- הוסף לסימניות
אני בררתי בי-ם ואמרו שכן זכאים לתלושים, עפ"י 2019.א"א
דיברתי עכשיו עם דגל..
מי שזה גם חשוב לו אשמח שיפנה לאן שצריך.
זה אבסורד שדווקא מי שאיבד הכנסה לא יקבל את התלושים האלו.
אני בררתי בי-ם ואמרו שכן זכאים לתלושים, עפ"י 2019.א"א
דיברתי עכשיו עם דגל..
מי שזה גם חשוב לו אשמח שיפנה לאן שצריך.
זה אבסורד שדווקא מי שאיבד הכנסה לא יקבל את התלושים האלו.
עצמאי או שכיר?אני בררתי בי-ם ואמרו שכן זכאים לתלושים, עפ"י 2019.
נוסח השאלה:עצמאי או שכיר?
דיברו כאן על עצמאי
אני שמעתי אחרת, אבל אשמח מאד לשמוע שאתה צודק...נוסח השאלה:
עצמאי שהיה זכאי להנחה בארנונה בשנת 2019, זכאי לתלושים?
או שיש צורך בהנחה של 2020? (כי א"א עדיין להוציא שומה על 2020)
נוסח התשובה:
זכאי לתלושים
מישהו הגיש בקשה לתלושי מזון האלה בלי שיש לו חשבון ארנונה? רק ממבחן הכנסה?הבנתי שמי שיש לו בעיה עם הארנונה, שהוא לא רשום, דירה משותפת וכו, יכול לעבור מבחן הכנסה לפי תלושים ולהיות זכאי לתלושים האלה,
הבעיה היא שהתלושים שלי 200 שח מעל מבחן ההכנסה לנפש,
יש מה לעשות עם זה? משהו מבין בזה?
תודה![]()
כל הזוצ"ים שלא משלמים ארנונה או שמשלמים שכירות כוללת ארנונה וכו יכולים להגיש לפי מבחן הכנסה בוועדת החריגיםמישהו הגיש בקשה לתלושי מזון האלה בלי שיש לו חשבון ארנונה? רק ממבחן הכנסה?
אין מה לעשות כי כל קביעת סכום היא שרירותית אפילו ב10 ש"ח, אחרת למה תחריג רק 200 ש"ח, ומה עם 250, ומה עם 300?הבנתי שמי שיש לו בעיה עם הארנונה, שהוא לא רשום, דירה משותפת וכו, יכול לעבור מבחן הכנסה לפי תלושים ולהיות זכאי לתלושים האלה,
תודה![]()
אמרו לי שיש אופציה להביא תלושים משנת 2019, שאז זה כן מתאים לי, זה נכון?אין מה לעשות כי כל קביעת סכום היא שרירותית אפילו ב10 ש"ח, אחרת למה תחריג רק 200 ש"ח, ומה עם 250, ומה עם 300?
איפה מגישים את זה? אני גרה בבית שמש ולא רואה שום אזכור לזה באתר של העירייהכל הזוצ"ים שלא משלמים ארנונה או שמשלמים שכירות כוללת ארנונה וכו יכולים להגיש לפי מבחן הכנסה בוועדת החריגים
לא יודע, זה הגיוני כי גם במבחן ההנחה בארנונה מספיק 2019, רק אין לי מושג מה יהיה בפועל.אמרו לי שיש אופציה להביא תלושים משנת 2019, שאז זה כן מתאים לי, זה נכון?
אין לי מושג איך זה עובד בבית שמשאיפה מגישים את זה? אני גרה בבית שמש ולא רואה שום אזכור לזה באתר של העירייה
למי אתם פונים בביתר?אין לי מושג איך זה עובד בבית שמש
יודעת שכך בביתר עלית
בביתר היו הרבה פרסומים בעיתונים וברחוב מטעם העיריהלמי אתם פונים בביתר?
מישהו בבית שמש עשה את זה כבר?
אם זה ממש חשוב לכם-הבנתי שמי שיש לו בעיה עם הארנונה, שהוא לא רשום, דירה משותפת וכו, יכול לעבור מבחן הכנסה לפי תלושים ולהיות זכאי לתלושים האלה,
תודה![]()
מתוך זה https://govextra.gov.il/moin/tlush-mazon/home/doc/אני שמעתי אחרת, אבל אשמח מאד לשמוע שאתה צודק...
בבני ברק, אני הגשתי וכבר קיבלתי תשובה.מישהו הגיש בקשה לתלושי מזון האלה בלי שיש לו חשבון ארנונה? רק ממבחן הכנסה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים