- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1931758:אני חושבת לעשות מסלול לאנשי עסקים כמו גרפיקאים וכו' שנזקקים יותר
ולשים אותם ראשונים בתור אולי יותר מאשר אלו לצרכים ביתיים
מזכיר שר"פ
נכתב ע"י סתם;1931758:אני חושבת לעשות מסלול לאנשי עסקים כמו גרפיקאים וכו' שנזקקים יותר
ולשים אותם ראשונים בתור אולי יותר מאשר אלו לצרכים ביתיים
נטפרי צדיקים, זאת עובדהנכתב ע"י סתם;1931758:תקשיבו באמת כל הכבוד!
אף אחד לא מתלונן
מענין אם כל אלה שמגבים ואומרים שהם צדיקים
הם גרפיקאיים...
זה מה שנטפרי ענתה?????נכתב ע"י סתם;1931758:יש בעיה, אין ענין לפתור אותה בתחזור למה שהיה
בגלל שאין פתרון...
כמו שתגיד לבעלת תשובה ח"ו לחזור לחודש למה שהיה בעבר בגלל שאין כרגע חצאיות צנועות (לדוג')
חינם לגמרי.נכתב ע"י סתם;1931758:מבחינתי נטפרי זה חברה עסקית.
הם אמורים לשרת את הלקוחות שלהם
לבדוק בלוח השנה מה קורה ומה לפנינו
זה עמותה? זה חינם?
כנראה שלא הרבה,נכתב ע"י סתם;1931758:מענין אם כל אלה שמגבים ואומרים שהם צדיקים
הם גרפיקאיים...
נכתב ע"י אהרן2;1931681:יש מסלול VPI במחיר הכרות של 150 ש"ח
מחיר הכרות לאלו שכ"כ התחננו לקבל שירות עיסקי.
פרטים אצלי :
הבדיחה מוקדשת לכל אלו שביקשו שנטפרי "תהפוך לעיסקי במחיר סימלי"![]()
אולי כדאי בינתיים לסגור או לתת עדיפות נמוכה לאתרי קניות כמו אלי אקספרס ונקסט שמכילים אלפי תמונות שמצריכות סינון ובעצם מכבידים מאד על המערכתנכתב ע"י mat;1931900:לגבי הסינון תמונות אני יכול לומר לכם נקווה שמהר נוכל לצרף עוד ועוד בודקים המטרה שלנו שהמהירות בדיקה תהיה מיידית. 5 שניות. ושזה יהיה מבוסס על עובדים בכמה מדינות בעולם. כדי שיהיה 24 שעות ביממה וגם שיהיה לנו גיבוי.
נקווה שנגיע לשם מהר. בעז"ה.
נכתב ע"י rifki;1932462:אולי כדאי בינתיים לסגור או לתת עדיפות נמוכה לאתרי קניות כמו אלי אקספרס ונקסט שמכילים אלפי תמונות שמצריכות סינון ובעצם מכבידים מאד על המערכת
ולתת במקום זאת עדיפות גבוהה לאתרי הגרפיקה?
כך לפחות זה לא יפגע ביכולת העבודה של הגרפיקאיות
נכתב ע"י pr;1932479:האינטרנט במקור הוכשר לצרכי עבודה, לא?..
גם אני קונה באינטרנט, אבל נראה לי שזו לא שאלה באינטרנט כשר מה קודם למה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים