נכתב ע"י hila;1307665:אז מה הענין לכתוב אותם חיים כ"כ...
זה נכון שהספר בכללי כתוב מעולה!
את גם שם קראתי בחופשת לידה...הקטע על הפג עם הכיפה ממש עשה לי רע
נכתב ע"י wald;1307600:מה שמציק לי בתלויה וחבריו זה שיש הגזמה ברגש, ועלילה הזויה (לבוא לאמא ולהיות אצלה בבית בלי שתדע שזו הבת שלה עם ילדיה, נו באמת?!)
וכן מאיפה היא יודעת לתאר את הטיפולים הרגשיים האלה כל כך לעומק ולפרטי פרטים?! זה דמיון או שלמדה ויש לה ידע??
כי לי זה נראה הזוי כל התאורים האלה...
ולא, אני מאד אוהבת ספרים בסגנון, וקראתי את שלושתם בנשימה עצורה... בעיקר את תלויה.
נכתב ע"י mig;1307841:הספר תלויה לדעתי לא חיובי (כן, כן)
1. הוא מציג את המטפל הנרקסיסט. - וזה גרוע מאד מבחינה טיפולית.
2. גם אם ההורים אכן איומים, וע"פ ההלכה מותר לעשות הכל בשביל לשמור על הנפש - אפשר להשאיר מכתב או לשלוח אות חיים ע"י רב/ אדם שסומכים עליו. - מכיוון שהספר נחשב כחיובי הוא עלול לעודד התנהגות שאינה עולה בקנה אחד עם ההלכה שדורשת מהאדם גם במקרים שזה קשה.
3. כמה שהגיוני ונכון לברוח על מנת לשמור על שלמות הבית - זה לא הגיוני והזוי לנתק כך קשרים עם הורים חיים לאורך שנים - וגם צורת חידוש הקשר לא הגיונית בעליל.
המסר החיובי היחיד שלו - הוא אהבה - לתת ולהשפיע ולחזור ולתת ופשוט ולאהוב ולהראות את זה גם, בלי לסמוך על זה שזה מורגש/מובן מאליו.
חבל, כי לו הספר היה נכתב בשורת ההגיון הוא יכל להשפיע הרבה טוב.
נכתב ע"י mig;1307858:יתכן מאד,
אבל בספר ההתנהגות של ההורים והתגובה - לחלוטין לא פרופורציוניים.
(הבעיה שלי היתה גם עם הגישה הטיפולית)
נכתב ע"י miri012;1307542:ממה שכתבת למעלה, אני אהבתי במיוחד את:
שתיקה או שתיים / הדרן / בית עם גג אדום / מחלק התמונים
שוב, כל אחד מהם בכיוון אחר לגמרי, אבל מצוינים.
ואם את מחפשת בסגנון של תלויה, אני מניחה ששתיקה או שתיים יהיה הכי קרוב...
השארת את כל הספרים בספריה וחזרת להתייעץ? מקווה שלא לקחו לך אותם בינתיים
אם את מירושלים, את מוזמנת לקחת מאצלנו...
נכתב ע"י נוי;1307589:מחלק התמונים זו הפסגה ברשימה זו, למי שאוהב אלגוריה. אביר, כביר, נדיר. לקרוא ולבכות (בסוף- מהתרגשות).
שרים הדחלילים ספר מוצלח ביותר.
הדרן סוג של משהו אחר: תקופה מעניינת, אזור מעניין -דרום אפריקה, אפרטהייד וקשר בין צעירים לבנים ושחורים.
השאר ספרי ילדים אמנם אבל מוצלחים למדי.
את שתיקה או שניים אני לא מכירה.
נכתב ע"י mig;1307841:לא אהבתי את זה שהוא מציג את המטפל הנרקסיסט.
כן. אותו סגנון מופלא, אבל הרבה יותר מוצלח. במחנה הקיץ חטפתי סחרחורת מרוב פרטי פרטים.נכתב ע"י shuli43;1308033:יופי נוי, הבהרת לי התמונה... תודה !
והאם מחלק התמונים המהולל הינו בסגנון מחנה הקיץ של אדון הוא?
נכתב ע"י נוי;1308048:כן. אותו סגנון מופלא, אבל הרבה יותר מוצלח. במחנה הקיץ חטפתי סחרחורת מרוב פרטי פרטים.
נכתב ע"י NBR;1308071:לוחמי התמורות זה ספר אדיר!!!
נכתב ע"י shuli43;1308077:נשמע כבד מידי ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים