הסינון של נט פרי- איטי להחריד!!

• הוסף לסימניות
אני לא מאמין ללשון הרע!
תראה כמה היא מסבירה שהיא רוצה לתת ובמקום לקחת מתקיפים אותה.
אין לי אפילו ספק שהיא תסכים.

אגב, אתה באמת כל כך מאושר להיות במשבצת שלה? :D

• הוסף לסימניות
פורסם במקור ע"י אהרון2
אבל אין סיבה לזלזל או להציע רעיונות הזוים.
מי שאוהב לחזור על הקלישאה שלנטפרי אין זכות קיום
(אולי כי בעלה הכריח אותה והיה היתה מעדיפה שנטפרי לא יהיה קיים בכלל)
- לו נאה התשובה שילך לאן שהוא רוצה.

פורסם במקור ע"י אהרון2
על העלבות אישיות ענו ביריקת דם.

פורסם במקור ע"י אהרון2
אגב, אתה באמת כל כך מאושר להיות במשבצת שלה?

תרשה לי ולקוראים לא להאמין שאנשים מהסוג שלך נמצאים המערכת של נטפרי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1933630:
אני לא מאמין ללשון הרע!
תראה כמה היא מסבירה שהיא רוצה לתת ובמקום לקחת מתקיפים אותה.
אין לי אפילו ספק שהיא תסכים.

אגב, אתה באמת כל כך מאושר להיות במשבצת שלה? :D

כפי שכבר אמרתי אולי אין לה ( בכל זאת סכום גבוה )
שנית.. תאמין לי שאני חייל של נטפרי ( תברר בהנהלה ) אני רוצה לתמוך כמה שאפשר ואני כל כך מעריך את כל מה שהם עושים .. אבל אני לא יכול לראות שבוחרים קורבן ציבור ומעלים אותו לעולה על מזבח הקדושה והטהרה כבסך הכל כוונתו והמניעים שלו מגיעים לא ממקום שלילי...
ושוב מדגיש המון ישר כח לנטפרי .. וכל הכבוד לחברי הפורום הנהדרים שתמיד תומכים ומעודדים את ההנהלה שכנראה שעוברים קשיים גדולים

• הוסף לסימניות
רק אני לא הבנתי על מה אתם מתווכחים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1933487:
אני חותמת את הדיון הזה מבחינתי במסקנה שמה שעושים בחינם שווה ליחס חינם
התנדבות לא הופכת אדם לעריץ!

צלצלתי בטעות להודעה זו.
עד הודעה זו, ניסיתי ללמד כף זכות על צורת דיבור כה בלתי הולמת אל מול אנשים כה יקרים המשקיעים מאמצים כה רבים לתועלת כולנו. טענות מותר שיהיו, ולפעמים הן גם מתלוות לתחושת חוסר אונים אל מול כשלים.
אחרי הודעה זו, המדיפה ריח רע של "גועל נפש", אין לי יותר יכולת לדון לכף זכות. כבר מדובר ברדיפה ולא בטענות.
חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1933702:
רק אני לא הבנתי על מה אתם מתווכחים???

כולם פה מנסים לשכנע את נטפרי לקחת ממנה כסף

ללא הצלחה

ככה זה כשמדובר במתנדבים שעושים טובות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמחו;1933705:
צלצלתי בטעות להודעה זו.
עד הודעה זו, ניסיתי ללמד כף זכות על צורת דיבור כה בלתי הולמת אל מול אנשים כה יקרים המשקיעים מאמצים כה רבים לתועלת כולנו. טענות מותר שיהיו, ולפעמים הן גם מתלוות לתחושת חוסר אונים אל מול כשלים.
אחרי הודעה זו, המדיפה ריח רע של "גועל נפש", אין לי יותר יכולת לדון לכף זכות. כבר מדובר ברדיפה ולא בטענות.
חבל.

כדאי שתדפדף בתגובות ( חלקן מצוטטות ) ותבין למה התכוון הכותב..
סליחה שלקחתי תפקיד של סניגור..
אבל נסחפתם כולם .. בענק..
לכתוב : בעל מכריח אותך להתחבר לנטפרי או עוד מליון תגובות כאילו מישהו דיבר על הרב אלישיב זצ"ל זה גועל נפש בעיניי ..
ושוב תזכור שיש לקוחות שמסתכלים על נטפרי כחברה לכל דבר ועניין ומכאן תגובתם ..
אגב..
הווי דן כל אדם לכף זכות ואפילו מי שהוא רשע גמור צריך לחפש ולמצוא בו איזה מעט טוב שעל ידי אותו המעט אינו רשע.. ואפילו מחוייב לדון לכף זכות אותם רשעי עולם ופריצי ישראל המדברים סרה בחרברת גמילות החסדים הקרויה : נטפרי בלע"ז ואף אל פי שהם כמחללי שבתות ממש . יכוף יצרו וימסור נפשו למצוא זכות עליהם..( קיצור מסנני אינטרנט השלם פרק ד סעיף ג' )

• הוסף לסימניות
הכל נכון, עד להפוך את מתנדבי נטפרי לעריצים.
אף אחד לא מאלץ אותה להישאר בנטפרי, ואם יש לה בעיה של שלום בית, מתנדבי נטפרי העושים הרבה מעל ומעבר למחוייבות שלהם, כולל הסברים מנומקים כאן כדי לענות לה, לא חייבים לסבול מכך.
ואין כאן ענין של לימוד זכות, כי שום דבר, אבל שום דבר, לא מצדיק כזו נימת דיבור.

• הוסף לסימניות
כל אחד מסיק מסקנות שהוא מביא מהבית שלו...
אין מה להוסיף - ירדתם לתחתית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה