- הוסף לסימניות
מחכים לעדכון פקע"ר בערב, במידה ויאושר לעדכון משה"ח, ובמידה ויאושר לעדכון מהעירייה/ בי"ס שלכםתכלס חוזרים ללימודים מח ר?
מחכים לעדכון פקע"ר בערב, במידה ויאושר לעדכון משה"ח, ובמידה ויאושר לעדכון מהעירייה/ בי"ס שלכםתכלס חוזרים ללימודים מח ר?
המשכורת מקבלים אם זה לא ישיר משרד החינוך אז את התקציבים מקבליםאין שום זלזול לעבודת הקודש שלהם
יש כאן ראיית התמונה בצורה ברורה
תחשבן בבקשה כמה ימים הם עבדו ב 5 השנים האחרונות??
בלתי אפשרי שכל הפרת שגרה תגרור את העובדים השכירים לעבודה תחת לחץ ופתרונות הזויים העיקר לא להשבית את המשק וגם לטפל בילדים מתוסכלים וגם לנהל בית וגם לא להיות לחוצים או מעולפים!!
למה מערכת החינוך לא עושה שמיניות להבטיח את הרצף הלימודי? תעסוקה נאותה לתלמידים? שמירת שפיות ושגרה למרות הכל? למה? כי זה לא ריווחי כמו כל עסק?????
זהו, זה ההרגשה שלי שיהיה ברור אחת ולתמיד! לחינוך לא מתייחסים בחרדת קודש שמתייחסים לעסק, נקודה.
לכן ברור שגם אנחנו מהצד שלנו נחוש זלזול!!
אם המורה של הבת שלי אומרת לה שבשעה 8 בערב היא תעשה ועידה כשיהיה לה רגוע עם הילדים, אני כועסת!
כי לי לא נותנים אפשרות לעבוד כל היום ב 8 בערב, הילדים לא לומדים בשעה 8 בערב!!
מקווה שזה ברור יותר.
מה שמכעיס מבחינתי זה לא המשכורת המובטחת מפרגנת מכל הלבעזבו את המשק ומקומות העבודה שפתוחים. אנחנו צריכים אוכל גם במלחמה (אפילו יותר הרבה) ואם אין עבודה אין כסף. כמובן חוץ מהמורות והגננות שהמשכורת שלהן מובטחת. ואם אני אשמע עכשיו ממורה שאומרת שהיא עבדה הרבה יותר קשה, כי היא השאירה הודעות בקו (8 דקות) ואפילו ערכה ועידות (20 דקות) אני אכעס מאד... את המשפטים הללו אני זוכרת היטב מהקורונה
זו בעיה של המערכת החרדית.אין שום זלזול לעבודת הקודש שלהם
בלתי אפשרי שכל הפרת שגרה תגרור את העובדים השכירים לעבודה תחת לחץ ופתרונות הזויים העיקר לא להשבית את המשק וגם לטפל בילדים מתוסכלים וגם לנהל בית וגם לא להיות לחוצים או מעולפים!!
למה מערכת החינוך לא עושה שמיניות להבטיח את הרצף הלימודי? תעסוקה נאותה לתלמידים? שמירת שפיות ושגרה למרות הכל? למה? כי זה לא ריווחי כמו כל עסק?????
זהו, זה ההרגשה שלי שיהיה ברור אחת ולתמיד! לחינוך לא מתייחסים בחרדת קודש שמתייחסים לעסק, נקודה.
אם המורה של הבת שלי אומרת לה שבשעה 8 בערב היא תעשה ועידה כשיהיה לה רגוע עם הילדים, אני כועסת!
מקווה שזה ברור יותר.
או שיש התמסכנות והתגוננות שמובילה לזלזול. תלוי בנקודת מבטאין התמסכנות, יש זלזול שגורר התגוננות.
בדיוק אתמול בגינה שוחחתי עם 8 מורות בבתי ספר שונים (יסודי, תיכון, קירוב, סיכון ואולפנה). שום מורה לא היה בחופש בימים האלה
כולן היו או בחופש או 'די חופש' כהגדרתן. (2-3 שעות בערב)
ההתכחשות היא זו שמביאה את ההרגשה המזלזלת שההורים חשים מהמורים.
מניחה שכך.ב. המורים ברובם רוצים לחזור לסיים שנה כמו בני אדם.
אם יש לך רעיון איך לגרום להעסקת ילדים מרחוק בתור מורהאין שום זלזול לעבודת הקודש שלהם
מקווה שזה ברור יותר.
לסגור עכשיו נשה ולהתחיל שנה יותר מוקדם, למה זה טוב, הילדים ההורים והמורים כולם רוצים לסגור שנה כמו בני אדםאו שיש התמסכנות והתגוננות שמובילה לזלזול. תלוי בנקודת מבט
והרעיון לא היה לגרוע חופש אלא להזיז את החופש - להקדים אותו ככה שהמורות לא יצטרכו לעבוד עכשיו ולהתחיל את השנה מוקדם יותר.
מניחה שכך.
בציבור החרדי הם לא עבדו הרבה. את צודקת. אבל הם גם לא מקבלות משכורת הרבה.הדבר הראשון בעיני הוא להפריד בין החינוך הכללי לחרדי,
בחינוך החרדי הגננות והמורות השאירו הודעות במרחב הקולי של בין 10 דקות למקסימום שעה בכיתות הגבוהות,
הכינו ערכה נחמדת לתלמידות שנניח לקח להכין אותה 5 שעות לכל הכיתה, וזהו, בזאת הסתכמה עבודתה בכל השבוע וחצי האחרונים, את התפילה בגן של הבת שלי לקחו מתחילת חרבות ברזל, זיהיתי לפי ה"משיב הרוח"...
והגננת נזכרה להתקשר אתמול לחברה שלה, כשבדיוק הבת שלי היתה שם ותפסה שתי ציפורים במכה אחת (למה לקח שבוע וחצי להתקשר בגן של 24 ילדות כשעם כל אחת דיברה 3 דקות?)
אז יאללה, תצאו מהסרט שמורות או גננות "עבדו" בשבוע האחרון בחינוך החרדי.
אז בהחלט יש ציפיה מצד ההורים להשלמה של השבוע וחצי האלה שעלו לנו ביוקר בכיס ובנפש.
אכן.בכל ההתכתבות הזאת יש גננות, מורות, תלמידות
והורים עובדים עם ילדים בבית- שאין להם ברירה אלא להמשיך לעבוד (שהמשק לא יקרוס חלילה... והעסקים כרגיל)
וזהו, פה ההבדל.
גננת/מורה יכולה להשלים שינה ושפיות לעצמה בין לבין
ואישה עובדת- מתעוררת עם הילדים לאזעקות, ישנה שעתיים בלילה (אחרי שהעשתה השכבה כמה פעמים ביום, וילדים מטורללים) ובשעות שהילדים ישנים- משלימה את העבודה שהצטברה בעסק
(ונכון שרשמית לא כל יום מקומות העבודה היו פתוחים, אבל מי יעשה את העבודה שהצטברה? חוץ מחינוך כל העבודות מחכות..ולא כל הבוסים סבלנים)
כולם דואגים לשלום הילדים, כולם רוצים שקט ושלוה- אבל רוצים הגיון.
עובדים?- אז כולם. ומערכת החינוך תפקידה למצוא פתרונות לזמנים כאלה
וכמו שכבר כתבו פה- אנחנו ב2025. אפשר.
אני לא חושבת שזה טוב, אבל דייקתי את מה שהיה ההצעה.לסגור עכשיו נשה ולהתחיל שנה יותר מוקדם, למה זה טוב, הילדים ההורים והמורים כולם רוצים לסגור שנה כמו בני אדם
ולכן? זאת סיבה טובה מספיק לא לעבוד כי לא משלמים לי מספיק?בציבור החרדי הם לא עבדו הרבה. את צודקת. אבל הם גם לא מקבלות משכורת הרבה.
את יודעת.
מה קשור לפה עכשיו משכורות???בציבור החרדי הם לא עבדו הרבה. את צודקת. אבל הם גם לא מקבלות משכורת הרבה.
את יודעת.
מכירה גם את המערכת של משרד החינוךזו בעיה של המערכת החרדית.
אני מקוה שאם היה לך עכשיו חופש אז תעבדי בחופש כמו שאת דורשת מהמוריםהדבר הראשון בעיני הוא להפריד בין החינוך הכללי לחרדי,
בחינוך החרדי הגננות והמורות השאירו הודעות במרחב הקולי של בין 10 דקות למקסימום שעה בכיתות הגבוהות,
הכינו ערכה נחמדת לתלמידות שנניח לקח להכין אותה 5 שעות לכל הכיתה, וזהו, בזאת הסתכמה עבודתה בכל השבוע וחצי האחרונים, את התפילה בגן של הבת שלי לקחו מתחילת חרבות ברזל, זיהיתי לפי ה"משיב הרוח"...
והגננת נזכרה להתקשר אתמול לחברה שלה, כשבדיוק הבת שלי היתה שם ותפסה שתי ציפורים במכה אחת (למה לקח שבוע וחצי להתקשר בגן של 24 ילדות כשעם כל אחת דיברה 3 דקות?)
אז יאללה, תצאו מהסרט שמורות או גננות "עבדו" בשבוע האחרון בחינוך החרדי.
בהתאם לכך, בהחלט יש ציפיה מצד ההורים להשלמה של השבוע וחצי האלה שעלו לנו ביוקר בכיס ובנפש.
כי היא לא צריכה להשלים 9 שעות עבודה מלאות בלילה.. או עם הילדים (ואל תגידו לי שמורות עובדות על מלא כי בנות משפחתי המורות והגננות עוזרות לי כרגע עם הילדים.. (חלקן ממ"ד))כי מתוקף היותה מורה יש לה חסינות, והיא לא מתעוררת בלילה לאזעקות ולילדים שלה?
בלילה עם ההזעקות,מתי היא משלימה שעות שינה בלילה עם האזעקות או בבוקר עם הילדים בבית ועבודה תוכ"ד?
תשמעי ש:עזבו את המשק ומקומות העבודה שפתוחים. אנחנו צריכים אוכל גם במלחמה (אפילו יותר הרבה) ואם אין עבודה אין כסף. כמובן חוץ מהמורות והגננות שהמשכורת שלהן מובטחת. ואם אני אשמע עכשיו ממורה שאומרת שהיא עבדה הרבה יותר קשה, כי היא השאירה הודעות בקו (8 דקות) ואפילו ערכה ועידות (20 דקות) אני אכעס מאד... את המשפטים הללו אני זוכרת היטב מהקורונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים