מידע שימושי העברת חומר מחשבון ג'ימייל אחד לשני

• הוסף לסימניות
שתיי דרכים
1

2
זה יותר אולי מסובך אבל זה עובד
מסמנים את המילים שרוצים לאפוך בתור קובץ ואז לחצים מקש ימני העברה כקובץ מצורף ואז זה עולה למיל ואתם יכולים להוריד את זה ומחשב וזה יורד בתור קובץ
אם זה לא ברור אני ינסה להסביר יותר או להראות לכם בשליטה מרחוק
Screenshot_28.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מרובע ברוך השם הצלחתי אז ככה
צריך להוריד את התוכנה ואז ליבא את הקובץ של הגבוי ואז זה ניפתח
עוד נקודה אם אתם סימנתם שזה ישמור לכם גם צאט אז זה קצת ישגע אותכם כי זה מופיע גם בתוכנה כול שליחה בצאט בנפרד
אז מומלץ למי שעושה יצאו להוריד את הסימון של הצאט

• הוסף לסימניות
@מרובע ברוך השם הצלחתי אז ככה
צריך להוריד את התוכנה ואז ליבא את הקובץ של הגבוי ואז זה ניפתח
עוד נקודה אם אתם סימנתם שזה ישמור לכם גם צאט אז זה קצת ישגע אותכם כי זה מופיע גם בתוכנה כול שליחה בצאט בנפרד
אז מומלץ למי שעושה יצאו להוריד את הסימון של הצאט
ויש עוד תוכנה
אני באמצע לבדוק מה יותר נוח

• הוסף לסימניות
זה לא באמת עוזר- זה מביא את הקובץ מבולגן.
השאלה שלי האם יש אפשרות להוריד חומרים בצורה מאורגנת שאני אוכל לראות ולחפש חומרים שם או שהכל מגיע כקבצים כמו וורד (איך זה בדיוק שומר נגיד וידאו?

• הוסף לסימניות
זה לא באמת עוזר- זה מביא את הקובץ מבולגן.
השאלה שלי האם יש אפשרות להוריד חומרים בצורה מאורגנת שאני אוכל לראות ולחפש חומרים שם או שהכל מגיע כקבצים כמו וורד (איך זה בדיוק שומר נגיד וידאו?
אז תשהי כמו מה ש @יהודי נוסף כתב לגבי בוידיו אני יבדוק מה קורה אם זה

• הוסף לסימניות
אז תשהי כמו מה ש @יהודי נוסף כתב לגבי בוידיו אני יבדוק מה קורה אם זה
בשיטה ש@יהודי נוסף בהיא זה עובד גם וידיו אם פותחים את זה בתוכנות שהבאתי כאן
בצורה של קובץ מצורף זה גם עובד לא בורווד אבל בדרך אחרת אבל זה לוקח יותר זמן ליצא את זה
לכוראה הכי טוב זה ליצא נורמלי ולא בתור קובץ מצורף

• הוסף לסימניות
ויש עוד תוכנה
אני באמצע לבדוק מה יותר נוח
לא סגור על מה יותר נוח
בהתחלה שמייבאים את הקובץ לתוכנה אזה הראשון יותר קל
והשני זה טיפלה יותר קשה
בעיקרון
התוכנה הראשונה זה רק לפתוח מילים
והתוכנה השנייה זה גם משמש בתור תוכנה למיל רגיל אז יש שם עוד כול מני דברים שאם לא רוצים להשתמש בהם אז אולי זה יעצבן
אני ממליץ שתבדקו את שתהייתם ותחליטו לבד

• הוסף לסימניות
אני רוצה שאם אצטרך איזה הודעה בעתיד זה יהיה לי שמור ואוכל לחפש לפי כותרת (ואולי אפשר לפי תוכן יותר טוב).
מה מביניהם עדיף

• הוסף לסימניות
אני רוצה שאם אצטרך איזה הודעה בעתיד זה יהיה לי שמור ואוכל לחפש לפי כותרת (ואולי אפשר לפי תוכן יותר טוב).
מה מביניהם עדיף
אם אתם צרכים בעברית אז עדיף השני
וגם יש לו עיצוב וממשק יותר נוח
אבל יש כאלה שינהו את זה ויש ואת זה
אני חושב שהשני יותר נוח בעיקרון אבל שוב לא כולם יסברו כך
אגב הראשון לא דורש התקנה

• הוסף לסימניות
גיחצי שפומפה
יש אפשרות להעביר את כל מה שיש בחשבון דרייב אחד לחשבון אחר?
אחסון וגם קבצים ששותפו
לגביי קבצים שיש לכם בדרייב אולי יש דרך אחרת אבל אני חשבתי על משהו מסוים
אז ככה אפשר לעביר את הקבצים לתיקית שיותפית שיש גישה לשתיי החשבונות ואז לעביר מהתיקיה השותפית לתיקיה של הדרייב שאתם רוצים
לדוגמה יש חשבון א ויש חשבון ב ויש תיקיה שותפית שזה מחובר ל א ו ב לוקחים את הקבצים מא לתיקיה ומהתיקיה לב
אני מקווה שזה מובן
עריכה; אפשר גם ליצא את הקבצים כמו שכתבו לעיל אבל אז זה לא נגיש רק שמחלצים את זה וזה פחות נוח

• הוסף לסימניות
לגביי קבצים שיש לכם בדרייב אולי יש דרך אחרת אבל אני חשבתי על משהו מסוים
אז ככה אפשר לעביר את הקבצים לתיקית שיותפית שיש גישה לשתיי החשבונות ואז לעביר מהתיקיה השותפית לתיקיה של הדרייב שאתם רוצים
לדוגמה יש חשבון א ויש חשבון ב ויש תיקיה שותפית שזה מחובר ל א ו ב לוקחים את הקבצים מא לתיקיה ומהתיקיה לב
אני מקווה שזה מובן
עריכה; אפשר גם ליצא את הקבצים כמו שכתבו לעיל אבל אז זה לא נגיש רק שמחלצים את זה וזה פחות נוח
אם הבנתי נכון
לפתוח תיקיה ולשתף עם החשבון השני ולשם להעביר את הדברים?

• הוסף לסימניות
פתחתי אשכול אחר ולא היה לו מזל אז אשאל כאן:
להעביר סרטוני יוטיוב מחשבון אחד לשני אפשר?

• הוסף לסימניות
@מרובע ו @שלוש ארבע ו... אקשן! תעדכנו אם הצלחתם
אני עובד על עוד רעיון לחשבון מייל ללא הגבלה מקום אני מקווה שזה ילך
אני הראשונה לקבל את המייל הניסיוני---- :p
ו @גיחצי שפומפה מחכים לראות תוצאות---
עדיין לא הצלחתי לשמור חומרים הוא שומר את זה בקובץ שאי לא מצליחה לפתוח

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון
לפתוח תיקיה ולשתף עם החשבון השני ולשם להעביר את הדברים?
אני לא חושב שהבנתם נכון אני מדבר על תיקיה שיתופית לא תיקיה בפנים חשבון דרייב
אתם יודעים מה זה תיקיה שיתופית??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה