פורסם במקור ע"י אהרון2
אבל אין סיבה לזלזל או להציע רעיונות הזוים.
מי שאוהב לחזור על הקלישאה שלנטפרי אין זכות קיום
(אולי כי בעלה הכריח אותה והיה היתה מעדיפה שנטפרי לא יהיה קיים בכלל)
- לו נאה התשובה שילך לאן שהוא רוצה.
פורסם במקור ע"י אהרון2
על העלבות אישיות ענו ביריקת דם.
פורסם במקור ע"י אהרון2
אגב, אתה באמת כל כך מאושר להיות במשבצת שלה?
נכתב ע"י אהרן2;1933630:אני לא מאמין ללשון הרע!
תראה כמה היא מסבירה שהיא רוצה לתת ובמקום לקחת מתקיפים אותה.
אין לי אפילו ספק שהיא תסכים.
אגב, אתה באמת כל כך מאושר להיות במשבצת שלה?![]()
נכתב ע"י נירוש;1933487:אני חותמת את הדיון הזה מבחינתי במסקנה שמה שעושים בחינם שווה ליחס חינם
התנדבות לא הופכת אדם לעריץ!
נכתב ע"י mat;1933702:רק אני לא הבנתי על מה אתם מתווכחים???
נכתב ע"י שמחו;1933705:צלצלתי בטעות להודעה זו.
עד הודעה זו, ניסיתי ללמד כף זכות על צורת דיבור כה בלתי הולמת אל מול אנשים כה יקרים המשקיעים מאמצים כה רבים לתועלת כולנו. טענות מותר שיהיו, ולפעמים הן גם מתלוות לתחושת חוסר אונים אל מול כשלים.
אחרי הודעה זו, המדיפה ריח רע של "גועל נפש", אין לי יותר יכולת לדון לכף זכות. כבר מדובר ברדיפה ולא בטענות.
חבל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים