- הוסף לסימניות
- #1,941
באיזו עיר נתנו לך דרגת רווחה?קיבלנו דרגת רווחה
ועכשיו החזירו לנו את הדרגה גם ממשרד התמ"ת
מה זה אומר ???.
באיזו עיר נתנו לך דרגת רווחה?קיבלנו דרגת רווחה
ועכשיו החזירו לנו את הדרגה גם ממשרד התמ"ת
מה זה אומר ???.
מניסיון אישימחפש מישהו מנסיון או מידיעה ברורה האם כשמשנים סטטוס מאברך לשכיר האם מוסיפים את ההכנסה של השכיר לחישוב הדרגה וממילא הדרגה קופצת או שנשאר אותה דרגה ורק בודקים שאני שכיר ?
איזה חודשים שלחת?מניסיון אישי
ב"ה לאחר ששלחתי 4 תלושי שכר עודכנה לי הדרגה.
בהחלט שהדרגה השתנתה לדרגה גבוהה יותר בשל השינוי בהכנסות!
כמו"כ יש צורך בהכנסה של 3,159 ש"ח ברוטו.
האם לדעתכם בשנה הבאה הפתרון של שכיר ימשיך לעבוד או שהתבחינים ישתנו כך שלא משנה מה הסטטוס התעסוקתי לא נהיה זכאים מעצם היות בעלי אברך בגיל גיוס?
שלחנו פברואר - מאי סה"כ 4 תלושים.איזה חודשים שלחת?
כי אנחנו שלחנו והם לא מוכנים לשנות את הדרגה
לכאורה ספח מספיק אבל לא מנסיוןיש לי ילד במעון דרגה 5
ילדתי לפני חודשיים+ ילד נוסף ב"ה
אני מבינה שאוכל לקבל דרגה 4 כעת.
האם יש צורך לשלוח שוב תלושים נגיד תלוש אחרון לפני הלידה וכו'
או שמספיק לשלוח ספח ת"ז?
חשוב לי לציין שלפני הלידה עבדתי שעות נוספות רבות בכדי שתהיה לי חל"ד גבוהה יותר
כך שאם יש צורך בתלוש לפני הלידה זה לא משתלם לי להגיש.
נכון, אין מה לעשות זה המציאות.בהמשך לאותו ענין מה עושים עם תינוקות שנולדו בתקופה הזו
כלומר כל התינוקות שנולדים בין החודשים 3-6
מדובר בילדים שמתחילים שנה כרגיל ולא ניתן לרשום אותם כעת רק על בסיס מקום פנוי
למישהו יש מידע/ניסיון בענין?
יש מישהו שיודע לענות לי תשובה מוסמכת?לכאורה ספח מספיק אבל לא מנסיון
כמדומני יש אפשרות לרשום ילד שעוד לא נולד. כמו"כ , יש שרושמים ילד אחר כדי לשמור מקוםבהמשך לאותו ענין מה עושים עם תינוקות שנולדו בתקופה הזו
כלומר כל התינוקות שנולדים בין החודשים 3-6
מדובר בילדים שמתחילים שנה כרגיל ולא ניתן לרשום אותם כעת רק על בסיס מקום פנוי
למישהו יש מידע/ניסיון בענין?
היה פעם, היום זה לא שייך הכל ממוחשב ומפוקח חיצונית.כמדומני יש אפשרות לרשום ילד שעוד לא נולד. כמו"כ , יש שרושמים ילד אחר כדי לשמור מקום
לא הבנתי את הבעיה. לפני תחילת הלימודים מודיעים למנהלת המעון שברצוננו להחליף את הילד הרשום בילד שלנו, מדוע שלא תעשה זאת?היה פעם, היום זה לא שייך הכל ממוחשב ומפוקח חיצונית.
תאורתית אפשר לעשות את זה ולהודיע על עזיבת הילד הפקטיבי אחרי חודש של לימודים (ולשלם כסף לפח) בתקווה שכל הקודמים לכם כבר מצאו מקום, אבל זה הימור גדול מידי - כי מתוך הרשימה הארוכה תמיד יהיה מי שיעדיף להעביר למעון גם באמצע שנה.
כמובן לא נכנסתי כאן לעניינים מוסריים או הלכתיים
בגלל שהיא צריכה להציע לרשימת ההמתנה לפי הסדר בועדת קבלה, ומסתבר שהיו קודמים לכםלא הבנתי את הבעיה. לפני תחילת הלימודים מודיעים למנהלת המעון שברצוננו להחליף את הילד הרשום בילד שלנו, מדוע שלא תעשה זאת?
כי אם יש רשימת המתנה מי שברשימה קודם לכם.לא הבנתי את הבעיה. לפני תחילת הלימודים מודיעים למנהלת המעון שברצוננו להחליף את הילד הרשום בילד שלנו, מדוע שלא תעשה זאת?
אני רק שאלה:
1. פתחתי עוסק פטור בפברואר, לא עדכנתי בעדכונט כלום - כיון שראיתי שזה בכל מקרה לא עוזר.
יש מצב שלא יתנו לי כעת סבסוד רטרו בגלל שלא עדכנתי מיד?
2. מישהו יודע מהי הפרצה לבדיקה של השתכרות 3159, אם ארוויח בסוף השנה 5,000 לחודש זה מתחלק לממוצע?
תודה מראש לעונים!
תודה על המענה!1. בעיה שלא עדכנתם, קשה להאמין שטענה שאחרים קיבלו תשובה שזה לא עוזר תעזור, אבל תמיד אפשר לנסות
2. מתחלק לממוצע אם זה עוסק פטור, שאז אין דרך לדעת אא''כ יבקשו קבלות - וזה תרחיש מופקע, וגם אפשר ''לסדר את זה''
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים