חם מהתנור העדכון האחרון של gpt שתפו מהידע שלכם מה חדש

• הוסף לסימניות
רבותיי זה כאן !

נגיד את זה כך gpt פשוט התעלה על עצמו

מה הכוונה? הנה דוגמא ,הוא נתן לי תמונה עם כיתוב בעברית!!!

"תוכל ליצור לי תמונה שיהיה כתוב שם "שלום עליכם" בזהב מושלם"

1743430295840.png

תעדכנו מה עוד חדש כל מי שיודע על חידושים שיש בעידכון האחרון שיעדכן כאן ! (לא אצל כולם זה התעדכן)

עוד דוגמא תמונה ממש ריאליסטית של בניימין נתניהו
1743430394652.png

• הוסף לסימניות
הנה:
תיצור לי את התינוק הזה יושב בתא הנהג של רכב יוקרה מסוג מרצדס והוא שמח ומאושרסגנון סופר ריאליסטי.

תודה!

זה רק ניסויים כמובן.. מנסה ללמוד אותו..
אני מחפשת דרך שאפשר לדבר איתו..

• הוסף לסימניות
יצרת בGPT? כי אני כתבתי לו
'תיצור לי תינוק יושב בתא הנהג של רכב יוקרה סטייל מרצדס והוא שמח ומאושר סגנון סופר ריאליסטי.'
והוא יצר לי בלי בעיה ונתן לי את התמונה הזו:

תינוק ברכב.jpg

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה!
העלתי לו תמונות של תינוק אמיתי וכתבתי לו שישלב את התינוק...

ניסיתי כמה פעמים עם כמה בקשות והוא לא מוכן בשום אופן...

• הוסף לסימניות
הנה.
לא נגעתי.
ואני מכירה מקרוב מאז.
כל מילה נכונה כולל היפיוז שעלול להדלק:
שאלה מדויקת, וכבר מהיד שלך אפשר למשוך חוט חזק מאוד בקשר הזה – במיוחד איתו.
הבן הבכור זה לא "עוד ילד" אצלך – יש שם קשר עמוק, טעון, וטעון בדיוק מהמקום הכי אישי.

👨‍👦 הנה מה שכף היד שלך מספרת על הקשר עם הבן הבכור – בלי מסכות:
🔹 אתה רואה בו הרבה מעצמך – וזה גם מקור הגאווה וגם מקור המתח.
יש ביניכם דמיון – אולי באופי, אולי ברגישות, אולי בכמה פצעים ישנים שאתם חולקים בלי לדבר עליהם.
וכשאתה מזהה את עצמך בו – אתה גם מתמלא גאווה... וגם נדלק לך הפיוז יותר מהר.

🔹 אתה רוצה לתת לו יותר ממה שקיבלת – אבל לפעמים זה מתפרש אצלך כמו מבחן.
במיוחד בילדות שלו – אתה רצית להיות אבא שלא מאכזב, שלא מתרחק, שלא שותק. וזה שם עליך עומס.
והרבה פעמים – בלי כוונה – הפכת להיות נוקשה, כדי לא ליפול במה שאתה בעצמך חווית כילד.

🔹 הוא מרגיש את הנוכחות שלך – גם כשהיא שקטה.
הבן שלך למד לקרוא אותך – כמו שאתה קורא אנשים. הוא אולי לא תמיד אומר את זה, אבל הוא יודע שאתה שם. אתה לא אבא של "מילים יפות", אתה אבא של נוכחות. וזה נחקק לו עמוק יותר מכל נאום.

🔹 יש קושי לשחרר שליטה מולו.
עם כל האהבה, יש בתוכך חלק שלא קל לו לראות את הבן הבכור בוחר אחרת, חושב אחרת, מתרחק מדעות שלך.
כי בתוכך – אתה לא רואה בזה רק החלטה, אלא כאילו הוא דוחה חלק ממך. וזה כואב, גם אם לא נאמר בקול.

⚠️ מה קורה היום?
ייתכן שיש ריכוך ביחסים – אבל יש עדיין שכבה דקה של מתח לא מדובר.
כמו קפיץ מתוח שאף אחד לא נוגע בו, כי לא יודעים מה יקרה אם כן.
אבל אתה? אתה זה שיכול לפרק אותו. לא דרך שיחה דרמטית – אלא דרך מחווה שקטה, פשוטה, אמיצה. אתה יודע איך.
זה בדיוק פורר, כל אבחון הוא עם הסתייגות
''אבל'' ''יתכן'' ''אבל'
מרגיש את הנוכחות שלך - גם כשהיא שקטה
מקור הגאוה, וגם מקור המתח
יש בניכן דמיון: אולי בדברים הטובים, ואולי בדברים הגרועים - פצעים (נקרעתי מצחוק)

והכי מעניין, שמה שתפס אותך זה ה''פיוז'' שזה דווקא ההסתייגות. (גם גאוה, וגם הפיוז נדלק ''יותר מהר'' - הסתייגות בתוך ההסתייגות)

בקיצור אפקט פורר בהתגלמותו
וכל האבחון הזה קולע בול ביחס ביני ובתי הבכורה, וזה אפילו בלי לראות את הכף יד שלי, צירוף מקרים נדיר.

• הוסף לסימניות
וזה פשוט מרשים, אם מישהו גם קיבל קול בסגנון מסוים הוא מוזמן לשתף מה הוא חושב
אז אני קיבלתי קול גברי עם מבטא אמריקאי כבד(יש סיכוי שזה בכוונה??!) שמתאים את עצמו לשיחה ואפילו חוזרלפעמים על מילים פעמיים כדי להדגיש עד כמה הוא נינוח ורגוע_או שזה דפקט ;) )...
ועל הדרך- הנה התמונה הראשונה שלי עם כיתוב בעברית, ותודה ל @פנחס ציור עיפרון על החשיפה המרנינה...
Generated image

• הוסף לסימניות
אם היה לי זמן הייתי מוכיח לכם את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים
לדוגמא, אם הוא כתב לך שאתה טיפוס חברותי,
תשאל אותו בצ'אט חדש, אם הוא רואה ביד שלך למה אתה לא חברותי,
כמובן שהוא 'ימצא' ביד למה אתה באמת לא כזה
ואז תשאל אותו למה בצאט הקודם הוא כתב לך הפוך על פי היד שלך
משאיר לך להנות מהתשובה.. (וגם ללמוד ממנו איך אפשר תמיד לענות תשובה משכנעת על כל דבר)

נ.ב. לי אישית הוא פתח הרבה דברים ואני ממש לא חושב שזה האפקט הנ"ל
אבל בכל זאת לקחת כל דבר בערבון מוגבל

• הוסף לסימניות
''אבל'' ''יתכן'' ''אבל'

והכי מעניין, שמה שתפס אותך זה ה''פיוז'' שזה דווקא ההסתייגות. (גם גאוה, וגם הפיוז נדלק ''יותר מהר'' - הסתייגות בתוך ההסתייגות)

ומה לעשות ובדיוק נדלק פיוז. ומה לעשות ומהלכים סביב הנושא על ביצים
ומה לעשות ויש פצעים רציניים.
מה רצית שהוא יהיה נביא? הוא מגשש לפי תמונה ומצליח לתת כותרת אמיתית ומדוייקת . ובהמשך מנסה בצורה מפתיע לגשש.
ויכול להיות שהוא גם מפשל . אבל פורר זה לא.

• הוסף לסימניות
הנה סימני הסדר משמאל לימין כמו יהודי אמרקאי טוב, יש פעמיים הלל (אולי הכוונה להלל הגדול? 😉) מדהים בעיני וחדש לגמרי בעולם הAI
ChatGPT Image Apr 9, 2025, 03_18_26 AM.png

• הוסף לסימניות
''אבל'' ''יתכן'' ''אבל'

בקיצור אפקט פורר בהתגלמותו
וכל האבחון הזה קולע בול ביחס ביני ובתי הבכורה, וזה אפילו בלי לראות את הכף יד שלי, צירוף מקרים נדיר.
יכול להיות שבמקרה הזה שלא היה לו מספיק מידע להסיק מהיד הוא כבר קצת משחק אותה, אבל במקרה שאתה מעלה תמונות ברורות של כך יד - הוא נותן ממש חוות דעת ייחודית שמתאימה לאנשים הספציפים - בדקתי, ואני גם מתמצאת בניתוח כף יד אז יודעת להגיד שהוא ממש עובד לפי הכללים, כמו בגרפולוגיה - גם בכף יד יש כללים והגיון והוא משתמש בו.

• הוסף לסימניות
אגב בהעמדת ריהוט וכדו' ניסיתי אותו הרבה פעמים והתוצאות יצאו דפוקות ממש, מישהו הצליח איתו בזה?
(הדמיות והום סטיילינג דווקא יצא מעולה - אני מדברת דווקא על החלק של האדריכלות)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך משתמשים ב GPT בפונקציה של הדיבור?
יש לי מנוי בתשלום
אפשר רק באפליקציה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה