דרוש מידע הצילווווווו

מצב
הנושא נעול.
לבן גביר יותר קל לתפוס מחבל
למירב מיכאלי גם כי יכול להיות שהלטאה היא אישה ואז אסור להרוג אותה
לעומר בר לב יותר קל להרוג לטאה (כי הוא מתבלבל בינהם)

אני יותר נגעלת ממקק מאשר לטאה
לטאה זה לא מגעיל ואפילו לא מפחיד
זה ברכה בבית

@אמונה1 תעשי כמו שכתבתי לך קל ופשוט אם זה אפשרי
בהצלחה!

נראה לי שעדיף כבר לכתוב כתובת, לפי מספר המגיבים כאן עשרות יגיעו בדקות הקרובות
הבעיה תהיה
שהאשכול הבא יהיה
יש לי עשרות אנשים בבית איפה מוצאים לטאה להעיף אותם

נראה לי אמונה הסתדרה:
1665878389263.png

חחחח קרעתם אותי מצחוק.............
השעה 3 בלילה וכזה דיון סוער..
לכי לישון היא לא עושה כלום מניסיון
שבוע שעבר רבתי עם אחת כזאת נחתך לה הזנב ובאתי להעיף אותה מהבית והיא נעלמה ..
ולא תאמיני הלכתי לישון ו.................
לא קרה לי כלום
לילה טוב.......

שווה רק בשביל כל הברכות
@אמונה 1 את יכולה לשמור לי אותה ??? אני גם רוצה את כל הברכות. !

לא להרוג ! לא להמיס !! לא להשפריץ !! ולא שום דבר רק לשמור לי אותה בקופסא יפה !

אז תגידי לה יפה להיכנס לקופסת פלסתיק יפה !!!
תבטיחי לה סוכרייה, על חשבוני אם היא תקשיב לך יפה , ואז נבקש מחברת המשלוחים משלוח !

@נני5 סורי על הטית האשכול... איך עושים שהמילים יהיו קישור?:unsure::unsure::unsure:
כשאת כותבת הודעה, יש את הלחצן שנראה כמו שרשרת חוליות [CTRL+K], זה הלחצן השלישי משמאל, את בוחרת את הטקסט שאת רוצה לקשר, לוחצת על לחצן הקישור, ומכניסה לשם את כתובת האתר שאת רוצה לקשר אליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה