התלמידות לא מאמינות למורות שגם הן להוטות לברוח הביתה/להסיק את האוטובוס/לשתות כוס קפה בחדר מורות במקום להרצות בגרון ניחר.נכתב ע"י נוי;657278:אחד הדברים שאני פשוט לא מבינה:
1. מה, משלמים למורה על הדקות הללו שעות נוספות? אני לא הייתי טורחת לעבוד מעבר לשעות ששולמו לי עליהן.
2. מי שהקשיבה בתשומת לב ובריכוז לדברי מורה אחרי שנשמע הצלצול לסיום השיעור שתצביע. (אף אחת, הא? לא חבל על הטירחה, מורתי?)
גילוי נאות:אני לא מורה.
נכתב ע"י mishehoo;657295:בפתק הראשון שעובר אני לוקחת וזורקת ומתריע "בנות קחו בחשבון שמעכשיו והלאה אני קוראת פתקים, זה מסקרן..." (הן נבהלות מהההה אבל מאז זה פשוט לא קורא)
נכתב ע"י שניאור770;657369:הזכרת לי משהו מצחיק מימי ילדותי, מורה בבית ספר אמרה את המשפט הנ"ל וחברתי העבירה בכוונה פתק עם רשימת קניות, המורה מימשה את האיום: "2 חולצות תכלת, גרביים לאמא וכו'" עד היום אני צוחקת...
(נכתב ע"י אשתו של שניאור)
כבר מהדפים כאן אפשר לחבר איזה קונטרס...נכתב ע"י Smeshi;657427:מי, יש ספר שלם של משפטים כאלו,
"הצלצול נועד למורים" - אורי אורבך.
יש לי אותו אם תרצי.
יפה מאד, רק שאני זקוקה דוקא להערות שליליות, שלא במיוחד עוזרות...נכתב ע"י מרדכי2;657378:כמה שפחות לדבר – יותר משמעת
כמה שפחות לעצור שיעור בשביל הערות משמעת אלא לסמן ביד
כמה משפטים שעולים לי כעת...
בוקר טוב תלמידים חביבים
אשרי שזכיתי ללמד כאלו תלמידי חכמים
תשובה נפלאה ביותר
למה אתה עונה בשמו ? שינית את השם ? תביא מחר קידוש !
תראו איך מוישי לומד בהתמדה
אפילו שקשה הוא לא מוותר ליצר הרע
אני רוצה לראות איך התלמידי חכמים שלי עולים וגדלים
כמה נפלא לראות את יוסי שם אצבע בפנים
אותיות מחכימות
הפסקה נעימה
תראו איך חיימקה מתאמץ
כמה נעים ללמד בכיתה נקייה ומסודרת
כשיש סדר בדברים אז יש סדר גם בראש !
אצבע אלוקים
אצבע בגמרא ואת האצבע השניה לידה
למוישי יש זכות קדימה כי הוא הצביע
דרך ארץ ....
רואים שמוישי חוזר על הסוגיא גם בבית
מצויין ! ! !
וכו' וכו' וכו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים