לכל זמר יש את הייחודיות שלו,מכירה את כולם, אני לא כ"כ צעירה, וזוכרת עוד מילדות...
יכול להיות שיש לו שירים יפים, אבל לא עפתי על הקול שלו... ובעיני זמר הוא מי שיש לו קול יפה לאו דווקא שירים יפים...
יש זמר אחד שמשמיעים אותו הרבה בכל מיני ערוצי מוזיקה, לא אזכיר את שמו ח"ו, שמעתי שאנשים מתלהבים ממנו וגם כאן הוא הוזכר, אמנם לא הרבה, אבל לדעתי אין לו את זה, וכל פעם שאני שומעת שירים שלו אני אומרת לעצמי מי שיקר עליו שהוא יודע לשיר?, כשהוא מגיע לחלק גבוה בשיר, אפשר לשמוע איך הוא נחנק רק בשביל לסיים את הקטע והוא לא נושם. זמר אמור לדעת לשיר על כל הגבהים וכל האוקטובות- כך לפי דעתי, ובמבט עין שלי, נראה שעושים הרבה טררם מכל מיני רק בשביל לקדם אותם אל הבמה אפילו שלא בהכרח הם ראויים לזה, וכל הצעירים שרוצים להראות את עצמם כמביני מוזיקה מתלהבים מכל מיני "זמרים"... {ונראה לי שגם משלמים לכל מיני שדרנים עבור זה}
מסכימה!!!ילד פלא חד משמעית בנצי קלצקין
ראיתי לא מזמן סרטון שלו ושל סוכות שרים שמוליק פשוט רדף אחריו בטונים(ואגב אני חולה על שמוליק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים