בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בעלוני פרסומות להתחיל מהמדור של הדרושים, שמא אני ימצא עבודה יותר טובה ולא משנה כמה העבודה העכשווית טובה או שווה :)
חשבתי שרק אני ככה.
אותו הדבר גם בדירה. שנה אחרי קניית דירה עדיין להתעניין בדירות ומחירים

• הוסף לסימניות
מסתובבת בכל מקום אם אוזניות בלוטוס(יש לי 2) וקיסמים!!!!!!
בסעודת שבת כשמגישים דגים עם סלט חייייב שתי צלחות נפרדות וסכום שונה!!!!!!
באופן כללי מוזיקה בכל שעות היממה גם במקלחת (מחפשת אוזניות נגד מים)!!!!!!
לא יכולה שישאר לי מייל או צאט שלא קראתי!!!
מרקים במיוחד מרק עוף לא משנה העונה!!
לא שותה בבוקר לפני שאכלתי משהו ולא משנה כמה אני צמאה!!!
לאכול קורנפלקס עם חלב דווקא מכוס ולא קערה(הרבה יותר טעים - מניסיון, תבדקו)!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יועץ/תומך/מטפל -רגשי/ת שפוגש אותי על דפי העיתון בראיון מרשים או בפרסומת, גורם לי תחושת דחייה עמוקה.

בקיץ אצלי כל הילדים והילדות למקטן ועד גדול עם סנדלים, ועד מתי שאפשר- בלי גרביים,

אוהבת שהולכים יחפים בבית, ויחד עם זאת אבוי למבוגר שילך בלי נעליים בבית שלי...

לא לעלות על המיטה בלי פיז'מה.

לא ללכת בבית בלי נעליים או נעלי בית.

בתחבורה ציבורית לא יושבת לפני שמתקפת. (ג'וק מומלץ אגב)

* אחרי כל מקלחת - קיסמי אזניים - מגדול ועד קטון.

* לצאת לחתונה או ליציאה ממושכת- להלביש בגד נקי רק על גוף נקי אחרי מקלחת.

לא ללכת לישון עד שכל הבית מסודר פיקס

בעלוני פרסומות להתחיל מהמדור של הדרושים, שמא אני ימצא עבודה יותר טובה ולא משנה כמה העבודה העכשווית טובה או שווה :)
ג'וקים?
דברים די נורמליים והגיוניים לטעמי...

• הוסף לסימניות
ג'וקים?
דברים די נורמליים והגיוניים לטעמי...
לא הייתי אומרת...
אבל איך אומרים-
כל אחד, והג'וקים שלו.
זה מדהים!!!
חשבתי שאני עושה דברים לא נורמליים, מוזרים, נתקעת על פעולות מסוימות,
אבל לשמוע על הג'וקים של כולם,
מכניס אותי לפרופורציה.
אני לא הכי גרועה.
ואני יכולה להרגיש בנוח עם הג'וקים שלי.
כולנו צריכים הדברה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ישנה רק על כרית מקופלת. לא משנה באיזה עובי היא. עם עדיפות לכריות קשות. (כנראה תחושתית)
לא יכולה לישון בלי להתכרבל. לא משנה כמה חם. (כנ"ל)
לא יכול ךראות ילדים מטפסים. זה מוציא אותי מדעתי. (די בצדק. קרה לי מקרה בגן לא מזמן שילדה טיפסה על שולחן. זה נגמר בהדבקה. היא הייתה הטפסנית הראשית בגן. היא למדה לקח. שאר הילדים פחות. רק אציין שזה היה אחרי ש4 ילדים רקדו ביחד על השולחן. הורדתי אותם אחד אחד והיא חזרה שוב. ואז נפלה.)

• הוסף לסימניות
זה לא ג'וק אלא חובה...
לא קמה מהשולחן לפני ברכת המזון (רק למה שקשור לסעודה).
בתור אמא לילדים זה מאד קשה תמיד יש הילד שצריך א' או ב' אבל אם לא אז דבר רודף דבר ואני שוכחת לברך.
גם הילדים יודעים את זה ויכולים להביא לי ברכון כי 'אני רוצה שתבואי...'

• הוסף לסימניות
לסגור את כל הדלתות בבית חובה!!!!!!!!!!!!
(הגעתי למצב שהתארחתי שבת ושיגע אותי כל השבת שהדלת של החדר שינה שלהם הייתה פתוחה)
לכבות את כל האורות ואם אני לבד בבית אז לשבת עם האור הכי קטן(של המצלמות אבטחה)

• הוסף לסימניות
דקה אחרי לידה לספור לילד את אצבעות הידיים והרגליים שלוש פעמים כדי לוודא שיש מספיק..
ובלידה שהייתי אחריה מורדמת בעלי הסריט את עצמו מבצע את הבדיקה 55 שניות אחרי שהתינוק בחוץ. אחרת אבוי לו ולנפשו
(כנראה טראומה מספר שקראתי בתור ילדה על ילד שהיה חסר לו אגודל ברגל)

• הוסף לסימניות
דקה אחרי לידה לספור לילד את אצבעות הידיים והרגליים שלוש פעמים כדי לוודא שיש מספיק..
ובלידה שהייתי אחריה מורדמת בעלי הסריט את עצמו מבצע את הבדיקה 55 שניות אחרי שהתינוק בחוץ. אחרת אבוי לו ולנפשו
(כנראה טראומה מספר שקראתי בתור ילדה על ילד שהיה חסר לו אגודל ברגל)
ואם תראי שחסר לו אצבע,
מה תעשי ?

• הוסף לסימניות
קפה ועוגה -לסיים בביס מושלם, שיישאר בדיוק כמות מסוימת של קפה בכוס ובדיוק כמות של ביס של עוגה ביחס מושלם :)
לשמור בצד ביס טעים לסוף, כדי שיישאר הטעם שלו
להשאיר באוטו דברים שיהיה- סוודר, דאורדורנט, אודם, מים, מסטיקים, בקיצור חצי בית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה