דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מחפש מישהו מנסיון או מידיעה ברורה האם כשמשנים סטטוס מאברך לשכיר האם מוסיפים את ההכנסה של השכיר לחישוב הדרגה וממילא הדרגה קופצת או שנשאר אותה דרגה ורק בודקים שאני שכיר ?
מניסיון אישי
ב"ה לאחר ששלחתי 4 תלושי שכר עודכנה לי הדרגה.
בהחלט שהדרגה השתנתה לדרגה גבוהה יותר בשל השינוי בהכנסות!
כמו"כ יש צורך בהכנסה של 3,159 ש"ח ברוטו.
האם לדעתכם בשנה הבאה הפתרון של שכיר ימשיך לעבוד או שהתבחינים ישתנו כך שלא משנה מה הסטטוס התעסוקתי לא נהיה זכאים מעצם היות בעלי אברך בגיל גיוס?

מניסיון אישי
ב"ה לאחר ששלחתי 4 תלושי שכר עודכנה לי הדרגה.
בהחלט שהדרגה השתנתה לדרגה גבוהה יותר בשל השינוי בהכנסות!
כמו"כ יש צורך בהכנסה של 3,159 ש"ח ברוטו.
האם לדעתכם בשנה הבאה הפתרון של שכיר ימשיך לעבוד או שהתבחינים ישתנו כך שלא משנה מה הסטטוס התעסוקתי לא נהיה זכאים מעצם היות בעלי אברך בגיל גיוס?
איזה חודשים שלחת?
כי אנחנו שלחנו והם לא מוכנים לשנות את הדרגה

נקודה מאוד חשובה:
הבעיה בשנה הבאה שאין לדעת מתי בקרוב כולם יקבלו צוים [ע"פ הוראת היועמשי"ת] ולאחמ"כ בתהליך זריז כולם יוכרזו עריקים וימנע מהם סבסוד מעונות [ואפילו שאין חוק שמעגן סנקציה כזו] וזאת שוב ע"פ הוראת היועמשי"ת.
ולכן הפתרון הוא אחד ויחיד: "חוק המעונות" שיגדיר את הסבסוד ביחס לאמא בלבד, וזה לא משנה מה האבא עושה - פשוט להפריד את הקשר.
ומי שמבין יש בזה הגיון אמיתי באופן כללי, מישהו חשב פעם למה אין "גננות גברים", כי תכלס גברים לא בנויים לשמור על ילדים ולכן גם אם האבא לא עובד והאמא כן, הוא לא באמת יכול לשמור על הילד כל היום - אם טובת הילד באמת חשובה למישהו......
ולעניות דעתי צריך להפעיל לחץ כבד על החכים החרדים לפני שהכנסת אוטוטו מתפזרת שיעבירו את החוק הזה,
ואולי כאן מקומו גם של הארגון הכביר שזכויותיו רבות לאין שיעור @אמת ליעקב שיפעיל את כוחם בעניין כי בפשטות זה הפתרון היחידי.
ובענין הטענה שבג"צ יפסול, לדעתי התשובה פשוטה, אתם החכים החרדים תגידו אוקיי ניסינו וכשל,
בעיקרון אין סיבה חוקתית לפסול את החוק, חוץ מכמובן "עילת הסבירות" הנודעה, שאף אחד לא יכול להגיד בודאות שזה יפסל, אז אנא חכי"ם חרדים אוטוטו בחירות....... כדאי שנזכור משהו חיובי שנעשה למען הציבור שבחר בכם.........
תודה על תשומת לבכם לעניין זה!......

איזה חודשים שלחת?
כי אנחנו שלחנו והם לא מוכנים לשנות את הדרגה
שלחנו פברואר - מאי סה"כ 4 תלושים.
גם לנו לאחר ששלחנו הם לא הסכימו.
אני לא יודעת להצביע מה בדיוק השתנה אבל יכול להיות שאחד מאלה מלבד כמובן ס"ד גדולה:
הסטטוס בביטוח לאומי לא היה מעודכן, לא שמנו לב, וממש יום אחרי שעודכן בביטוח לאומי עדכנו לנו דרגה.
פנינו למבקר המדינה. (למרות שמהתשובה שלהם הובן שהם לא התערבו).
בעיקר להתפלל.

יש לי ילד במעון דרגה 5
ילדתי לפני חודשיים+ ילד נוסף ב"ה
אני מבינה שאוכל לקבל דרגה 4 כעת.
האם יש צורך לשלוח שוב תלושים נגיד תלוש אחרון לפני הלידה וכו'
או שמספיק לשלוח ספח ת"ז?
חשוב לי לציין שלפני הלידה עבדתי שעות נוספות רבות בכדי שתהיה לי חל"ד גבוהה יותר
כך שאם יש צורך בתלוש לפני הלידה זה לא משתלם לי להגיש.

בהמשך לאותו ענין מה עושים עם תינוקות שנולדו בתקופה הזו
כלומר כל התינוקות שנולדים בין החודשים 3-6
מדובר בילדים שמתחילים שנה כרגיל ולא ניתן לרשום אותם כעת רק על בסיס מקום פנוי
למישהו יש מידע/ניסיון בענין?

יש לי ילד במעון דרגה 5
ילדתי לפני חודשיים+ ילד נוסף ב"ה
אני מבינה שאוכל לקבל דרגה 4 כעת.
האם יש צורך לשלוח שוב תלושים נגיד תלוש אחרון לפני הלידה וכו'
או שמספיק לשלוח ספח ת"ז?
חשוב לי לציין שלפני הלידה עבדתי שעות נוספות רבות בכדי שתהיה לי חל"ד גבוהה יותר
כך שאם יש צורך בתלוש לפני הלידה זה לא משתלם לי להגיש.
לכאורה ספח מספיק אבל לא מנסיון

נכון, אין מה לעשות זה המציאות.

כמדומני יש אפשרות לרשום ילד שעוד לא נולד. כמו"כ , יש שרושמים ילד אחר כדי לשמור מקום

מישהו חושב שהוא יודע אולי..
לפי איזה חודשים יחשבו את הדרגה שנה הבאה?
ומה קורה אם באותם חודשים היה לי 2 עבודות ובהמשך כבר לא עבדתי? מתחשבים אם זה?

כמדומני יש אפשרות לרשום ילד שעוד לא נולד. כמו"כ , יש שרושמים ילד אחר כדי לשמור מקום
היה פעם, היום זה לא שייך הכל ממוחשב ומפוקח חיצונית.
תאורתית אפשר לעשות את זה ולהודיע על עזיבת הילד הפקטיבי אחרי חודש של לימודים (ולשלם כסף לפח) בתקווה שכל הקודמים לכם כבר מצאו מקום, אבל זה הימור גדול מידי - כי מתוך הרשימה הארוכה תמיד יהיה מי שיעדיף להעביר למעון גם באמצע שנה.
כמובן לא נכנסתי כאן לעניינים מוסריים או הלכתיים

היה פעם, היום זה לא שייך הכל ממוחשב ומפוקח חיצונית.
תאורתית אפשר לעשות את זה ולהודיע על עזיבת הילד הפקטיבי אחרי חודש של לימודים (ולשלם כסף לפח) בתקווה שכל הקודמים לכם כבר מצאו מקום, אבל זה הימור גדול מידי - כי מתוך הרשימה הארוכה תמיד יהיה מי שיעדיף להעביר למעון גם באמצע שנה.
כמובן לא נכנסתי כאן לעניינים מוסריים או הלכתיים
לא הבנתי את הבעיה. לפני תחילת הלימודים מודיעים למנהלת המעון שברצוננו להחליף את הילד הרשום בילד שלנו, מדוע שלא תעשה זאת?

לא הבנתי את הבעיה. לפני תחילת הלימודים מודיעים למנהלת המעון שברצוננו להחליף את הילד הרשום בילד שלנו, מדוע שלא תעשה זאת?
בגלל שהיא צריכה להציע לרשימת ההמתנה לפי הסדר בועדת קבלה, ומסתבר שהיו קודמים לכם

אם באמת לא היתה ועדת קבלה אז אתם צודקים

אני רק שאלה:
1. פתחתי עוסק פטור בפברואר, לא עדכנתי בעדכונט כלום - כיון שראיתי שזה בכל מקרה לא עוזר.
יש מצב שלא יתנו לי כעת סבסוד רטרו בגלל שלא עדכנתי מיד?
2. מישהו יודע מהי הפרצה לבדיקה של השתכרות 3159, אם ארוויח בסוף השנה 5,000 לחודש זה מתחלק לממוצע?
תודה מראש לעונים!

אני רק שאלה:
1. פתחתי עוסק פטור בפברואר, לא עדכנתי בעדכונט כלום - כיון שראיתי שזה בכל מקרה לא עוזר.
יש מצב שלא יתנו לי כעת סבסוד רטרו בגלל שלא עדכנתי מיד?
2. מישהו יודע מהי הפרצה לבדיקה של השתכרות 3159, אם ארוויח בסוף השנה 5,000 לחודש זה מתחלק לממוצע?
תודה מראש לעונים!

1. בעיה שלא עדכנתם, קשה להאמין שטענה שאחרים קיבלו תשובה שזה לא עוזר תעזור, אבל תמיד אפשר לנסות

2. מתחלק לממוצע אם זה עוסק פטור, שאז אין דרך לדעת אא''כ יבקשו קבלות - וזה תרחיש מופקע, וגם אפשר ''לסדר את זה''

1. בעיה שלא עדכנתם, קשה להאמין שטענה שאחרים קיבלו תשובה שזה לא עוזר תעזור, אבל תמיד אפשר לנסות

2. מתחלק לממוצע אם זה עוסק פטור, שאז אין דרך לדעת אא''כ יבקשו קבלות - וזה תרחיש מופקע, וגם אפשר ''לסדר את זה''
תודה על המענה!
נראה לך הגיוני לטעון שהעליתי ולא עודכן?
או שלא קיבלתי אישור מרשות המסים על קיום העסק - דבר שגם נכון,
עד הרגע לא הצלחתי להבין היכן מפיקים את האישור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה