- הוסף לסימניות
לא יכולה.יש לך סיפורים מאווד מעניינים, וכמובן מביעים.
רק תעשי לנו טובה קטנה, תכתבי יותר לאט שנבין מה את כותבת....![]()
אני כותבת מאד מהר, וחושבת עוד יותר מהר
לא יכולה.יש לך סיפורים מאווד מעניינים, וכמובן מביעים.
רק תעשי לנו טובה קטנה, תכתבי יותר לאט שנבין מה את כותבת....![]()
גם אני קראתי, אולי תזכירי לי??רגע רגע, קראתי את הסיפור הזה השבוע איפשהו...
יש בקריית הרצוג ארגון שעוזר ליולדות ושולח אוכל לשבת ומארגן עוזרת בית
אם רלוונטי אני יכולה לברר פרטים
אם הייתי גרה לידיך הייתי המצטרפת הראשונה.נו אז למה באמת אין 'מפעל החסד ליולדות' אבל בלי קשר לחסידות קהילה עדה
חלום חיי להקים כזה דבר, זה מצוה ענקית
מי מצטרפת?
אבל אני רוצה בלי מעטפת של הרגשה של חסד אלא של עזרה בכיף ובשמחה
זה היה החלום שלי להקים כזה דבר לעילוי נשמת השוויגער שלי ע"ה. בע"ה יום אחד זה יקוםנו אז למה באמת אין 'מפעל החסד ליולדות' אבל בלי קשר לחסידות קהילה עדה
מי מצטרפת?
יש. עזר ליולדת.נו אז למה באמת אין 'מפעל החסד ליולדות' אבל בלי קשר לחסידות קהילה עדה
מי מצטרפת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים