נכתב ע"י wald;1308319:של מי הספר לוחמי התמורות?
נכתב ע"י mig;1307841:לא אהבתי את זה שהוא מציג את המטפל הנרקסיסט.
נכתב ע"י shuli43;1317086:הייתי רוצה להכיר ולשמוע על ספרים ישנים מוצלחים. מי מכירה?
אשמח לכל בדל מידע, כל הסגנונות והסופרים. (ספרים טובים שאפשר להכניס...)
נכתב ע"י שעת סיפור;1317556:לך עצמך?
יהלומים בחול
מידע גורלי
פרחי בר
פרחי קקטוס
זעקה ללא מענה.
עוד מעט אזכר בעוד ישנים וטובים.
נכתב ע"י נפ;1317656:צלקת - אין כזה ספר בדורנו
אני שואפת שיהיה לי בבית.. איפה אפשר להשיג מישו יודע?
ספרים של שלמה כהן? של ליהמן?נכתב ע"י shuli43;1317581:מכירה אותם.
כוונתי לישנים הרבה יותר מזה![]()
מסכימה בהחלט. אומנות איכותית ועוצמתית במיטבה...נכתב ע"י נוי;1307589:מחלק התמונים זו הפסגה ברשימה זו, למי שאוהב אלגוריה. אביר, כביר, נדיר. לקרוא ולבכות (בסוף- מהתרגשות).
כמדומני, של הרב ארז משה דורון.נכתב ע"י wald;1308319:של מי הספר לוחמי התמורות?
נכתב ע"י נוי;1317745:ואם כוונתך לספרות גויית עתיקה, זה כבר סיפור אחר...
נכתב ע"י נפ;1317919:מה זה בלתק?
איפה קנית? אני רוצה לקנות, לא להשאיל
בחנויות של ספרים ישנים אפשר להשיג את הספר המקורי?
בטח במהדורה החדשה אין את הציור המהמם בכריכה![]()
איך דמיינתי את הבנות האלה כל היום עם השיער הארוך שלהם..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים