מכונת כביסה המלצה על מכונת כביסה

• פותח הנושא 0123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בדיוק אמרו לי שהיא רועשת במיוחד, זה נכון?
לא שמתי לב.
המכונה הקודמת שלי היתה ענתיקה שהרעישה כמו טרקטור כך שאולי אין לי את הפרמטרים המתאימים לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מישהו קנה מכונת כביסה שמפורסמת בקרן בני הישיבות בוש דגם 20178? האם מומלץ? והאם בכלל בוש מומלצת?
מה לגבי סמסונג?
ואיפה כדאי לקנות מבחינת מהירות אספקה ושירות.
אני קניתי את המכונה הנ"ל לפני פסח, בינתיים אני מרוצה, עובדת טוב ושקט, מגוון תוכניות, המעלות והסחיטה בנפרד מהתוכניות. דבר אחד שמפריע לי זה שהלחצנים הם מגע, קצת פחות נוח מלחצנים רגילים אבל התרגלתי כבר. (חייבים לנעול כל פעם את המכונה כי אחרת שעוברים ליד המכונה אם נצמדים אליה זה נלחץ על הלחצנים, אני ממילא תמיד נועלת אבל מי שלא רגיל לנעול צריך להתרגל לזה).
לפני שקניתי שאלתי טכנאי מומחה איזה מכונות מומלץ והמליץ על בוש/קונסטרוקטה/סימנס
אמר שסמסונג גם טובות אבל החלקי חילוף שלהם יותר יקרים.
(לדוג' הקודמת שלי היתה סמסונג והלך שם הלאגרים ובמכונה הזו זה מחובר לגוף חימום ולהחליף אותו עולה כמו מכונה חדשה)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא קראתי תגובות קודמות...
מאד מרוצה מקונסטרוקטה - ורק 7 ק"ג, המלצת טכנאי וותיק.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את המכונה הנ"ל לפני פסח, בינתיים אני מרוצה, עובדת טוב ושקט, מגוון תוכניות, המעלות והסחיטה בנפרד מהתוכניות. דבר אחד שמפריע לי זה שהלחצנים הם מגע, קצת פחות נוח מלחצנים רגילים אבל התרגלתי כבר. (חייבים לנעול כל פעם את המכונה כי אחרת שעוברים ליד המכונה אם נצמדים אליה זה נלחץ על הלחצנים, אני ממילא תמיד נועלת אבל מי שלא רגיל לנעול צריך להתרגל לזה).
(לדוג' הקודמת שלי היתה סמסונג והלך שם הלאגרים ובמכונה הזו זה מחובר לגוף חימום ולהחליף אותו עולה כמו מכונה חדשה)
בהצלחה

תודה רבה על התגובה!

• הוסף לסימניות
הציעו לנו מילה דגם 036
או בוש גרמנית שעולה 3100.

בוש לא גרמנית עולה סביב 1500-2000 וטוענים שללא השוואה למילה, וגם לבוש היקרה

מכירים את המכונות?

להאמין לטכנאי שהכי כדאי בוש הכי זולה?

• הוסף לסימניות
איפה קניתם אותה?
אני רואה הסל"ד שלה עד 1000, זה לא אומר שהמנוע חלש יותר?
היא דיגיטלית או מכנית?
יש לה תוכניות קצרות?
קנינו בת. צורף בגאולה י-ם שירות מעולה ואספקה מהירה
לא משתמשת ביותר מ1000 זה מספיק בהחלט
המנוע מעולה
דיגיטלית
יש הרבה תוכניות מרבע שעה ועד השריה ארוכה והרתחה של 3 שעות.
לפי מה שהבנתי הדגם הגרמני אזל?

• הוסף לסימניות
רק לידיעה בבוש (ביבואן הרשמי בכל אופן)אפשר לראות לפי האותיות שבתחילת הדגם איזה ארץ יצור זה
לדוגמה אם מתחיל waw זה תוצרת גרמניה
ואם מתחיל ב wan זה תוצרת פולין
וwak או wat זה תוצרת טורקיה

• הוסף לסימניות
רק לידיעה בבוש (ביבואן הרשמי בכל אופן)אפשר לראות לפי האותיות שבתחילת הדגם איזה ארץ יצור זה
לדוגמה אם מתחיל waw זה תוצרת גרמניה
ואם מתחיל ב wan זה תוצרת פולין
וwak או wat זה תוצרת טורקיה

תודה ,טוב לדעת!

• הוסף לסימניות
משהי מכירה? התנסתה בדגם של בוש WAN20051IL
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ב'אין סייל' יש מכונות כביסה מתצוגה ממש בזול גם בוש גרמני

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מישהו קנה מכונת כביסה שמפורסמת בקרן בני הישיבות בוש דגם 20178? האם מומלץ? והאם בכלל בוש מומלצת?
מה לגבי סמסונג?
ואיפה כדאי לקנות מבחינת מהירות אספקה ושירות.

תודה!
רציתי לציין שמדובר במכונה חזקה ומנקה טוב מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
בהצלחה
אני רוצה לשאול שאלה את דג איך מתייגים אותה?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הדגם הזה של קונסטרוקטה? (9 ק"ג)
CWF12T48IL
נשמח להמלצות/דיס
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה