- הוסף לסימניות
לא שמתי לב.בדיוק אמרו לי שהיא רועשת במיוחד, זה נכון?
המכונה הקודמת שלי היתה ענתיקה שהרעישה כמו טרקטור כך שאולי אין לי את הפרמטרים המתאימים לבדוק את זה.
לא שמתי לב.בדיוק אמרו לי שהיא רועשת במיוחד, זה נכון?
אני קניתי את המכונה הנ"ל לפני פסח, בינתיים אני מרוצה, עובדת טוב ושקט, מגוון תוכניות, המעלות והסחיטה בנפרד מהתוכניות. דבר אחד שמפריע לי זה שהלחצנים הם מגע, קצת פחות נוח מלחצנים רגילים אבל התרגלתי כבר. (חייבים לנעול כל פעם את המכונה כי אחרת שעוברים ליד המכונה אם נצמדים אליה זה נלחץ על הלחצנים, אני ממילא תמיד נועלת אבל מי שלא רגיל לנעול צריך להתרגל לזה).שלום,
האם מישהו קנה מכונת כביסה שמפורסמת בקרן בני הישיבות בוש דגם 20178? האם מומלץ? והאם בכלל בוש מומלצת?
מה לגבי סמסונג?
ואיפה כדאי לקנות מבחינת מהירות אספקה ושירות.
אני קניתי את המכונה הנ"ל לפני פסח, בינתיים אני מרוצה, עובדת טוב ושקט, מגוון תוכניות, המעלות והסחיטה בנפרד מהתוכניות. דבר אחד שמפריע לי זה שהלחצנים הם מגע, קצת פחות נוח מלחצנים רגילים אבל התרגלתי כבר. (חייבים לנעול כל פעם את המכונה כי אחרת שעוברים ליד המכונה אם נצמדים אליה זה נלחץ על הלחצנים, אני ממילא תמיד נועלת אבל מי שלא רגיל לנעול צריך להתרגל לזה).
לפני שקניתי שאלתי טכנאי מומחה איזה מכונות מומלץ והמליץ על בוש/קונסטרוקטה/סימנס
אמר שסמסונג גם טובות אבל החלקי חילוף שלהם יותר יקרים.
(לדוג' הקודמת שלי היתה סמסונג והלך שם הלאגרים ובמכונה הזו זה מחובר לגוף חימום ולהחליף אותו עולה כמו מכונה חדשה)
בהצלחה
קנינו בת. צורף בגאולה י-ם שירות מעולה ואספקה מהירהאיפה קניתם אותה?
אני רואה הסל"ד שלה עד 1000, זה לא אומר שהמנוע חלש יותר?
היא דיגיטלית או מכנית?
יש לה תוכניות קצרות?
רציתי לציין שמדובר במכונה חזקה ומנקה טוב מאוד!!!!שלום,
האם מישהו קנה מכונת כביסה שמפורסמת בקרן בני הישיבות בוש דגם 20178? האם מומלץ? והאם בכלל בוש מומלצת?
מה לגבי סמסונג?
ואיפה כדאי לקנות מבחינת מהירות אספקה ושירות.
תודה!
המכונה מוציאה בגדים ריחניים? הריח נשאר?WDB020 IL
כןהמכונה מוציאה בגדים ריחניים? הריח נשאר?
והאם הבגדים יוצאים יבשים לאחר סחיטה?
אני רוצה לשאול שאלה את דג איך מתייגים אותה?אני קניתי את המכונה הנ"ל לפני פסח, בינתיים אני מרוצה, עובדת טוב ושקט, מגוון תוכניות, המעלות והסחיטה בנפרד מהתוכניות. דבר אחד שמפריע לי זה שהלחצנים הם מגע, קצת פחות נוח מלחצנים רגילים אבל התרגלתי כבר. (חייבים לנעול כל פעם את המכונה כי אחרת שעוברים ליד המכונה אם נצמדים אליה זה נלחץ על הלחצנים, אני ממילא תמיד נועלת אבל מי שלא רגיל לנעול צריך להתרגל לזה).
לפני שקניתי שאלתי טכנאי מומחה איזה מכונות מומלץ והמליץ על בוש/קונסטרוקטה/סימנס
אמר שסמסונג גם טובות אבל החלקי חילוף שלהם יותר יקרים.
(לדוג' הקודמת שלי היתה סמסונג והלך שם הלאגרים ובמכונה הזו זה מחובר לגוף חימום ולהחליף אותו עולה כמו מכונה חדשה)
בהצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //