הסינון של נט פרי- איטי להחריד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1931758:
אני חושבת לעשות מסלול לאנשי עסקים כמו גרפיקאים וכו' שנזקקים יותר
ולשים אותם ראשונים בתור אולי יותר מאשר אלו לצרכים ביתיים

מזכיר שר"פ:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אנו מאוד מעריכים את עבודת המתנדבים של נטפרי, ואף פעם אנו לא נדבר אליהם בצורה של תביעה אלא רק של בקשה.
זו דעתי אבל כמובן שפה באשכול יש חולקים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1931758:
תקשיבו באמת כל הכבוד!
אף אחד לא מתלונן

מענין אם כל אלה שמגבים ואומרים שהם צדיקים
הם גרפיקאיים...
נטפרי צדיקים, זאת עובדה :)
ואין קשר למי אומר את זה.

אתם מביעים רגשות של קושי, זה באמת מעצבן ומתסכל (ואני יודע שנטפרי לוקחת מאוד ברצינות ביקורת בונה בפרוג),

אבל אז מתחילה לדבר בשם נטפרי:
נכתב ע"י סתם;1931758:
יש בעיה, אין ענין לפתור אותה בתחזור למה שהיה
בגלל שאין פתרון...
כמו שתגיד לבעלת תשובה ח"ו לחזור לחודש למה שהיה בעבר בגלל שאין כרגע חצאיות צנועות (לדוג')
זה מה שנטפרי ענתה?????
נטפרי עונה בעשיה ומאמץ קשה בחיפוש מתמיד של עובדות, פיקוח יומיומי וטיפול בתלונות, התמודדות עם תרגומים שונים ואי הבנות משונים, עדכון קבוע של הנהלים, מגרדת את התשלומים שלהם יש מאין.
כל זה בהתנדבות, אחד מתוך התפקידים הרבים שיש למלא בנטפרי.

את התשובה לעבור סינון ענה אדם פרטי בתשובה להצעה הגאונית לוותר על סינון התמונות האנושי, כלומר רוצים לחם ללא סוכר עם סוכר.
או ההצעה להפוך את סינון התמונות לאוטומטי (אךי מתכנתנים מהשורה הראשונה, mat עובד כשלוש שנים 18 שעות ביום - לא חשוב על הרעיון הגאוני? סמייל של רחפן מסתכל על אסטרונאוט..)

לומר שנטפרי לא בנויה למצטרפים נוספים מגוחכת
זו התרופה לקשיים!
ככל שיהיו יותר בודקות הם יהיו מיותר מדינות ויפעלו בשעות יותר מגוונות.
וגם פחות ופחות תיתקלו בתמונות חסומות, כי יותר סיכוים שמישהו כבר היה כאן..

נכתב ע"י סתם;1931758:
מבחינתי נטפרי זה חברה עסקית.
הם אמורים לשרת את הלקוחות שלהם
לבדוק בלוח השנה מה קורה ומה לפנינו
זה עמותה? זה חינם?
חינם לגמרי.

מעבר לזה עובדים קשה על שכלול תוכנת החסימה ואת ה-VPN
שתדע לתקן את הבעיה לבד + כלי עזר מגוונים.
בודקים ומנסים כל הזמן להוזיל את מחיר הספק, יש צד שיצליחו אפילו פחות מ-20 ש"ח

הכל תלוי בסיעתא דשמיא
ובעידוד מהמשתמשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1931758:
מענין אם כל אלה שמגבים ואומרים שהם צדיקים
הם גרפיקאיים...
כנראה שלא הרבה,

להתקיף בכל מקרה לא מתאים, הם עושים במסירות נפש מה שאפשר והערכתי אליהם עצומה!
אך אין ספק שהמענה בימים האחרונים לא מספק כלל גרפיקאי/ת שרוצה לעבוד ולסיים עבודות. חיבים מענה של בדיקת תמונות אונליין אחרת עבודות מתעכבות לקוחות כועסים אין צפי לסיום עבודה והסחרור מיותר..
שוב ושוב נבקש שעד שיחליטו 'נטפרי - לאן', וחשוב לעשות זאת מתוך בדיקה מעמיקה ומחשבה, שיקחו בתשלום ממי שמוכן לשלם תוספת לחודש ויתנו לו מענה כפי שהיה לפני הגל האחרון.
דברים טובים הולכים קשה. זה רק מראה כמה הם טובים!!

• הוסף לסימניות
לדעתי מכל הדיאלוג כאן מתקבלת תמונה של הוזלת עלויות יותר מאשר סינון מהיר...
אני מוכנה לשלם יותר ולקבל שירות מהיר, זה מה שאני מנסה להסביר, אם יהיו עוד גרפיקאים או בעלי מקצוע אחר שמהירות הסינון תהיה חשובה להם, יהיו מוכני לשלם ולקבל תפוקה, לא יהיה צורך במתנדבים- יהיו כאן עובדים ולא נצתרך להתנהג בכפפות של משי ולפחד להתלונן, אלא לקבל את מה שמגיע לנו תמורת התשלום
אבל כל עוד המגמה של כל המשתמשים לשלם מה שפחות, כמות העובדים תהיה נמוכה ולמתנדבים אין מה לבא בטענות...

• הוסף לסימניות
אכן גם אני בעד שרות בתשלום מהיר במקביל לחינמי, אבל בואי נפנה בכבוד כי מגיע להם שכר עצום בעוה"ז ובעוה"ב, ובלי התקפות!

נטפרי, יש מצב לארגן את זה?

• הוסף לסימניות
גם אנו היינו משלמים עוד 20-50 שקל בחודש בשביל לקבל מהירות.

במצב הנוכחי, כשאנו לא משלמים אנו חושבים פעמיים לפני כל שליחת אתר לבדיקה כי שמא ח"ו אנו מכבידים מידי על המערכת והמתנדבים לא יעמדו בעומס...

בכל מקרה כאמור אנו אף פעם לא נתבע מהם, פשוט נבקש באדיבות.

• הוסף לסימניות
אין לי כח וזמן להגיב על כל מה שנאמר פה.

לגבי הסינון תמונות אני יכול לומר לכם. כמה דברים.

היה עובדת אחת שפיטרנו. זה היה החלטה שלי. בגלל שהיא טעתה הרבה. פיטרנו אותה מיידית בלי לחכות שיוכשר עובד חדש שזה תהליך שלוקח זמן. רציתי להראות להם שאני מעניש בלי למצמץ. ושאני לא צריך אותם אלא הם צריכים אותי. למרות שזה עשה לנו קושי רב בסינון תמונות זה שווה את זה לדעתי.
היום בדיוק נכנס העובד החדש במקומה. אני מקווה שזה קצת יאזן את המצב. בכל מקרה. בגלל שהעובדים שיש עכשיו הם ממדינות נוצריות. הם לא עובדים בימי ראשון. אנחנו מחפשים כעת עובדים ממדינות שעובדים שם בימי ראשון. כמו פיליפינים או הודים וכוד'. יש לנו כבר כמה שבכיוון. (אם מישהו מכיר/ה פיליפינית שתוכל להשיג לנו עובדים זה יכול להיות כיוון טוב).
בכל מקרה נקווה שמהר נוכל לצרף עוד ועוד בודקים המטרה שלנו שהמהירות בדיקה תהיה מיידית. 5 שניות. ושזה יהיה מבוסס על עובדים בכמה מדינות בעולם. כדי שיהיה 24 שעות ביממה וגם שיהיה לנו גיבוי.
נקווה שנגיע לשם מהר. בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אתם רוצים שאחזיר את האינטרנט לבית כדי לעזור לכם בבדיקה???...
חבל שזה לא הגיוני.
(ואני רצינית למי שתהה.)

• הוסף לסימניות
ה' יהיה בעזרתכם!!

• הוסף לסימניות
כתבתי תגובה
החלטתי למחוק
וזה הסיכום

מטרת אשכול ודומיו לא נועד חלילה לתלונות
הוא נועד לשיתוף בין חברים כאן בקהילה
כמו "הפוטושופ איטי מה עושים..."

מחפשים פתרון , אולי לחבר יש קובינה
אולי חבר יכול לעזור

זה הכל! תסיימו דיון בכבוד

• הוסף לסימניות
את צודקת, אבל בפלטפורמה ציבורית כמו כאן,
צריך להזהר מאוד בניסוח, כי לפעמים זה נשמע כביקורת ולא כבקשת עזרה..

• הוסף לסימניות
חייב רק לשתף במחשבה שעלתה בי למקרא הדיון הזה
קידוש ה'!
קידוש ה' מופלא!
מרגש לראות שישנם אנשים כה רבים שקפצו למים
למרות שידעו שזה לא יהיה כ"כ קל בתחילה
למרות שידעו שיגרמו להם עיכובים בעבודה
למרות שיכלו לחכות עד שהעסק יתמקצע ויתייעל עוד יותר
והכל מסיבה אחת ויחידה - כדי להגן על נפשם מרוחות הטומאה
כל הכבוד! אתם/אנחנו בדרך הנכונה והכל בע"ה יסתדר
הקושי הוא מרכיב מרכזי בשכר העצום לעת"ל

ושוב יישר כח למאט ולכל המפתחים והמסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1931681:
יש מסלול VPI במחיר הכרות של 150 ש"ח
מחיר הכרות לאלו שכ"כ התחננו לקבל שירות עיסקי.
פרטים אצלי ::D

הבדיחה מוקדשת לכל אלו שביקשו שנטפרי "תהפוך לעיסקי במחיר סימלי" :D:D:D

אני לא מבינה מה מצחיק, 150-200 ₪ זה סכום שעצמאי לא יכול לעמוד בו? למה זה שונה מתשלום חודשי על תוכנות?

• הוסף לסימניות
הצעת ייעול זמנית לנטפרי

נכתב ע"י mat;1931900:
לגבי הסינון תמונות אני יכול לומר לכם נקווה שמהר נוכל לצרף עוד ועוד בודקים המטרה שלנו שהמהירות בדיקה תהיה מיידית. 5 שניות. ושזה יהיה מבוסס על עובדים בכמה מדינות בעולם. כדי שיהיה 24 שעות ביממה וגם שיהיה לנו גיבוי.
נקווה שנגיע לשם מהר. בעז"ה.
אולי כדאי בינתיים לסגור או לתת עדיפות נמוכה לאתרי קניות כמו אלי אקספרס ונקסט שמכילים אלפי תמונות שמצריכות סינון ובעצם מכבידים מאד על המערכת
ולתת במקום זאת עדיפות גבוהה לאתרי הגרפיקה?

כך לפחות זה לא יפגע ביכולת העבודה של הגרפיקאיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rifki;1932462:
אולי כדאי בינתיים לסגור או לתת עדיפות נמוכה לאתרי קניות כמו אלי אקספרס ונקסט שמכילים אלפי תמונות שמצריכות סינון ובעצם מכבידים מאד על המערכת
ולתת במקום זאת עדיפות גבוהה לאתרי הגרפיקה?

כך לפחות זה לא יפגע ביכולת העבודה של הגרפיקאיות

אולי כדאי לסגור את האתרים של הגרפיקאיות כדי שלא יכביד על אנשים שרוצים לקנות באתרי הקניות.

כל אחד רואה רק את עצמו. ואת הצרכים שלו כדברים הכי דחופים בעולם.

• הוסף לסימניות
האינטרנט במקור הוכשר לצרכי עבודה, לא?..
גם אני קונה באינטרנט, אבל נראה לי שזו לא שאלה באינטרנט כשר מה קודם למה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1932479:
האינטרנט במקור הוכשר לצרכי עבודה, לא?..
גם אני קונה באינטרנט, אבל נראה לי שזו לא שאלה באינטרנט כשר מה קודם למה.

תתפלא יש כאלה שעובדים גם באתרי קניות. לא כולם גרפיקאים.

במקור אני עשיתי את נטפרי בשבילי. בשביל שאני יוכל להזמין מאיבי דברים מסוימים שאי אפשר לקנות אותם בארץ בכלל. שאני צריך לצורך מקצועי.

• הוסף לסימניות
לא יודע מי או מה.
רק שיש כאן אנשים צדיקים.

• הוסף לסימניות
אבל למה לא ליישם את הרעיון שהציעו ?
אפשרות א. מי שמשלם 50 ש"ח לחודש על סינון יקבל עדיפות בסינון וכל אתר שהוא ישלח לסינון יהיה האתר הראשון שיסונן, לפני המשתמשים החינמיים.
אפשרות ב. רק משתמשים בתשלום יקבלו סינון, משתמשים חינמיים ירכבו על הסינון שכבר בוצע למשתמשים בתשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה