כללי הפורום עוזר לנו או מבזבז את זמננו?

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי כבר עכשיו לארגן איזה סקר, בו נמדוד עד כמה הפורום עוזר לנו (או שלא:mad:)

זה יהיה מעניין ואולי תהיה בו איזושהיא הבעת תמיכה במנהלים היקרים.

(אני יודע כבר מה אני יצביע:))

ונתנו אפי' שאתה מנהל תרים את הכפפה ותארגן סקר.
אני סקרן.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום רציתי לפתוח אשכול על משהו מעונין שמצאתי בין ה12 טיפים הראשונים למעצב גרפי, בהלינק שהעליתי פה לאחרונה.

הנה:
10. Never Stop Networking
Network with other designers, programmers and other skilled people. This will enable you to outsource work and get help when you need it.

תירגום:
לעולם אל תפסיק מלעמוד בקשר עם מעצבים אחרים, מתכנת ושאר אנשים מיומנים. זה יאפשר לך לפנות לספקים חיצונים ולקבל עזר כשאתה צריך את זה.

למעשה, אין הרבה מעצבים שיש להם את האפשריות שיש לנו. זה באמת מתנה לנו מן השמים!

• הוסף לסימניות
אז כך: השאלה הזאת מצחיקה אותי, כי עיני כל אחד רואות בכל יום ויום שהאתר הזה מלא כולו בחסד ועזרה אחד לשני.

אני אישית מאוד נהנה מהפורום מקבל עזרה מאחרים ועוזר לאחרים כפי יכולתי :)

מה דעתכם???

• הוסף לסימניות
וודאי וודאי עוזר...

זה רק מראה לנו כמה עמ"י מלאי חסד ועשיה ורצון לתרום אחד לשני!!

• הוסף לסימניות
בוודאי שהפורום עוזר, אם כי כל אחד ישים לעצמו סייגים ע"מ שזה לא יבוא ע"ח דברים אחרים

• הוסף לסימניות
על העזרה והחסד שיש בפורום בכמויות אסטרונומיות, על זה אין חולק!

השאלה שנשאלה היא, האם הפורום מבזבז את זמננו.

והתשובה היא פשוטה מאוד....

הפורום לא מבזבז את זמנו של אף אחד. יכול להיות שיש מי שמבזבז את זמנו... אם זה בפורום ואם במקומות אחרים...

כל אחד מתמודד עם השאלה של ניצול הזמן. מי שמבזבז את זמנו כאן על חשבון בזבוז הזמן במקומות אחרים, הרי שזה מצויין...

אני משתמש באופציה של עיקוב אחר הודעות. ואני מקבל מיילים שוטפים על הודעות חדשות, כך שאני נשאר מעודכן גם כשאני לא בפורום. כך אתה רואה באאוטלוק מה קורה, ואם יש משהו שאתה יכול לעזור או להעזר אתה נכנס לפורום. כמובן שאני מתעדכן כל בוקר מה התחדש, באופציה של 'הודעות חדשות' שזו אופציה נפלאה.

(בנוגע למיילים הנשלחים, כבר כתבתי פעם לאדמינים ולא נעניתי, חלק גדול מן המיילים שאמורים להציג בפניי את ההודעות והתגובות החדשות מופיעים בג'יבריש, וחבל.)

• הוסף לסימניות
טוב. אז ככה!

הצלחתי להעיר אותכם באמצעות מוניפולציה קטנה!

אני חושב שצריכים לפתוח בכבודה של אכסניה ולהודות בראש ובראשונה למנהלים המצויינים שעושים עבורנו עבודה מדהימה.

ולכל חברי הפורום, פשוט תודה ענקית.

• הוסף לסימניות
וואי לא ידעתי שאפשר לראות מה התחדש עפי' הודעות אימייל

• הוסף לסימניות
אני משתמש באופציה של עיקוב אחר הודעות. ואני מקבל מיילים שוטפים על הודעות חדשות,

איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אנערף זאת לא מילה באידיש! אולי בערבית.

למעלה יש קישור ל'לוח בקרה למשתמש' יש שם מעקב אחר הודעות, בד"כ הוא עוקב אחרי אשכולות שהגבתי בהם, וחוץ מזה הוא שולח עדכון יומי על נושאים חדשים וכו'.

• הוסף לסימניות
עוזר ודאי שעוזר.

משתדרגים ומתעדכנים במינימום זמן.
זו הבמה המתאימה להודות לכולם על הנכונות והעזרה ההדדית. ישר כח.

• הוסף לסימניות
עוזר ועוד איך!!!

לא פעם נתקעים עם משהו לחוץ והפורום הזה על אנשיו הנפלאים מוציא אותך מכל צרה וצוקה.
יישר כח לכל העושים במלאכה.

• הוסף לסימניות
ודאי שעוזר

יותר זמן לוקח ל;
א. לחפש תמונות (במקומות שאינם... ולא למצוא... ולשלם הון כסף...)
ב. להתקשר לטכנאי שמשהו השתבש, (ולהתרגז למה הוא לא מרים...)
ג. להדפיס בשביל להראות לחברים מה הם אומרים על הפרסומת, (עד שנמאס, ושולחים מה שיש...)
ד. להסתובב יום שלם עם דף של הזמנה ישנה כדי לברר איזה פונט זה, (עד שלא שייך לראות את הדיו...)
וכו' וכו' וכו' אין למחוק את המיותר מהאפשרויות, מקסימום להוסיף...:)

וחוצמזה מי שלא מתאים לו ש..., לא הכרחנו אף אחד.

חבר'ה, איפה התודה למקימי פורום זה?!

תודה.

[פה, המשפט 'טיים איז מאני' לא מתאים אלא 'טיים & מאני', - זמן וכסף:)].

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 63.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הפורום הקל לעבודתינו באופן משמעותי!

אבל לענין בזבוז זמן, זה כמו בעל חסד על חשבון הבית...
חסד היא מצוה גדולה, אבל יש גבול, האם מותר לעזור ליהודי בער"ש עד זמן הדלה"נ במקום לעזור בבית?

וד"ל.

• הוסף לסימניות
מ_הלוי -בהחלט יש משהו במה שאתה אומר
אין ספק שהפורום עוזר והרבה.
אני לא חושבת שיש פה חבר פעיל, אפילו אחד-
שיכול לומר שלא נעזר ע"י הפורום.
אך הצד השני של המטבע, נשרף גם הרבה זמן
על חשבון זמן עבודה, או על חשבון הלילה.
צריך איזו שהיא דרך אמצע.
מצד שלישי, דווקא מתוך לחץ עבודה
טוב להתנתק קצת ו"לראות עולם"
אך אם חברי הפורום לא ייכנסו ויגיבו, יעלו עבודות, ישאלו שאלות,
יענו תשובות, יעבירו עבודות וכו' וכו' הפורום ייגסוס עד ש...
(תציצו בהייד פארק ותראו) כך שכל אחד יכול להקדיש כמה דקות, כמה פעמים ביום (במקום ללכת למקרר או לעשן או לפטפט בטלפון)
ולהיות שותף להצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אם הפורום עוזר או מבזבז זמן ?!

בהתחלה שאלתי את עצמי מה השאלה בכלל ! או שזה אכן עוזר או שזה נותן לך אפשות לעזור לנזקק. לא מצאתי בינתיים משהו שיגרום לי לבזבז ת'זמן.

אבל..
אחרי שנפתח האשכול הזה ... הבנתי שהשאלה מתייחסת לאנשים מסויימים. ולכן אני נמנע מלהצטרף לאשכול הזה..

• הוסף לסימניות
אני לא מבין איך מישהו העיז לשאול שאילה כזאת בפורום היקר שנבנה בדם ויזע, ועוזר כ"כ הרבה בפועל,
ואפילו עוזר לפעמים להתרעננות קלה, ולמי שמרגיש בדד אם הוא עובד לבד... :)

אבל... אני דן אותו לכף זכות, שאולי הוא בוס של מי ממשתתפי הפורום... ואז... אני ממש מבין אותו !
שאל, שאל אחי. אל תהסס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה