נכתב ע"י שאפו;573555:25% יוצא לי 5 ש"ח בדיוק. אולי השיחה תעלה יותר? (זמן ההמתנה)![]()
נכתב ע"י שיר770;573497:ואיך מבקשים?
נכתב ע"י sarit_f;573576:אתה משלם להם רק 20 ש"ח בחודש???
נכתב ע"י sarit_f;573820:אני לא מצליחה להבין, יש לך תשתית של בזק או הוט? ובשביל מה את משלמת ל012? (או שיש להם גם תשתית אינטרנט ואני לא שמעתי על זה..)
נכתב ע"י שאפו;573813:נשמע מוזר, אבל זו המציאות.
אני משלמת ל-012 קרוב ל-100 ש"ח במהירות 2.5 ולהם 20 ש"ח על 2.5. אני בתוך התחייבות ולכן השגתי מהם מחיר רצפה!
נכתב ע"י Designer;573859:נדמה לי שלפי החוק החדש (בטלפונים אני לא יודעת אם גם בזה) יש אפשרות לבטל התחייבות ולשלם 8% או משהו כזה. אולי כדאי לברר
לאחרונה קיבלתי טלפון מ 012 שבו בישרו לי שבחודשיים הקרובים הם מפסיקים לכול הלקוחות את הבנדל עם בזקנכתב ע"י שאפו;573833:012 הציעו לי להתחייב ל-18 חודש ב100 ש"ח וזה יכלול את התשלום על התשתית של בזק. (הם אחראים לתיווך), בדיוק אז ניסיתי את רימון וחתמתי על התחייבות ל-18 חודש ולרימון אמרתי שאני בתוך התחייבות לשנה וחצי ב-012 וכך קיבלתי מהם מחר רצפתי, נטו בשביל החסימה, יש לציין שקודם לא היתה לי בכלל חסימה, כך שרואים במוחש, שהרוצה לטהר מסייעין בידו.![]()
נכתב ע"י יניב33;573925:לאחרונה קיבלתי טלפון מ 012 שבו בישרו לי שבחודשיים הקרובים הם מפסיקים לכול הלקוחות את הבנדל עם בזק
כלומר שמכאן ולהבא תהיה החשבונית של 012 וחשבונית של התשתית לבזק
ובלי שאף אחד ישמע זו הזדמנות מעולה לחלוב אותם במחירים
הצלחתי לכסח את התשלום ל 012 ב 50%
נכתב ע"י sarit_f;573968:לא הבנתי אבל בשביל מה את צריכה לשלם ל012 על אינטרנט?? את יכולה להשתמש בתשתית של בזק עם השרת של רימון וזהו (ול-012 לשלם רק על שירותי הטלפון..)
אפשר ואפשרנכתב ע"י שאפו;573974:א"א לשלם ל012 רק על הקו, זה כולל את האינטרנט.
נכתב ע"י HDAS;574034:ב013 אפשר לשלם רק על קו הטלפון בלי האינטרנט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים