עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
א"א
דיברתי עכשיו עם דגל..
מי שזה גם חשוב לו אשמח שיפנה לאן שצריך.
זה אבסורד שדווקא מי שאיבד הכנסה לא יקבל את התלושים האלו.
אני בררתי בי-ם ואמרו שכן זכאים לתלושים, עפ"י 2019.

עצמאי או שכיר?

דיברו כאן על עצמאי
נוסח השאלה:
עצמאי שהיה זכאי להנחה בארנונה בשנת 2019, זכאי לתלושים?
או שיש צורך בהנחה של 2020? (כי א"א עדיין להוציא שומה על 2020)
נוסח התשובה:
זכאי לתלושים

הבנתי שמי שיש לו בעיה עם הארנונה, שהוא לא רשום, דירה משותפת וכו, יכול לעבור מבחן הכנסה לפי תלושים ולהיות זכאי לתלושים האלה,
הבעיה היא שהתלושים שלי 200 שח מעל מבחן ההכנסה לנפש,
יש מה לעשות עם זה? משהו מבין בזה?
תודה :)

נוסח השאלה:
עצמאי שהיה זכאי להנחה בארנונה בשנת 2019, זכאי לתלושים?
או שיש צורך בהנחה של 2020? (כי א"א עדיין להוציא שומה על 2020)
נוסח התשובה:
זכאי לתלושים
אני שמעתי אחרת, אבל אשמח מאד לשמוע שאתה צודק...

הבנתי שמי שיש לו בעיה עם הארנונה, שהוא לא רשום, דירה משותפת וכו, יכול לעבור מבחן הכנסה לפי תלושים ולהיות זכאי לתלושים האלה,
מישהו הגיש בקשה לתלושי מזון האלה בלי שיש לו חשבון ארנונה? רק ממבחן הכנסה?

מישהו הגיש בקשה לתלושי מזון האלה בלי שיש לו חשבון ארנונה? רק ממבחן הכנסה?
כל הזוצ"ים שלא משלמים ארנונה או שמשלמים שכירות כוללת ארנונה וכו יכולים להגיש לפי מבחן הכנסה בוועדת החריגים

אין מה לעשות כי כל קביעת סכום היא שרירותית אפילו ב10 ש"ח, אחרת למה תחריג רק 200 ש"ח, ומה עם 250, ומה עם 300?

כל הזוצ"ים שלא משלמים ארנונה או שמשלמים שכירות כוללת ארנונה וכו יכולים להגיש לפי מבחן הכנסה בוועדת החריגים
איפה מגישים את זה? אני גרה בבית שמש ולא רואה שום אזכור לזה באתר של העירייה

אמרו לי שיש אופציה להביא תלושים משנת 2019, שאז זה כן מתאים לי, זה נכון?
לא יודע, זה הגיוני כי גם במבחן ההנחה בארנונה מספיק 2019, רק אין לי מושג מה יהיה בפועל.

אולי כבר שאלו קודם, אך לא מצאתי.
האם הטעינה השניה תהיה רק למי שרוקן את הכרטיס בינתיים? ואם כן, מתי יקבל זה את ההטענה השניה?

עדיין אפשר למלאות את הטופס (איפה משיגים אותו?) ולהירשם כדי לקבל את תייו המזון? אנחנו ביח''ד במודיעין עילית ולא כ''כ אבנו איך לעשות את זה כי אנחנו משלמים ארנונה דרך המשכיר

נערך לאחרונה ב:
אם זה ממש חשוב לכם-
בארנונה יש דבר שנקרא ועדת חריגים.
אם יש קושי מיוחד במשפחה, מחלה ל"ע או נסיבות אחרות.
תבררו בעיריה שלכם אם יש סיכוי, ותבררו מי יושב בוועדה ותדברו איתו אישית במידת האפשר.

אני שמעתי אחרת, אבל אשמח מאד לשמוע שאתה צודק...
מתוך זה https://govextra.gov.il/moin/tlush-mazon/home/doc/
תת.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה