה היא לא רק לטפל בסימפטומים, שאכן עלולים להיות קשים, אלא גם למגר אותו.
לכן, גם אם הולכים על שיטה טבעית, צריך לבדוק שהוא אכן מוגר!

לי היה את התופעות בצורה קשה ביותר, התקפים קשים של כאבי בטן עליונה איומים, בחילות, וצרבות.
אחרי סדרה אחת של טיפול באנטיביוטיקה - ב"ה החיידק מוגר. (בדקתי)
האנטיביוטיקה אכן קשה מאוד, לקארין יש תופעות לוואי קשות כמו טעם מגעיל בפה, אבל הכל עובר. העיקר זה למגר את החיידק.

הרוקחת בבית המרקחת נתנה לי עיצה טובה, שקבלה מגסטרואנטרולוג מומחה (אחרי שלקחה 3 סדרות של האנטיביוטיקה):
יחד עם הטיפול האנטביוטי, לשתות מיץ חמוציות טבעי של פריגת, כמה שיותר. (דווקא של פריגת, פשוט על זה עשו את המחקר וזה עבד, או שהם שילמו על המחקר....). החיידק הזה אוהב חומציות, והוא מתרכב איתם, ואז מורחק מהגוף.

רפואה שלימה!

כנראה שהחיידק שלך לא היה בערכים מאד גבוהים! קשה מאד לסלק אותו מהגוף וגם יום למחרת שסולק עלולים להדבק בו שוב.
זהו חיידק שיש אותו לכמחצית מהאוכלוסיה הצעירה, ובאוכלוסיה המבוגרת לכ70 אחוז!
הסימפטומים המסוכנים שלו הם כמובן אם לא מטפלים, אבל הם נדירים (בכל אופן לפי הרופאים שדברתי איתם)
ואל תשכחו שאנטיביוטיקה גם הורסת את הגוף!
לקחת סדרות על סדרות של אנטיביוטיקה זה להרוס את המערכת החיסונית.
אני לא נגד אנטיביוטיקה, אבל כשרואים שכמויות הסטריות (כן, זה מה שנותנים לחיידק הזה) ממנה לא יעילות, כדאי לנסות גם אפיקים אחרים.
ובעיקר להתפלל לבריאות איתנה תמיד בעז"ה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת