נכתב ע"י יפה;1116838:אני קוראת את כל האשכול מתחילתו ועד סופו, ומגלה שהנקודה העיקרית לא קיבלה כמעט התיחסות.
הליקופקטר הוא חיידק מסוכן, שעלול לגרום לסרטן בקיבה. כך שהמטרה היא לא רק לטפל בסימפטומים, שאכן עלולים להיות קשים, אלא גם למגר אותו.
לכן, גם אם הולכים על שיטה טבעית, צריך לבדוק שהוא אכן מוגר!
לי היה את התופעות בצורה קשה ביותר, התקפים קשים של כאבי בטן עליונה איומים, בחילות, וצרבות.
אחרי סדרה אחת של טיפול באנטיביוטיקה - ב"ה החיידק מוגר. (בדקתי)
האנטיביוטיקה אכן קשה מאוד, לקארין יש תופעות לוואי קשות כמו טעם מגעיל בפה, אבל הכל עובר. העיקר זה למגר את החיידק.
הרוקחת בבית המרקחת נתנה לי עיצה טובה, שקבלה מגסטרואנטרולוג מומחה (אחרי שלקחה 3 סדרות של האנטיביוטיקה):
יחד עם הטיפול האנטביוטי, לשתות מיץ חמוציות טבעי של פריגת, כמה שיותר. (דווקא של פריגת, פשוט על זה עשו את המחקר וזה עבד, או שהם שילמו על המחקר....). החיידק הזה אוהב חומציות, והוא מתרכב איתם, ואז מורחק מהגוף.
רפואה שלימה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים