את תלמידה שלי אולי?נכתב ע"י סולו;657178:מספיק כבר לדבר!
מתי תלמדנה לשתוק?
הרגע שקט שיהיה פה!
אין לדבר בזמן קריאת שמות!
את שם בסוף.....
צאי החוצה!
מי שלא רוצה ללמוד שתצא,לא אכפת לי להשאר עם בת אחת שלומדת!
כולם משלבות ידים יפה כמו?חגית
למה את מדברת עכשיו?
...חגית את אתנו?
מי שרוצה לצאת החוצה שתדבר!
אתם בנות בוגרות לא מתאים לכם!
"כל כבודה בת מלך פנימה"
אני מרשה לאכול בנות בשעת השיעור!אתן יודעות למה? כי אין משיחין בשעת הסעודה![חה...חה חוש הומור שהתפתח עם השנים יש להן למורות שלנו]
ש.ב
עמודים:33 32 34 35 36 37 38 39 90 אה..ו91 וזהו...ממש קצת,אתן יודעות מה אני מוותרת לכן על עבודה 1 בעמ,90.
קצת להפעיל את המח בנות מה יש?
או שאת שותקת בפנים או שאת מדברת בחוץ!
חבל לגלוש לדברים מענינים אחרת לא נספיק חומר[לא קולטות שזה הענין?]
אם לא נספיק חומר אתן תלמדנה אותו לבד למבחן!
אחרת?תשארי בחוץ!
לשתוק עכשיו כמו דג
תנו להעביר את החומר נורמלי![למה אין מהם משפטים טובים?????]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים