- הוסף לסימניות
הייתה לי תקופה שממש נדלקתי על מיאמי בצעירותי.....חבל
אגב שמתי לב שטעיתי, זה לא טורונטו אלא לונדון...
ברמה שיודעת שמות של המון ילדים וכו'
מענין אם גם את ככה...
הייתה לי תקופה שממש נדלקתי על מיאמי בצעירותי.....חבל
אגב שמתי לב שטעיתי, זה לא טורונטו אלא לונדון...
ברור...הייתה לי תקופה שממש נדלקתי על מיאמי בצעירותי.....
ברמה שיודעת שמות של המון ילדים וכו'
מענין אם גם את ככה...
מי ה-ילד שם מבחינתך?ברור...
עד היום אני זוכרת הכל בעל פה. מסולנים ועד תנועות, מניואנסים ועד פשלות, והרבה הרבה שמות של פרחים שעם השנים כבר שכחתי את רובם...
ה-כ-ל
עד היום לפעמים יוצא לי לראות את הדי וי די וזה פשוט כיף. חוויה.
לשניים האלה כנראה יש פה יותר חברים מאשר לחיים ישראלקודם כל הסקר ממש מעניין!
רק טיפ טיפה מוזר לי שחיים ישראל בשורה אחת עם אלחנן ענבל ויהודה בורן...
בדיוק!!!@שירה שבלב
אם יש הארכת זמן
יש לציין שכבר יש תוצאות ביניים
אז רוצו לקלפיות
אממ כלומר למקלדת
(רק אל תשכחי חלילה לחשב הכלללל מההתחלה)
אולי ג'ונתן פלאי? אין לי מושג...מי ה-ילד שם מבחינתך?
הוא לא שר במיאמי...מי שמכיר ילד פלא בשם זוהר (שר בצליל וזמר, מיאמי וקלטת אישית שלו)
נכון.אולי ג'ונתן פלאי? אין לי מושג...
מיאמי זה בעיקר יפה מבחינת המקהלה עצמה.
אבל אם ניקח את צליל וזמר שם היו סולנים עם קולות מהממים!! נגיד זוהר אבגשוף(?), מנדי וולד וכאלה.
הוא לא שר במיאמי...
אבל קריטי לא שר בצליל וזמר...התבלבלתי עם ילד מיוחד מאד נוסף- עודד קריטי
בעיני ה-סולן של פרחי מיאמי
מחשבת את כולם@שירה שבלב שאלה קטנה
ביקשת זמר אחד
הרבה ניקים (ואת חטאי אני מזכירה היום גם אני.....) רשמו יותר משם אחד
איך את מחשבת?
את הראשון שברשימה בלבד?
ברוראבל קריטי לא שר בצליל וזמר...
מכירה את כולם, אני לא כ"כ צעירה, וזוכרת עוד מילדות...מעניין איזה שירים של מ.ב.ד אתם מכירים? ולפי זה החלטתם שאתם לא מתחברים לשירה שלו.
אם כךובעיני זמר הוא מי שיש לו קול יפה לאו דווקא שירים יפים...
זמר אמור לדעת לשיר על כל הגבהים וכל האוקטובות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים