- הוסף לסימניות
לא תמיד זה עובד כמו שצריך.גם כאלו שהעסיקו מנה"חים של 7 שעות ביום, ושל משרות מלאות, העבירו למיקור חוץ.
לפעמים ההיקף גדל מאד ולא מאפשר זאת ויש הכרח בעובדת שיושבת בחברה.
לא תמיד זה עובד כמו שצריך.גם כאלו שהעסיקו מנה"חים של 7 שעות ביום, ושל משרות מלאות, העבירו למיקור חוץ.
ואז מה, אתם מעסיקים עובדת אחת שהיא מתעסקת רק בעסק אחד??
בתנאי שהיא עוסקת רק בלקוח הספציפי הזה.בדרך כלל במשרד חיצוני העבודה לוקחת פחות שעות.
את באה מתוך התחום כשאת קובעת את זה?בהייטק- יותר פשוט להחליף מפתח, מאשר להחליף בודק תוכנה שמכיר פיקס את המערכת המסועפת.
כשבאים לבקש העלאה אפשר להביא גם את זה בחשבון...
40 זה אולי הגיוני?! אבל לא מעט...
ובכלל לכל אלו שבאות מתחום החשבות שכר, יודעות שבתחומים האלה מזכירות / הנה"ח / חשבות שכר / פקידות המשכורות לא בשמים....
אבא שלי יועץ מס, מרצה באוניברסיטאות/מכללות, נפגש במלא מלא עובדים ושכירים (ואני עובדת אצלו אז אני מודעת..)
אה ממש לא מוחה, זכותה של כל אחת כאן להביע דעתה...סליחה שאני מוחה
אני לא מסכימה עם זה.במקומות חרדיים כמובן מנצלים אותך
הגדרה של שכר יפה מאוד משתנה מבן אדם לבן אדם...אפשר להגיע לשכר יפה מאוד
אני ממש מעריכה את זה! באמת...נ.ב. שלא ישתמע שאני מעודדת לעבוד במקומות חילוניים. ממש לא. סירבתי לשכר ממש קוסם ולתנאים מצויינים כי לא רציתי להיות החרדית היחידה בחברה או משרד
קודם כל, אני לא אמרתי מילה אחת ולא הזכרתי שאני לא מרוצה מהשכר שליאז איפה הבעיה שלך בכלל? "אבוש, תיתן לי בבקשה העלאה". לא מבינה מה הסיפור.
הגדרה של שכר יפה מאוד משתנה מבן אדם לבן אדם...
אני לא מסכימה עם זה.
נכנס אצלינו בציבור שמנצלים אותנו. נכון שיש פחות כבוד, זה נכון, נכון שפחות הערכה ופחות מוכנות לשלם על כל מיני דברים - אבל אני ממש לא חושבת שהציבור החילוני מנצל פחות.
אולי יש להם מושגים שונים בענייני שכר, אבל בכלל בכלל לא בכל המקומות, יש גם הרבה מקומות חילוניים שמנצלים את העובדים ומשלמים שכר מועט.
אני ממש מעריכה את זה! באמת...
ואפילו שב"ה לא חסר לו, והוא נותן לי בכיף ובהרגשה הכי טובה, אני כאילו מרגישה שכל שקל שהוא נותן לי זה פחות ממנו.
ללעבוד אצל הורה יש הרבה מאוד פלוסים ויתרונות וכנגד יש מינוסים וחסרונות.באמת לעבוד אצל הורה לא תמיד זה כזה ורוד.
תודהיופי לך.. תהני)
על זה נאמר:ואגב זה שהוא "אבוש" שלי, לפעמים דווקא זה נושף בעורפי.
קודם כל, פחות נעים לי לסחוט אותו - הוא אבא שלי. זה לא בן אדם זר שמקסימום את כועסת עליו, רבה איתו ...
זה נכון ולא נכון, וגם רשמתי שלא הייתי מוותרת על זה.על זה נאמר:
עם משפחה אוכלים טשולנט, לא עושים עסקים
אתה צודק. מה לעשות שאנחנו חיים בדור שהכל הולך רק לטובת העובד, והעובד מרגיש שחייבים לו הכל??הרשו לי להגיב כמעסיק (חרדי כמובן...):
ההכללה על המגזר כמי שמשלם פחות, פוגעת.
אני תמיד בודק מה נותנים בשוק - ומוסיף על זה!.
בס"ה מי שמייצר את הרווחים זה צוות העובדים,
ומגיע להם חלק נכבד בעוגה הזאת...
לגבי העלאה -
כשעובדת אומרת שהיא צריכה יותר - זה בהחלט סיבה בשבילי להעלות את השכר.
בס"ה משרד הפרסום ששלי הוא הצינור לפרנסה שלה, והיא צריכה יותר...
בטוח שלא כולם כך, אבל לא צריכים להחליט מראש שהמעסיק אגואיסט חסר תקנה, ומה שמעניין אותו זה רק הרווח והתועלת מהעובד/ת.
אנחנו - המעסיקים - אנשים, יש לנו גם לב ולא רק מח.
בהצלחה לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים