דרוש מידע הסקר מחכה לדעה שלך!!!

מצב
הנושא נעול.
הייתה לי תקופה שממש נדלקתי על מיאמי בצעירותי.....
ברמה שיודעת שמות של המון ילדים וכו'
מענין אם גם את ככה...
ברור...
עד היום אני זוכרת הכל בעל פה. מסולנים ועד תנועות, מניואנסים ועד פשלות, והרבה הרבה שמות של פרחים שעם השנים כבר שכחתי את רובם...
ה-כ-ל
עד היום לפעמים יוצא לי לראות את הדי וי די וזה פשוט כיף. חוויה.

זמרים-
אברהם פריד, נפתלי קמפה

ילדי פלא-
מי שמכיר ילד פלא בשם זוהר (שר בצליל וזמר, מיאמי וקלטת אישית שלו)- שלמות של פלא. קול אחיד בנמוך ובגבוה!!
ובנוסף אוהבת את מקהלות הילדים בשירים בהם יש סולנים טובים!

ברור...
עד היום אני זוכרת הכל בעל פה. מסולנים ועד תנועות, מניואנסים ועד פשלות, והרבה הרבה שמות של פרחים שעם השנים כבר שכחתי את רובם...
ה-כ-ל
עד היום לפעמים יוצא לי לראות את הדי וי די וזה פשוט כיף. חוויה.
מי ה-ילד שם מבחינתך?

קודם כל הסקר ממש מעניין!
רק טיפ טיפה מוזר לי שחיים ישראל בשורה אחת עם אלחנן ענבל ויהודה בורן...
לשניים האלה כנראה יש פה יותר חברים מאשר לחיים ישראל
מאמינה שמי שכתב את זה לא חשב כל כך ברצינות על מה שענה

@שירה שבלב
אם יש הארכת זמן
יש לציין שכבר יש תוצאות ביניים
אז רוצו לקלפיות
אממ כלומר למקלדת ;)
(רק אל תשכחי חלילה לחשב הכלללל מההתחלה)

מי ה-ילד שם מבחינתך?
אולי ג'ונתן פלאי? אין לי מושג...
מיאמי זה בעיקר יפה מבחינת המקהלה עצמה.
אבל אם ניקח את צליל וזמר שם היו סולנים עם קולות מהממים!! נגיד זוהר אבגשוף(?), מנדי וולד וכאלה.

מי שמכיר ילד פלא בשם זוהר (שר בצליל וזמר, מיאמי וקלטת אישית שלו)
הוא לא שר במיאמי...

@שירה שבלב שאלה קטנה
ביקשת זמר אחד
הרבה ניקים (ואת חטאי אני מזכירה היום גם אני.....) רשמו יותר משם אחד
איך את מחשבת?
את הראשון שברשימה בלבד?

אולי ג'ונתן פלאי? אין לי מושג...
מיאמי זה בעיקר יפה מבחינת המקהלה עצמה.
אבל אם ניקח את צליל וזמר שם היו סולנים עם קולות מהממים!! נגיד זוהר אבגשוף(?), מנדי וולד וכאלה.

הוא לא שר במיאמי...
נכון.

התבלבלתי עם ילד מיוחד מאד נוסף- עודד קריטי
בעיני ה-סולן של פרחי מיאמי

מעניין איזה שירים של מ.ב.ד אתם מכירים? ולפי זה החלטתם שאתם לא מתחברים לשירה שלו.
מכירה את כולם, אני לא כ"כ צעירה, וזוכרת עוד מילדות...
יכול להיות שיש לו שירים יפים, אבל לא עפתי על הקול שלו... ובעיני זמר הוא מי שיש לו קול יפה לאו דווקא שירים יפים...
יש זמר אחד שמשמיעים אותו הרבה בכל מיני ערוצי מוזיקה, לא אזכיר את שמו ח"ו, שמעתי שאנשים מתלהבים ממנו וגם כאן הוא הוזכר, אמנם לא הרבה, אבל לדעתי אין לו את זה, וכל פעם שאני שומעת שירים שלו אני אומרת לעצמי מי שיקר עליו שהוא יודע לשיר?, כשהוא מגיע לחלק גבוה בשיר, אפשר לשמוע איך הוא נחנק רק בשביל לסיים את הקטע והוא לא נושם. זמר אמור לדעת לשיר על כל הגבהים וכל האוקטובות- כך לפי דעתי, ובמבט עין שלי, נראה שעושים הרבה טררם מכל מיני רק בשביל לקדם אותם אל הבמה אפילו שלא בהכרח הם ראויים לזה, וכל הצעירים שרוצים להראות את עצמם כמביני מוזיקה מתלהבים מכל מיני "זמרים"... {ונראה לי שגם משלמים לכל מיני שדרנים עבור זה}

ובעיני זמר הוא מי שיש לו קול יפה לאו דווקא שירים יפים...
אם כך
רוב ככל היוצרים הם לא זמרים בעיניך כן?!
כי לא חושבת שאפשר להגיד על שולי רנד לשם הדוג' שיש לו קול יפה
יש לו הרבה דברים קול אפעס לא משהו
אפשר להתחבר לקול שלו (אולי אני לא הצלחתי סורי)
אפשר אפילו לאהוב את זה אבל יפה זה לא!
או במחשבה שניה אולי כן
יופי זה עניין של טעם וריח

זמר אמור לדעת לשיר על כל הגבהים וכל האוקטובות

ממש ממש לא
לכל זמר יש סולמות שלו
ולא כל אחד יכול להגיע לגבהים של זאנוויל או אוהד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה