כללי הלקוח רוצה אתר, אתם לא יודעים לבנות? תרוויחו עליו כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;2217544:
לדוג' אם אפרסם חנות תכשיטים אוכל להמליץ עליך כצלמת, לא מובטח שייקחו אותך, אבל אם סומכים עלי כבעלת מקצוע, כנראה יסמכו גם על חוו"ד והמלצתי.
זה נטו שיחת טלפון, או כתיבת מייל וכדו', וכאשר יושבים על פרוייקט או פרסום רציני, לזרוק כמה מילים כהמלצה לא נקרא ממש "לעבוד בשיווק".

ואת חושבת שעל דבר כזה אני אמורה לשלם לך משהו?

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים כגרפיקאי הלקוח נותן לי לעשות הכל, לקחת את המוצרים לצילום, לדבר עם הדפוס.
הוא לא מבין בזה, מבחינתו עולם העיצוב הוא נעלם גדול.
הוא רוצה אתר, ניירת משרדית, ומודעות פרסום.
לזה התכוון ונתנו10, במקום לומר ללקוח אני לא יכול לעזור לך רק בתחום ספציפי, לומר לו אין בעיה אני יסדר לך את הכל, יש לי חבר גאון בבניית אתרים, אני יבדוק לך על צילום איכותי וכו', הלקוח ישמח שמישהו לוקח לו את העול מהראש, והגרפיקאי יוכל לגזור דמי תיווך על הפניית העבודה.
וזה עדיף באמת מבחינת הלקוח שיש מישהו שמבין בעיצוב והוא אחראי על כלל חלקי העיצוב, גם כי הגרפיקאי באמת מבין יותר מהלקוח בתחומים הללו, וגם כי יהיה קונספט אחיד לכל המוצרים.
ואכן, מבחינת תשלום האחריות לשלם לצלם, לבונה האתרים, לתלתיסט, למאייר, ליוצר סרטים/אנימציות, היא על הגרפיקאי (שמבחינתו צריך להיות בטוח שהלקוח אמין וישלם על הכל במוקדם ובמאוחר).
ואת כל הנ"ל כתבתי מההסתכלות שלי כגרפיקאי, אני מאמין שכל אחד מתחומו הוא יכול להיתקל בסיטואציות כאלו ואחרות של לקוח שמחפש דרכו עבודות בתחומים אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;2217743:
ואת חושבת שעל דבר כזה אני אמורה לשלם לך משהו?

אם זה בשת"פ או שמסכמים מראש, אז כן.

• הוסף לסימניות
עוד אחד, רוב מוחלט של הלקוחות לא כאלו.
(אפילו במשרדי פרסום, לפעמים הלקוח הוא המחליט כמה הוא מוכן לשלם על מה ומי יהיה בעל המקצוע)

• הוסף לסימניות
אגב..
אם אתם מחפשים פרסום בכל עיתון או אמצעי מדיה אחר..
אני הכתובת
בחלק מהמדיות ( לדוג המבשר או רשת קו עיתונות דתית רדיו קול חי UGUS) המחירים שלי נמוכים ביותר מ50 אחוז בשאר העיתונים המחירים גם זולים משמעותית ( כמובן שגם אתם תרוויחו מהעניין )
אפשר לפנות אליי ישירות 0502-808022
או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא מבין כל כך את הדיון..

כיום רוב העבודות שאני עושה אני מציע ללקוח שאני אדאג לו לענין ההדפסה במחירים מצוינים, לא היו כמעט לקוחות שלא רצו.

הרווח שלי:
1- המחירים ש"אני" מקבל מבתי דפוס זולים משמעותית ממה שהוא יקבל וכך אני גוזר רווח נחמד. הוא לא שילם יותר (לפעמים אפילו פחות) ואני הרווחתי עוד.
2- הנסיון (הלא מאוד ארוך) שלי מראה שבמקרים רבים הדפוס מבקש התאמות ושינויים קלים וכו, אם אני מבצע את ההדפסה אני יודע מה הדרישות של הדפוס, במידה ועדיין יש משהו אז זה מולי ישירות ובמהירות.
אם הלקוח מדפיס אז הוא יילך לפעמים לדפוס קטן ואז פתאום מגיעות בקשות מעניינות.. ומתחיל טלפון שבור + שהלקוח לא באמת יודע להסביר מה הדפוס ביקש ובסוף אני צריך לרדוף אחרי הדפוס שלו.

• הוסף לסימניות
מאד מעניין לקרוא את כל הדיון...
בתור אחת שמתבוננת מהצד במעצבים שגם מתווכים חשבתי לעצמי שכשאהיה עצמאית אנהג ככה. מה רע? תיווכת דפוס והרווחת 500 ש"ח... למה לא?

אבל מקריאת הנקודות שהעלתה ruchama135 יצא לי קצת החשק לרוץ על זה ועד עכשיו לא ראיתי בדיון תשובות נקודתיות שעונות על מה שהעלתה...
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2216574&postcount=20

אשמח באמת לשמוע למה זו "חשיבה בקטן" ולא "זהירות", אני מאמינה שיש כאן עוד שירצו לדעת.

• הוסף לסימניות
בקשר לתיווך דפוס, הדפוס מוציא קבלה, הלקוח רואה את הסכום לא?

• הוסף לסימניות
מקובל לתאם את עניין העמלה עם הלקוח או שזה מגולם במחיר הכולל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כותבת בשם משהי שאני מכירה אישית שהיא מנהלת הארגון הענק הזה, הקימה אותו ב-10 ידיה!!
תשתדלו לקרא עד הסוף בבקשה... תראו לנו שאתם איתנו. בבקשה

שלום וברכה.

הייתי בחורה מליאה חלומות ואידאלים כשהתחתנתי. בית של תורה, משפחה, צחוק ואושר.

ובאמת –

ככה זה התחיל.

ילד ועוד אחד. שולחן שבת, הדלקת נרות חנוכה, שולחן ליל הסדר, ואבא שלומד תורה.

וככה זה נגמר---

הבזק רגע של אירוע מוחי, שבריר רגע של תאונת דרכים, פיגוע דמים או שעות ארוכות של הוצאת גידול ממאיר מהמוח .

החיים התהפכו בבת אחת.

והבעל היקר, השותף התומך, הפך לנכה סיעודי. בד"כ גם קוגניטיבית.

לא נעים להכיר- העולם הפנימי של משפחות פגועי הראש.

פגיעת ראש היא פציעה חיצונית, פתאומית, במוח. בד"כ- היא משאירה חותם פיזי, נפשי, רגשי, וקוגניטיבי. ברמות שונות. היא הופכת את הנפגע למשהו אחר. פגוע. מיוסר ומתמודד. ואיתו כל הסביבה מתמודדת.

אתם אולי לא יודעים. התפללתם כשהוא היה בטיפול נמרץ שמעתם עידכונים ממחלקת השיקום. חגגתם בסעודת הודיה כשחזר הביתה. חי.

ועכשיו הדלת סגורה, ומאחוריה אמא מתמודדת לבד.

משתדלת לרפד את דרכם של הילדים, ולתת להם ילדות חמה ועטופה ככל האפשר

והכל- תוך טיפול בבעל פגוע וסיעודי, ולבד---

בעצם- לא לבד.

מהמקום הכואב הזה הקמתי אירגון "ולבוקר רינה"

אירגון להעצמה ותמיכה בנשות נפגעי ראש ובמשפחתן.

בימים אלו אנו נערכים להפקת ימי נופש והעצמה לנשים היקרות והגיבורות הללו .

ואתם---

מוזמנים להיות שותפים לבניה הזו

אנשים שרוצים לבנות איתנו את המקום הזה. להזריח מחדש את השמש בחייהן של נשות נפגעי הראש, לבנות חיים טובים למשפחה שלימה. להיות חלק מהדבר הגדול הזה- מוזמנים לצאת איתנו לדרך

כן. יש לך כח.

לא. לא רק דווקא כסף.

אולי אתה בעל עסק, ויכול לתת מוצרים בתרומה לארוחת בוקר/ או נישנושים במהלך היום הזה? או שי חמים, ומפנק?

אולי בירך אותך ד' בשפע, ואתה רוצה לחלוק אותו- ולעזור כספית לתוכניות שונות ולקנות לך נצח?

ואולי רעיון אחר, שלא חשבנו עליו?

לרעיונות ותרומות של שווה כסף אתה מוזמן לפנות למייל הזה- bokerrina_gmail.com

לתרומות כספיות להיכנס לפרויקט "ולבוקר רינה " בקישור:
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=7005996

התרומות מוכרות למס הכנסה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה