מידע שימושי הסוף לחריגות לא חוקיות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לדעתי יש מלא בניות על הגג ובניות גג על גג שהן לא חוקיות משום כיוון.
השאלה אם יתחילו להוריד מה שכבר קיים.
יתחילו לקדם פינוי בינוי וכולם ירוויחו חוץ מהפקחים והפקידים המושחתים.
במקום לגור בקומה חמישית ללא מעלית בדירת 43 מ"ר, יוסיפו כמה שקלים לקבלן מסודר ולא לחאפר חרדי שיודע את מי לשחד, ויקבלו דירה יפה עם מעלית ומקום בלובי להשאיר את העגלת תינוקות.

עלות הקרקע הוא בערך פי 3 מעלות הבנייה ובמקום בניין של 3 קומות עם שני קומות נוספים ללא מעלית שנגנבו מהשכנים, יבנו בניין חדש של 7 קומות עם מעלית ועדיין אף שכן לא יפסיד כלום, אולי הגנבים ירוויחו פחות.

• הוסף לסימניות
יתחילו לקדם פינוי בינוי וכולם ירוויחו חוץ מהפקחים והפקידים המושחתים.
במקום לגור בקומה חמישית ללא מעלית בדירת 43 מ"ר, יוסיפו כמה שקלים לקבלן מסודר ולא לחאפר חרדי שיודע את מי לשחד, ויקבלו דירה יפה עם מעלית ומקום בלובי להשאיר את העגלת תינוקות.

עלות הקרקע הוא בערך פי 3 מעלות הבנייה ובמקום בניין של 3 קומות עם שני קומות נוספים ללא מעלית שנגנבו מהשכנים, יבנו בניין חדש של 7 קומות עם מעלית ועדיין אף שכן לא יפסיד כלום, אולי הגנבים ירוויחו פחות.
שוב, הבעיה שזה פוגע אנושות גם בכאלו שבנו לא בגניבה חלילה

• הוסף לסימניות
תגיד,
אם יגנבו לך את הרכב תגיש תלונה במשטרה או בבי"ד של רב ניסים?
סתם מסקרנות
קודם כל אם אסור להתלונן אז אני לא אפנה למשטרה נקודה. ואם הייתי עושה את זה, זה היה אומר שאני רשע ח''ו.
לגופו של ענין, על גניבה מותר להתלונן, ופרטי הדין מבוארים בשו''ע שציינתי לעיל, עי' שם ותרוה נחת!

• הוסף לסימניות
שוב, הבעיה שזה פוגע אנושות גם בכאלו שבנו לא בגניבה חלילה
תקרא שוב את מה שרשמתי.

כציבור יש לנו כמה בעיות שהסבים שלנו השרישו לנו מהגלות, ולאט לאט הציבור מתפקח כמו הגמ"חים שבשנים האחרונות הציבור גילה שאפשר גם לחתן ללא גמ"חים באמצעות השקעות נכונות (לא מה שמפורסם ביום שלישי).
גם בזה פתאום נגלה שיש לנו גם מה ללמוד מאחינו החילונים מה זה תרבות מגורים, וגם אותו שכן שבנה בצורה פיראטית ומסוכנת (קורוזיה) יגלה שבפינוי בינוי מרוויחים הרבה יותר גם כלכלי ופחות לחץ כמה הפקח דורש עכשיו.

• הוסף לסימניות
צריך להפריד בין מי שרק בונה שלא כחוק וכל הבעיה שלו זה רק שעבר על חוקי המדינה "הקדושה " לבין מי שעבר שבנה שלא כחוק ובדרך גנב זכויות של שכנים או גרם הפרעות אחרות, - הפרעות לפי חוקי התורה ולא סתם שזה נגד החוק. מי שקנה דירה בבני ברק ובעוד ריכוזים חרדיים בשנים האחרונות, לא יכול לבוא בטענות, כשהוא קנה זה כבר היה המצב, וזה כמו מנהג המקום, והוא נכנס לגור על דעת שחצי מהעיר לא חוקית וככה כולם עושים, ואם בכל זאת רוצה לגור בכזאת עיר, זו בחירה שלו, אם לא מתאים יכול לזוז כמה מטרים ולקנות ברמת גן גבעת שמאול איפה שצמוד לבני ברק
ומה עם רוב האנשים שלא רכשו בשנים האחרונות?

רוב הציבור היה מעדיף פינוי בינוי ללא טרטורים כל שני וחמישי מעוד שכן נזכר לחצוב מ 6 בבוקר למשך שבוע ונזקים לשכנים על הדרך.

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב בקיצור 'שכנים שלי עצבנו אותי ולא ישנתי מספיק בלילה'
מה היית עושה אם היית חוזר בצהריים סחוט מהעייפות ומגלה על המיטה שלך שברי בלוקים, כי השכן ממול בונה בצורה מופרעת?

• הוסף לסימניות
מחילה על ההפרעה..
חבל שייחסם האשכול לשווא.
זו יכולה להיות מצוקה של הרבה אנשים כאן בפרוג.
האם מישהו יודע מה הם מתכננים לעשות? (קנס, הערה בטאבו וכדו')
האם מישהו יודע איך הם מתכננים לאכוף את זה? (רשומות עיריה, טלפון אנונימי לתושבי ב"ב, צילומי בתים מבחוץ וכדו')
בסוף זה יגיע לפינוי בינוי בצורה מסודרת, וגם אתה בעז"ה תרוויח והרבה.
היחידים שצריכים לדאוג זה הנדלנסטי"ם והפקחים.

• הוסף לסימניות
מתי יתחילו לטפל בהקצאות השערורייתיות, ובהעלמות העין מכל מיני פלישות של חוגים מקורבים לשטחים ציבוריים
זו בעיה לא פחות חמורה

• הוסף לסימניות
בסוף זה יגיע לפינוי בינוי בצורה מסודרת, וגם אתה בעז"ה תרוויח והרבה.
היחידים שצריכים לדאוג זה הנדלנסטי"ם והפקחים.
אתה באמת חושב שיעשו פינוי בינוי לכל הבניינים בבני ברק?
חלומות....

• הוסף לסימניות
תקרא שוב את מה שרשמתי.

כציבור יש לנו כמה בעיות שהסבים שלנו השרישו לנו מהגלות, ולאט לאט הציבור מתפקח כמו הגמ"חים שבשנים האחרונות הציבור גילה שאפשר גם לחתן ללא גמ"חים באמצעות השקעות נכונות (לא מה שמפורסם ביום שלישי).
גם בזה פתאום נגלה שיש לנו גם מה ללמוד מאחינו החילונים מה זה תרבות מגורים, וגם אותו שכן שבנה בצורה פיראטית ומסוכנת (קורוזיה) יגלה שבפינוי בינוי מרוויחים הרבה יותר גם כלכלי ופחות לחץ כמה הפקח דורש עכשיו.
הייתי שמח שגם אתה תקרא שוב את מה שכתבת...
כתבת על גנבים מושחתים פקחים וכו'
ועל זה אני עונה, אני לא דואג לכל הרשימה הלא מכובדת הזו
אבל, וזה אבל גדול
יש הרבה אנשים שבנו קומה או אפילו שניים על הגג, ברשות השכנים, בצורה טובה ונחמדה, ואין שום תרחיש בעולם שפינוי יעשה להם טוב, אלא אם כן יש להם הרבה שטח מסביב שלא מנוצל [דבר כמעט לא קיים בבני ברק רבתי].

• הוסף לסימניות
חלומות....
אולי אתה לא מעודכן אבל הפינוי בינוי צובר תאוצה בבני ברק ועכשיו זה יצבור יותר.
איפה הולכים לגור כל האנשים שיהרסו להם את הדירות?
במקום שהם יתקעו את התהליך של פינוי בינוי, הם עכשיו יתחננו לפינוי בינוי, בלי דרישות מופרכות.

• הוסף לסימניות
אולי אתה לא מעודכן אבל הפינוי בינוי צובר תאוצה בבני ברק ועכשיו זה יצבור יותר.
איפה הולכים לגור כל האנשים שיהרסו להם את הדירות?
במקום שהם יתקעו את התהליך של פינוי בינוי, הם עכשיו יתחננו לפינוי בינוי, בלי דרישות מופרכות.
יודעת שצובר תאוצה.
וכמה שזה צובר תאוצה זה עדיין לא ברמה של פיתרון ברמה עירונית.
לבניין שגם ככה בנוי על כל השטח אין סיכוי לפינוי בינוי.

• הוסף לסימניות
הייתי שמח שגם אתה תקרא שוב את מה שכתבת...
כתבת על גנבים מושחתים פקחים וכו'
ועל זה אני עונה, אני לא דואג לכל הרשימה הלא מכובדת הזו
אבל, וזה אבל גדול
יש הרבה אנשים שבנו קומה או אפילו שניים על הגג, ברשות השכנים, בצורה טובה ונחמדה, ואין שום תרחיש בעולם שפינוי יעשה להם טוב, אלא אם כן יש להם הרבה שטח מסביב שלא מנוצל [דבר כמעט לא קיים בבני ברק רבתי].
כמה שווה דירה בקומה חמישית ללא מעלית ללא אפשרות למשכנתא, לעומת דירה בקומה שביעית עם אפשרות למשכנתא וחניה תת קרקעית במקום לחנות על המדרכה ולגלות כל כמה ימים עוד סריטה על הרכב?

עלות הבנייה הוא בערך רבע ממחיר הדירה, ודירה חדשה עם מעלית וחניה שווה הרבה יותר מדירה בקומה חמישית בלי מעלית וחניה.

• הוסף לסימניות
חלומות....
הבעיה היא, שהשכנים הנחמדים שהסכמנו להם להם לבנות על הגג 2 קומות,
ידרשו מהקבלן 2 קומות בתמורה לפינוי בינוי, מה שיסכל רווח עתידי של כל השכנים.
ולכן לרוב בני ברק זה לא רלוונטי.
כמה שווה דירה בקומה חמישית ללא מעלית ללא אפשרות למשכנתא, לעומת דירה בקומה שביעית עם אפשרות למשכנתא וחניה תת קרקעית במקום לחנות על המדרכה ולגלות כל כמה ימים עוד סריטה על הרכב?
ברגע שכבר ניצלו את כל האופציות כולל הגג והחללים, והשכנים דורשים מהקבלן תוספת על התוספת,
אין לקבלן מה להוסיף חוץ ממעלית וחניה, ותמורת השטח הוא יאלץ לשלם לשכנים שהשתלטו עליהם.

• הוסף לסימניות
יודעת שצובר תאוצה.
וכמה שזה צובר תאוצה זה עדיין לא ברמה של פיתרון ברמה עירונית.
לבניין שגם ככה בנוי על כל השטח אין סיכוי לפינוי בינוי.
לגובה וגם ללמטה לחניה ומחסנים יש עוד המון אופציה.

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה בעיות שמונעות פינוי בינוי.
וזאת בהחלט אחת מהן.

• הוסף לסימניות
על מה שלא רשום בטאבו לא מקבלים בפינוי בינוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה