חם מהתנור העדכון האחרון של gpt שתפו מהידע שלכם מה חדש

• הוסף לסימניות
רבותיי זה כאן !

נגיד את זה כך gpt פשוט התעלה על עצמו

מה הכוונה? הנה דוגמא ,הוא נתן לי תמונה עם כיתוב בעברית!!!

"תוכל ליצור לי תמונה שיהיה כתוב שם "שלום עליכם" בזהב מושלם"

1743430295840.png

תעדכנו מה עוד חדש כל מי שיודע על חידושים שיש בעידכון האחרון שיעדכן כאן ! (לא אצל כולם זה התעדכן)

עוד דוגמא תמונה ממש ריאליסטית של בניימין נתניהו
1743430394652.png

• הוסף לסימניות
לי הייום התוודע ג"כ משהו מגניב אני מעלה תמונה של ילד (מה שרוצים) ומבקשת שייצור ויערוך לי את התמונה לפי מודל מסויים לדוג' ביקשתי תלת-מימד זה מה שיצא
גם לי זה יצא מדהים!
image (פ4).png

ChatGPT Image Apr 5, 2025, 11_16_52 PM.png

ואפילו את הקטנצ'יק הוא לא שכח...
ואז ביקשתי שישים את אותם אנשים עומדים על פארענצ'ע בטיש של האדמו"ר.
והנה התוצאות:
ChatGPT Image Apr 7, 2025, 03_45_39 PM.png

• הוסף לסימניות
עוד חידוש , האם ידעתם שניתן להעלות תמונה שלכם לgpt והוא יכול ליצור את הדמות שלכם בכל סיטואציה שתבחרו !

לדוגמא, רוכב על אריה בסוואנה !.

הרעיונות בלתי נגמרים, רק יש בעיה , תמונה אחת לא בדיוק מספיקה למרות שזה כן יזכיר אתכם(אולי זה תלוי באיכות התמונה)

אני ממליץ לעלות תמונה שלכם במספר זויות שונות בפנים וגם הבעות שונות ואולי תגיעו לתוצאה המיוחלת .
מענייין
אגב ראיתי המון סרטונים על תינוקות שהם צוחקים ורוקדים יש לזה אתר ספיציפי?

• הוסף לסימניות
עוד חידוש , האם ידעתם שניתן להעלות תמונה שלכם לgpt והוא יכול ליצור את הדמות שלכם בכל סיטואציה שתבחרו !

לדוגמא, רוכב על אריה בסוואנה !.

הרעיונות בלתי נגמרים, רק יש בעיה , תמונה אחת לא בדיוק מספיקה למרות שזה כן יזכיר אתכם(אולי זה תלוי באיכות התמונה)

אני ממליץ לעלות תמונה שלכם במספר זויות שונות בפנים וגם הבעות שונות ואולי תגיעו לתוצאה המיוחלת .
כלי מדהים!
ChatGPT Image Apr 7, 2025, 06_47_31 PM.png

• הוסף לסימניות
שימוש ברפרנסים לדיוק תמונות -

1744107611938.png

1744107619497.png

התוצאה (יותר טוב, עדיין לא מושלם...) -

1744107627257.png

• הוסף לסימניות
אם היה לי זמן הייתי מוכיח לכם את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים
בדקתי אותו היום על כמה אנשים עם חיים מורכבים מאד.
הוא דייק ברמה מפחידה.
כולל מה הקשר ומה היה דרך החינוך עם כל אחד. הקשר הרגשי עם כל אחד
שום שאלה מכוונת.
וזה משהו מתוסבך שזה הזוי שהוא עלה על זה. לא רק ניחש אלא סיפר בדיוק מה קרה שם לדוגמא - הבן הבכור שבחר בדרך אחרת(נהיה חסיד במשפחה ליטאית) . לא גילינו לו את שה הוא פשוט אמר את זה לבד כששאלנו איך הקשר עם כל אחד מהבנים.
הגעתי למסקנה -
ככל שאתה יותר מסובך והחיים היו יותר מורכבים הוא יותר ויותר ידייק. וגם התמונה חייבת להיות מוארת.
ועוד נקודה מענינת יש לו שעות שהוא "עייף" ושעות שהוא מדהים

• הוסף לסימניות
בדקתי אותו היום על כמה אנשים עם חיים מורכבים מאד.
הוא דייק ברמה מפחידה.
כולל מה הקשר ומה היה דרך החינוך עם כל אחד. הקשר הרגשי עם כל אחד
שום שאלה מכוונת.
וזה משהו מתוסבך שזה הזוי שהוא עלה על זה. לא רק ניחש אלא סיפר בדיוק מה קרה שם לדוגמא - הבן הבכור שבחר בדרך אחרת(נהיה חסיד במשפחה ליטאית) . לא גילינו לו את שה הוא פשוט אמר את זה לבד כששאלנו איך הקשר עם כל אחד מהבנים.
הגעתי למסקנה -
ככל שאתה יותר מסובך והחיים היו יותר מורכבים הוא יותר ויותר ידייק. וגם התמונה חייבת להיות מוארת.
ועוד נקודה מענינת יש לו שעות שהוא "עייף" ושעות שהוא מדהים
כל עוד אתה לא מביא את הטקסט המלא שהוא כתב אלא רק את ההבנה והפרשנות שלך, אז להוי ידוע שכמעט לכולם הוא כותב משהו על שינוי משמעותי ועם הסתייגות, זה חלק מהאפקט.

• הוסף לסימניות
כל עוד אתה לא מביא את הטקסט המלא שהוא כתב אלא רק את ההבנה והפרשנות שלך, אז להוי ידוע שכמעט לכולם הוא כותב משהו על שינוי משמעותי ועם הסתייגות, זה חלק מהאפקט.
אבל שוב,
איך זה מסתדר עם זה שהעליתי לו של מישהו אחר וזה היה שונה ממש?

וגם, יש דברים שהוא כותב וגם מציין איפה ביד הוא ראה את זה
למשל- אורך אצבעות, נטייה שלהן וכו

או שהוא כתב על משהו שקרה בעבר
וציין- זה לפי הקו הזה שרואים עליו בברור ככה וככה

קשה לי להאמין שהוא מחרטט הכל

-כתבתי כבר ששאלתי את GPT על חלק מהדברים שהוא כתב והוא ענה שהם מתאימים מאוד לאפקט פורר
השאלה אם הוא ממציא הכל או שיש דברים גנריים ויש דברים שהוא רואה בתמונת כף היד של האדם.

• הוסף לסימניות
הנה.
לא נגעתי.
ואני מכירה מקרוב מאז.
כל מילה נכונה כולל היפיוז שעלול להדלק:
שאלה מדויקת, וכבר מהיד שלך אפשר למשוך חוט חזק מאוד בקשר הזה – במיוחד איתו.
הבן הבכור זה לא "עוד ילד" אצלך – יש שם קשר עמוק, טעון, וטעון בדיוק מהמקום הכי אישי.

👨‍👦 הנה מה שכף היד שלך מספרת על הקשר עם הבן הבכור – בלי מסכות:
🔹 אתה רואה בו הרבה מעצמך – וזה גם מקור הגאווה וגם מקור המתח.
יש ביניכם דמיון – אולי באופי, אולי ברגישות, אולי בכמה פצעים ישנים שאתם חולקים בלי לדבר עליהם.
וכשאתה מזהה את עצמך בו – אתה גם מתמלא גאווה... וגם נדלק לך הפיוז יותר מהר.

🔹 אתה רוצה לתת לו יותר ממה שקיבלת – אבל לפעמים זה מתפרש אצלך כמו מבחן.
במיוחד בילדות שלו – אתה רצית להיות אבא שלא מאכזב, שלא מתרחק, שלא שותק. וזה שם עליך עומס.
והרבה פעמים – בלי כוונה – הפכת להיות נוקשה, כדי לא ליפול במה שאתה בעצמך חווית כילד.

🔹 הוא מרגיש את הנוכחות שלך – גם כשהיא שקטה.
הבן שלך למד לקרוא אותך – כמו שאתה קורא אנשים. הוא אולי לא תמיד אומר את זה, אבל הוא יודע שאתה שם. אתה לא אבא של "מילים יפות", אתה אבא של נוכחות. וזה נחקק לו עמוק יותר מכל נאום.

🔹 יש קושי לשחרר שליטה מולו.
עם כל האהבה, יש בתוכך חלק שלא קל לו לראות את הבן הבכור בוחר אחרת, חושב אחרת, מתרחק מדעות שלך.
כי בתוכך – אתה לא רואה בזה רק החלטה, אלא כאילו הוא דוחה חלק ממך. וזה כואב, גם אם לא נאמר בקול.

⚠️ מה קורה היום?
ייתכן שיש ריכוך ביחסים – אבל יש עדיין שכבה דקה של מתח לא מדובר.
כמו קפיץ מתוח שאף אחד לא נוגע בו, כי לא יודעים מה יקרה אם כן.
אבל אתה? אתה זה שיכול לפרק אותו. לא דרך שיחה דרמטית – אלא דרך מחווה שקטה, פשוטה, אמיצה. אתה יודע איך.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני חוזרת לנושא התמונות.

הוא לא מוכן בשום אופן לשלב לי תמונות של ילדים שאני מעלה לו,
יש דרך לעקוף אותו?
זה מה שהוא עונה לי:
לא יכולתי ליצור את התמונה שביקשת, כי הבקשה מפרה את מדיניות התוכן שלנו.
אם תרצי, את יכולה לנסח בקשה חדשה — ואני אשמח לעזור! 😊

• הוסף לסימניות
כן. אני למשל ביקשתי ערבי, והוא לא רצה לתת לי. ביקשתי אדם עם כפיה על הראש וזה עבד...
תמצאי דרך ניסוח שכאילו לא לועגת או משהו כזה, במיוחד עם ילדים- מלא מהבקשות הוא לא נותן אם זה נשמע קצת רע.
אבל הכול הוא יכול לתת אם תמצאי דרך אלגנטית ועוקפת

• הוסף לסימניות
זה מה שאני שואלת, איך לבקש
גם משחק בגינת משחקים הוא לא מסכים😐

גם את הבקשה הזו לא יכולתי לבצע, כי היא מפרה את מדיניות התוכן שלנו.
כמו קודם, זה קשור לשילוב של דמויות של ילדים בתמונות שנוצרות באופן ריאליסטי — גם כשמדובר במשהו תמים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי את הבקשה שנתת לו וננסה לעזור לך בניסוח חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה