הפרגונים הכי משעשעים, מרתקים ומתוקים

זה אני, תודה!

גם אני אשמח לקבל, תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י pninap;1526277:
לא
זה ממש לא זה
זה היה משהו התחלתי

ואכפת לי שהעלית את זה כאן, פלפלת, בלי לשאול
הרי למה טרחנו לשלוח לכולם?
גם אני יכולה לעלות קישור
אבל מטעמי צניעות העדפתי לעבוד קשה.
נא להסיר.

פנינה לא להיבהל סתם!!!!!!! :)
לא העליתי כאן כלום להורדה....
סה"כ הבאתי קישור לאשכול שהיה לפני תקופה ארוכה, בה מישהי העלתה תקציר, (לא אני) הקישורים שם להורדה כמובן אינם פעילים, אך ורק כדי לדעת אם מה שיש ברשותי זה התקציר המעודכן.
זה הכל!

(פשוט ראיתי תגובות על דברים שלא ראיתי בתקציר שברשותי, ואשמח לקבל את הגירסה המעודכנת. שלחתי לך בפרטי את כתובת המייל.)

...ולהבא כדאי לבדוק קצת לפני שמתעצבנים לשווא ;)

אפשר גם לקבל?

אפשר גם?
מייל בחתימה תודה.

אשמח שמשהי תשלח לי למייל
מסקרן:)

שלחתי.

פנינה, אני דורשת אחוזים =)

שלחתי כבר ל-32 ניקיות...

אשמח גם לקבל

מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה!

קיבלתי ואהבתי מאד!
מצא חן בעיני למצוא את הספר "סיפורים מחוץ לקופסא" דווקא בתוך הקופסא....

אני אוהבת מאד את השמות של הילדים ש'מסגירים' את האופי שלהם: מנוחיאלה, לייבדיג' ועוד..
אבל הכי הכי אהבתי: את שיטת השיווק המענינת הזו. פעם אחת אני מרגישה חלק מתכנית. שולחים לי עד הבית ומצפים לתגובתי, יישר כח!

גם אני עדיין מחכה מיום שלישי...

אני בכלל לא עונה בשביל לזכות, כי אני 'אף פעם לא זוכה' ובכלל אין לי מזל...:eek:

את מה הכי אהבתי? את הכל.... חתיכת מתיקות שופעת, שובת לב ומשכנעת, משכנעת מאד, גם בלגניסטית כרונית שכמותי שכדאי וקל יותר לשמור על סדר.

כמובן שכל תוספות ה'אקשן' שהזכירו פה מליון ורבע פעם, תרמו והעשירו כג' רכבת הצמות, העין שנפתחת בכח, הבובה שמזדהה עם האמא למרות לב העץ שבתוכה, השעון שנתקע בשער וכו'

מאחלת לך שתמיד תמיד, תצליחי לשמח ולחנך את בנות ישראל המתוקות!

לאחר ששלחתי ל-51 ניקיות, רציתי רק לשאול:
ממה אתן מפחדות שהשמות של האימיילים שלכן לקוחות מעולם הדמיון וההזיות?
מה הבעיה ביפה, מלכי, וכד' למה צריך שמות כמו: דליש'ס, לבבות וכו'?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

זה אני
אני לא מאמינה
קמתי עכשו משינה ערבה
ומה אני מגלה?
זכה, מלאכתו נעשתה בידי אחרים

וגם אשכול חדש פתחת לנו, ועבדת במסירות וללא לאות
ממש צריך לחשוב איך לצ'פר אותך!

נכתב ע"י pninap;1526748:
זה אני
אני לא מאמינה
קמתי עכשו משינה ערבה
ומה אני מגלה?
זכה, מלאכתו נעשתה בידי אחרים

וגם אשכול חדש פתחת לנו, ועבדת במסירות וללא לאות
ממש צריך לחשוב איך לצ'פר אותך!

לא יכולתי שלא לחשוב על חלי שישנה שינה ערבה ובינתיים מלאכתה נעשית ע"י אחרים ;)

הנה הצצה לספר הילדים המתוק
למי שתזכה בו (או בגלל פרגון, או בגלל הזמנת התוכנית)

תיהנו.

זה כבד מידי
נוריד משקל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה