נכתב ע"י יעל א;1932816:אני אישית לא מצטרפת כי כרגע הרושם שלי זה שהאנשים (הצדיקים) בנטפרי עושים טובה שמצרפים אותך.
מי מבטיח לי שזה לא היחס שאקבל אם תהיה תקלה?
ממה שראיתי מי שהעז להתלונן קיבל התנפלות
מעריכה מאוד את העבודה הקשה אבל לא רוצה טובות, רוצה עבודה.
והנה עכשיו יתנפל עלי אהרון 2.
נכתב ע"י יעל א;1932816:אני אישית לא מצטרפת כי כרגע הרושם שלי זה שהאנשים (הצדיקים) בנטפרי עושים טובה שמצרפים אותך.
נכתב ע"י סתם;1931758:מבחינתי נטפרי זה חברה עסקית.
הם אמורים לשרת את הלקוחות שלהם
לבדוק בלוח השנה מה קורה ומה לפנינו
זה עמותה? זה חינם?
נכתב ע"י blueberry;1932968:נירוש, לדעתי מי שעבר /עובר לנטפרי אמור לעשות זאת בהבנה והכלה שיהיו קשיים בדרך
כיוון שזו חברה חדשה וכל ההתחלות קשות.
במיוחד שזו חברה/עמותה שמבוססת על מתנדבים יקרים שמשקיעים את כל כוחם
שלא על מנת לקבל פרס.
נכתב ע"י אהרן2;1932897:חבל מאוד שזו התחושה
יש את הגבלת ההמתנה, אף אחד לא הסתיר את זה.
ויש זמנים שזה מתסכל מאוד ואפשר להתפרץ בפרוג.
אבל אין סיבה לזלזל או להציע רעיונות הזוים.
מי שאוהב לחזור על הקלישאה שלנטפרי אין זכות קיום
(אולי כי בעלה הכריח אותה והיה היתה מעדיפה שנטפרי לא יהיה קיים בכלל)
- לו נאה התשובה שילך לאן שהוא רוצה.
ורבים מהתוקפים מפחדים שנטפרי יאמצו את רעיון התשלום ומוכנים לתקוף אותי ולחזק את המתנדבים, רק שמישהו כאן לא יגבה מהם עוד כמה שקלים...
נכתב ע"י GolanArt;1932922:כמה פעמים הסברנו שכל התשלום כולו הולך לספק??
הספק שם הככככלללל בכיס, הכסף לא עובר אפילו לידנו, אפילו
לא מריחים אותו.
(ויש אנשים שלא מפסיקים לתרום מכספם וזה עדיין לא
מספיק)
נכתב ע"י נירוש;1932995:וכל התשובות על ההתנדבות הן נפלאות - אך מה לעשות שאני מוכנה גם לשלם כדי להאיץ את התפוקה... ורבים מהתוקפים מפחדים שנטפרי יאמצו את רעיון התשלום ומוכנים לתקוף אותי ולחזק את המתנדבים, רק שמישהו כאן לא יגבה מהם עוד כמה שקלים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים