נכתב ע"י ליבי;642002:הלכתם לרופא?
נראה לי קצת מפחיד לתת כאן עצות בלי לבדוק מה זה.
נכתב ע"י נוי;642006:תבדקו שעלת. יש התפרצות לאחרונה.
נכתב ע"י קורס;642010:איך בודקים שעלת?
נכתב ע"י gilag1;642027:יכול להיות שיש לה סטרידור
נכתב ע"י מלכי;642034:צודקת שצריך לשים בצל - אבל זה מאד מפריע להם ויש תינוקות שלא גומרים לבכות רק מהבצל - שמים את זה רק כשהם ישנים!
שנית - תנסי לקחת ממישהו אנהלציה ולעשות עם מי מלח יומים ותראי שיפור רציני - אני חיה על זה....
יש לי בבית אם את רוצה...
נכתב ע"י אושר;642015:ישנה אפשרות לתת אינהלציה של מי מלח בלבד לייבוש הליחה (כמובן בתייעצות עם הרופא. לי נתנו הוראה כזו)
כמו כן להשכיב בתנוחה מוגבהת (בעגלה, או להניח שמיכה קטנה מתחת המזרון באזור של הראש על מנת להגביה אותו מעט)
להניח בצל חתוך לרבעים בארבעת צדדי המיטה
נ.ב. גם לי היה בן שבקטנותו היה משתעל נוראות על כל נזלת, סיוט. אבל זה שום דבר ובסוף עובר.
אגב- שיעול של שעלת הוא שיעול איום ונורא, התינוק נהיה כחול ממש. אם נראה לך שמדובר בכזה דבר לכי שוב לרופא הילדים.
נכתב ע"י יעל.ו.;642042:תעשי לה בעדינות מסז' בגב ובחזה עם שמן זית וקצת עראק. אחרי כמה דקות היא תשתעל חזק ותקיא את כל הליחה! בדוק ומנוסה!!
אני עשיתי את זה רק עם שמן זית ובאמת הקל מאד, אבל שמתי טיטול במקום עיתון.נכתב ע"י צילה;642458:את המתכון הזה בדיוק נתנה לי מרפאה אלטרנטיבית :
בכוסית שמן זית לשים כפית עראק לעסות באיזור החזה מקדימה ומאחורה
לשים דף נייר עיתון שלא ישתמנו הבגדים,זה עובד מצוין
רפואה שלמה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים