דרוש מידע העברה בטעות לחשבון אחר

• הוסף לסימניות
לא מכירים כלל... (שם של משפחה חרדית קלאסית - וסניף באזור חרדי)

קצת מסובך, הכסף הועבר ע"י חבר ולא נעים להטריד אותו בעניין (הטעות הייתה במס' סניף שאני נתתי)
כפרת עוונות, מחול-מחול-מחול.
תפנו בשמו

• הוסף לסימניות
אני העברתי כסף לחשבון שגוי,
והבנק זיכה אותי בחזרה.

• הוסף לסימניות
אני נתתי מספר חשבון ושגיתי בספרה והלך הכסף. הלקוח ניסה ודיבר עם הבנק וזה לא עזר.

צריך יושרה מהצד השני שהוא אמור לפנות לבנק ולנסות להחזיר
במקרה שלי זה לא קרה

• הוסף לסימניות
הטעות כנראה גם במספר החשבון.
אין כזה דבר שתי חשבונות בנק זהים בסניפים שונים.
כל מספר חשבון הוא חד פעמי ואין עוד.
ואם לא טעיתם במספר החשבון הכסף אמור לחזור.

• הוסף לסימניות
מה עושים שמגלים רק אחרי 9 חודשים? יש סיכוי להציל את הכסף? בטעות הבאנו למישהו מספר חשבון שגוי, יש מצב שהבנק שלי יבודק אם קיים כזה חשבון?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי השבוע העברה בסכום גדול מאד (קרוב למליון ,תשלום לדירה) ושאלתי את הבנק אם הם בודקים האם שם המוטב זהה למה שאני מבקשת והם אמרו שהם לא בודקים את זה בכלל
אני שעשיתי העברות בקניית דירה כל העברה באתר הפקיד התקשר אליי לאשר את פרטי העברה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי השבוע העברה בסכום גדול מאד (קרוב למליון ,תשלום לדירה) ושאלתי את הבנק אם הם בודקים האם שם המוטב זהה למה שאני מבקשת והם אמרו שהם לא בודקים את זה בכלל
מעניין, הייתי מצפה שבסכומים גדולים יהיה אימות אפילו יותר רציני מלבדוק ששם המוטב זהה לחשבון, כמו כאן:

• הוסף לסימניות
מעניין, הייתי מצפה שבסכומים גדולים יהיה אימות אפילו יותר רציני מלבדוק ששם המוטב זהה לחשבון, כמו כאן:
אני הייתי מצפה שאנשים לא יעשו העברות בכאלה סכומים
זה לא אחראי!
על הצד שמשהו ישתבש בדרך, זה לא סכום להמר עליו
בשביל כאלו סכומים יש פתרונות אחרים כגון צ'ק בנקאי

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין עדין למה לא בודקים גם לפי השם.

אם מישהו רשם שם מסוים וזה לא תואם את המספר חשבון שלא יבצעו העברה.

• הוסף לסימניות
אח שלי העביר כסף
וטעה במס' הסניף
זה הגיע לערבי, הבנק פנה אליו,
ובניסי ניסים הערבי מייד החזיר את הכסף

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין עדין למה לא בודקים גם לפי השם.

אם מישהו רשם שם מסוים וזה לא תואם את המספר חשבון שלא יבצעו העברה.
כי זה לא קריטריון קובע
ואם הבנאדם שינה את השם או אישה אחרי החתונה

וגם בגלל שאפשר להעביר דרך פקיד או אפילו במערכת טלפונית שזה מתבסס על זיהוי קולי
ואז זה תלוי ברמת שמיעה של הפקיד/זיהוי קולי וכדו'

• הוסף לסימניות
שלום רב
דרוש מידע אם עשינו העברה מפועלים למרכנתיל וכתבנו את שם המשפחה של הנמען של הכסף
וטעינו במספר סניף וזה נכנס לערבי אחד מצפון הארץ יש סיכוי לקבל את הכסף חזרה ממנו או שזה אבוד
מדובר בסכום גדול של כמה אלפי שקלים !!
אני לא יודע מי כתב לך אבל הכסף אבוד מה שקובע זה רק מספר חשבון וסניף ההעברות שמובצעות בכלל האמצעים הם דיגיטלים למעט מקרים מאוד מסויימים.
אבל בכל אופן תפנה לבנק לפעמים הם כן עושים משהו פונים לאותו אדם ולפעמים יש ניסים והוא מחזיר
היה אדם שהגיע עד בגץ ועשו ישיבה בכנסת וזה לא עזר להבא תהיו יותר אחראים לבדוק שוב את המספרים שזהים לאלו שמסרו לכם. לשם של ההעברה אין משמעות תוכל לכתוב מיאו חתולה זה אותו דבר .
תקראו את הישיבת ועדה בכנסת זה וואו
אבל החוק היום כן אומר לבנקים לתת מידע ולעזור ולכן אם תפנה למפקח על הבנקים יש סיכוי שיעזור אבל בסופו של דבר צריך רצון טוב אבל בבנק ישראל אומרים שזה נדיר שמישהו לא החזיר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כי זה לא קריטריון קובע
ואם הבנאדם שינה את השם או אישה אחרי החתונה

וגם בגלל שאפשר להעביר דרך פקיד או אפילו במערכת טלפונית שזה מתבסס על זיהוי קולי
ואז זה תלוי ברמת שמיעה של הפקיד/זיהוי קולי וכדו'
או כתיב דומה קופמן/קאופמן/קויפמן/קויפמאן/קופמאן וכו'
או אברהם כהן, שרה כהן/אברהם ושרה כהן/שרה ואברהם כהן/אברהם כהן/שרה כהן/אברהם כהן ושרה כהן.......

יתקעו להם אלפי העברות ביום שיצטרכו וידוא של פקיד

• הוסף לסימניות
בודאי שהעברות בכאלה סכומים דורשים אישור בנקאי
ומהו האישור?
ביקשו ממני חוזה לראות לאן הולך הכסף ושאלו שוב את מס' החשבון
אמרתי לה אתם בודקים שאכן החשבון שייך לX אז היא אמרה -רק מה שרשמת

• הוסף לסימניות
שוב
אני מדבר מנסיון
תפנו למפקח על הבנקים
הבנקים רועדים ממנו
הם יודעים טוב טוב מה לעשות כדי להחזיר את הכסף
אני כלל לא בטוחה שזה יעזור.
לפני כשנתיים היה סיפור עם אחד שהעביר בטעות 50 אל"ש לחשבון טועה, ובעל החשבון הטועה לא הסכים להחזיר.

זכור לי שההוא שהעביר בטעות עשה מיזה בלגן, והגיע עד לוועדות הכנסת לדבר על זה , ונכון לעכשיו לא ידוע לי שהכסף הוחזר.

איך המפקח על הבנקים יעזור? זה משהו לדעתי שצריך לעבור בחוק, שאם מישהו מדווח על טעות או משהו זה יחזור אליו (כמו שיש הכחשת עיסקה וכדו' באשראי)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעבירה קבוע למישהו כל חודש כסף
כל פעם על שם אחר (היה לזה סיבה)
ועבר בדיוק לחשבון שהקשתי אפילו שהשם לא תאם

העברתי סכום גבוה מאוד, היה חסר ספרה במספר החשבון
הגיע לאיזה מישהו עלום, מיד למחרת הבנק החזיר לי את הכסף

עשיתי העברה בטעות למישהו שאני מכירה (היה רשום בחשבון שתי נמענים על אותו השם ובטעות העבירו לשם השני)
עד היום לא ראיתי את הכסף! מי שקיבל טען שלא ראה סכום כזה בחשבון (אלפי שקלים)
הבנק ניסה לגבות את הסכום הזה ממנו וזה חזר

ואל תתפלאו, אני מעבירה המון העברות כל חודש, אז הטעויות אחוז מינורי...

• הוסף לסימניות
אני כלל לא בטוחה שזה יעזור.
לפני כשנתיים היה סיפור עם אחד שהעביר בטעות 50 אל"ש לחשבון טועה, ובעל החשבון הטועה לא הסכים להחזיר.

זכור לי שההוא שהעביר בטעות עשה מיזה בלגן, והגיע עד לוועדות הכנסת לדבר על זה , ונכון לעכשיו לא ידוע לי שהכסף הוחזר.

איך המפקח על הבנקים יעזור? זה משהו לדעתי שצריך לעבור בחוק, שאם מישהו מדווח על טעות או משהו זה יחזור אליו (כמו שיש הכחשת עיסקה וכדו' באשראי)
הבעיה בדרך כלל שהבנק לא באמת מטפל בזה, והוא סתם מורח
ולזה המפקח מאוד עוזר, כי הבנק יודע טוב טוב להוציא את הכסף אם הוא רוצה

• הוסף לסימניות
בחו"ל יש מנגנון אוטמטי המערכת בודקת אם השם תואם לחשבון, מי מתנדב לקדם את זה כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה