- הוסף לסימניות
לבן גביר יותר קל לתפוס מחבלתלוי למי...
למירב מיכאלי גם כי יכול להיות שהלטאה היא אישה ואז אסור להרוג אותה
לעומר בר לב יותר קל להרוג לטאה (כי הוא מתבלבל בינהם)
לבן גביר יותר קל לתפוס מחבלתלוי למי...
שתעיר את הילדים כבר...כל הרעיונות דוחים!!!
לטאה זה דבר מגעיל
הפתרון היחיד זה לקרוא לגבר)
בין לטאה לליטאית?(כי הוא מתבלבל בינהם)
הבעיה תהיהנראה לי שעדיף כבר לכתוב כתובת, לפי מספר המגיבים כאן עשרות יגיעו בדקות הקרובות
אלא אם כן את ליטאיתהבעיה תהיה
שהאשכול הבא יהיה
יש לי עשרות אנשים בבית איפה מוצאים לטאה להעיף אותם
נראה לי עדיף לה מלטאה...הבעיה תהיה
שהאשכול הבא יהיה
יש לי עשרות אנשים בבית איפה מוצאים לטאה להעיף אותם
אני רק מקווה שזה לא אומר שהשולחן קרסנראה לי אמונה הסתדרה:
צפה בקובץ המצורף 1223370
@אמונה 1 את יכולה לשמור לי אותה ??? אני גם רוצה את כל הברכות. !שווה רק בשביל כל הברכות
יש מצב אתם שכנים?שבוע שעבר רבתי עם אחת כזאת נחתך לה הזנב ובאתי להעיף אותה מהבית והיא נעלמה ..
אל תדאגי,אני הולכת לישון.
מפחדת מכמות ההודעות שיהיו לי בבוקר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים