הצילו! תינוקת משתעלת

• הוסף לסימניות
תינוקת קטנטנה בת +4 ח' משתעלת נורא ואיום, מה עושים?

• הוסף לסימניות
הלכתם לרופא?
נראה לי קצת מפחיד לתת כאן עצות בלי לבדוק מה זה.

• הוסף לסימניות
תבדקו שעלת. יש התפרצות לאחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;642002:
הלכתם לרופא?
נראה לי קצת מפחיד לתת כאן עצות בלי לבדוק מה זה.

היינו אצל הרופא פעמיים.
הריאות נקיות לחלוטין, זה שיעול שמגיע מליחה וכו', אבל שיעול שיעול....!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;642010:
איך בודקים שעלת?

בשביל זה יש רופא ילדים.
אם הוא אומר שהיא בסדר, וזה רק ליחה, אפשר לחתוך בצל ולשים ליד הראש שלה, שתנשום את האדים.
זה עוזר פלאים!

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות לתת אינהלציה של מי מלח בלבד לייבוש הליחה (כמובן בתייעצות עם הרופא. לי נתנו הוראה כזו)
כמו כן להשכיב בתנוחה מוגבהת (בעגלה, או להניח שמיכה קטנה מתחת המזרון באזור של הראש על מנת להגביה אותו מעט)
להניח בצל חתוך לרבעים בארבעת צדדי המיטה
נ.ב. גם לי היה בן שבקטנותו היה משתעל נוראות על כל נזלת, סיוט. אבל זה שום דבר ובסוף עובר.
אגב- שיעול של שעלת הוא שיעול איום ונורא, התינוק נהיה כחול ממש. אם נראה לך שמדובר בכזה דבר לכי שוב לרופא הילדים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לה סטרידור

• הוסף לסימניות
צודקת שצריך לשים בצל - אבל זה מאד מפריע להם ויש תינוקות שלא גומרים לבכות רק מהבצל - שמים את זה רק כשהם ישנים!

שנית - תנסי לקחת ממישהו אנהלציה ולעשות עם מי מלח יומים ותראי שיפור רציני - אני חיה על זה....
יש לי בבית אם את רוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;642027:
יכול להיות שיש לה סטרידור

זה לא.
סטרידור זה שיעולים נבחניים ממש, והשיעולים שלה לא כאלה.

אני שואלת מה עוד אפשר לעשות על בסיס דברים טבעיים, כי לרפואה אין תשובות לזה... (אפילו את המוקוליט כבר לא ממליצים היום לתת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;642034:
צודקת שצריך לשים בצל - אבל זה מאד מפריע להם ויש תינוקות שלא גומרים לבכות רק מהבצל - שמים את זה רק כשהם ישנים!

שנית - תנסי לקחת ממישהו אנהלציה ולעשות עם מי מלח יומים ותראי שיפור רציני - אני חיה על זה....
יש לי בבית אם את רוצה...

אפשר לנסות כשהם ערים, לילדים שלי למשל זה לא מזיז...
אם זה אכן מפריע, לשים בזמן השינה בלבד.

• הוסף לסימניות
תעשי לה בעדינות מסז' בגב ובחזה עם שמן זית וקצת עראק. אחרי כמה דקות היא תשתעל חזק ותקיא את כל הליחה! בדוק ומנוסה!!

• הוסף לסימניות
אולי זה בכללקשור לרגישות למאכל מסוים בדקת?
שימי לב מה היא אכלה לפני שזה קרה
אולי חלב לא טוב לה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;642015:
ישנה אפשרות לתת אינהלציה של מי מלח בלבד לייבוש הליחה (כמובן בתייעצות עם הרופא. לי נתנו הוראה כזו)
כמו כן להשכיב בתנוחה מוגבהת (בעגלה, או להניח שמיכה קטנה מתחת המזרון באזור של הראש על מנת להגביה אותו מעט)
להניח בצל חתוך לרבעים בארבעת צדדי המיטה
נ.ב. גם לי היה בן שבקטנותו היה משתעל נוראות על כל נזלת, סיוט. אבל זה שום דבר ובסוף עובר.
אגב- שיעול של שעלת הוא שיעול איום ונורא, התינוק נהיה כחול ממש. אם נראה לך שמדובר בכזה דבר לכי שוב לרופא הילדים.

עם ביתי חויתי כנ"ל בגיל הזה וזה אכן היה נורא - אבל שום דבר בעייתי, רצפי השתעלות ארוכים וצפופים שבקושי הצליחה לנשום.

עשיתי כנ"ל כל מה שאושר הביאה: אינהלציה מי מלח, הגבהה, בצל וכו' ועזר מאד מאד!

• הוסף לסימניות
כשבני מתחיל להשתעל אני יודעת שעוברת עונה!
מאז שהוא נולד הייתי מפוצצת אותו באינהלציות (עד שהיה עובר לו) עד שגיליתי ב"ה את הפנסטיל טיפות!!!!!!! ישר כשמתחיל לו אני נותנת לו 15 טיפות (לפי הגיל) וחוזרת תלוי לפי המצב, וכל הליחה הופכת לנזלת ירוקה ו-נ-ע-ל-מ-ת!
ופשוט מאז האינהלציה שוכבת בארון.

מציעה לכולם לנסות זה מתאים לכל גיל ולא מסוכן והרופאים לא מתנגדים להביא מרשם (כי זה משהו פשוט)
פשוט אבל עוזר ב"ה!

• הוסף לסימניות
הגדולה שלי הייתה משתעלת כל מעבר עונה וזה היה פשוט מבהיל עד שהורדתי לה את הגבינות והלבנים מהתפריט וזה עבר לה.
והקטנה שלי השתעלה תקופה ארוכה, וניסינו הכול (כולל ערק ושמן זית או בצל עם דבש) וכלום לא עזר. עד שלקחנו מכשיר אדים קרים, הפעלנו כל הלילה בכוון האף שלה, לאחר 2 לילות כאלו היא קמה ללא שיעולים! לא האמנו בתחילה כי זה היה לאחר תקופה ארוכה של שיעולים שדבר לא עזר, אבל אח"כ הבנו שזה הגיוני. תקופת המעבר מלווה ביובש וזה מה שגורם לשיעולים. המכשיר אדים גורם ללחות בחדר.
המינוס- כל בוקר היינו קמים לרצפה מוצפת במים כי האדים התפזרו על הרצפה והרטיבו אותה.;)

• הוסף לסימניות
נתת לה אולי חיסון נגד שעלת בימים האחרונים?

• הוסף לסימניות
יש איזשהו תה פשתן שמכינים מגרגירי פשתן מחוממים,
שאמור להוציא את כל הליחה,
בטח להילה אריאל יש את ה'מתכון'.... (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;642042:
תעשי לה בעדינות מסז' בגב ובחזה עם שמן זית וקצת עראק. אחרי כמה דקות היא תשתעל חזק ותקיא את כל הליחה! בדוק ומנוסה!!

את המתכון הזה בדיוק נתנה לי מרפאה אלטרנטיבית :
בכוסית שמן זית לשים כפית עראק לעסות באיזור החזה מקדימה ומאחורה
לשים דף נייר עיתון שלא ישתמנו הבגדים,זה עובד מצוין
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;642458:
את המתכון הזה בדיוק נתנה לי מרפאה אלטרנטיבית :
בכוסית שמן זית לשים כפית עראק לעסות באיזור החזה מקדימה ומאחורה
לשים דף נייר עיתון שלא ישתמנו הבגדים,זה עובד מצוין
רפואה שלמה!
אני עשיתי את זה רק עם שמן זית ובאמת הקל מאד, אבל שמתי טיטול במקום עיתון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....