הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
כל אחד צריך לבקש בנפרד?
חשבתי שזה באג כללי

לי גם היתה את אותה הבעיה התקשרתי למוקד התמיכה של נט נקי וזה סודר

גם אני בנט נקי ולא יורד לי
משהו יכול לשלוח לי למייל?
asakim3 בגימל

מישהו יכול להעלות בדרייב?

תודה!

חבל שלא יודעים להחמיא דבר ראשון, והרבה. כי יש הרבה על מה.
ואח"כ לומר את השלילה, באופן ממוקד וחד, ולסגור סיפור! לא לתת למתמודדים להיות מובכים על הבמה דקות ארוכות כ"כ.
חוצמזה- אביחי טהיא שר יפה מאוד!
מה שיקרה ככל הנראה שיעלו את שני הנבחרים לשלב הבא ואז יורידו את חננאל, מסיבה זניחה כל שהיא, ויבחרו את גולדברג, כי כל כולו משדר את הקול הבא החרדי הקלאסי...

שמתי לב למשהו ממש מוזר.
בפרק האחרון בשלב האודישנים המתמודד הראשון היה בחור צרפתי ששר בואי בשלום.
הוא עבר, אבל בתקציר בהתחלה לא הראו אותו. וגם כשחזרו על שמות המתמודדים שעלו הוא לא הופיע. נראה כאילו הוא פרש או הורידו אותו.

במטותא,
מישהו יכול להעלות בדרייב או בדרופבוקס?

ממליץ למי שרוצה להתרשם מהמתמודדים בצורה נקייה שיעשה מה שעדירן עושה לפעמים - - לעצום את העיניים...
חלק מהמתמודדים ללא ניסיון על במות, ומראה עיניים יכול להפריע לקליטה נקייה של השירה.
אני לדוגמה מאוד נהנתי מהשירה של שפירו, יש לו קול ייחודי ושירה יפיפייה. הלחץ וההתרגשות שלו הם אלה שהורידו קצת. אבל התרגשות זה מום עובר...
תתקשרו להצביע עבורו. חבל שהוא לא ימשיך.
מקווה שהפעם יזכה מישהו עם בשורה חדשה, קול חדש, סגנון שירה ייחודי, ולא עוד מב"ד או שוואקי.
וחוץ מזה שהשופטים סתם קשים. לא יזיק קצת נחמדות ופרגון. הם יושבים קשוחים ללא קצה של חיוך ופרגון כאילו מי שלא שר מספיק טוב עשה איזה פשע. קצת נינוחות לא תזיק, במיוחד איציק דדיה... חייבים להרגיע. (כנראה שגם הם מתרגשים :) )

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נכון שזה היה קטע מאוד לא יפה ואפילו מגעיל אבל למה בגלל זה כל התוכנית גועל נפש,
יש הרבה הערות והארות על התוכנית אבל יש גם הרבה דברים יפים בה
לא כך??
ידידי היקר - המשועמם. אני לא בא חלילה להוכיח אלא להעיר את תשומת הלב. תכנית שיש בה תוכן כזה אינה ראויה לצפיה כיון שזה משחית לנו את הנפש, וכמו שלא נסכים לאכול מאכל שמאוד טעים אבל חלק ממנו טרף כך בודאי כדאי לימנע מהכנסת תכנים כאלו אלינו. ובפרט שהדרך הזאת היא דרך של גויים ומשם זה מגיע להלבין פני חבירם ברבים ולהתכבד בקלון חבירם. וכמו שלא נראה תכנית שיש בה דברים טובים אבל בחלק ממנה עורפים ראשים כמו בדעא"ש והלבנת פנים ברבים אינה פחותה.

אני ממש נהנתי מהפרק הזה!!
הייתה תוכנית ברמה מקצועית סבירה, טוקר היה עם אותה חליפה כל הזמן, יש התחלה וסוף מסודרים לפרק, השופטים דיברו בצורה מתחשבת אבל אמיתית ואין מה לעשות הם לא יכולים לרחם בשלבים האלה, בסך הכל עושה רושם שהם קראו את הביקורות.. וממש ניסו להשתפר, אפי' הביאו להם עטים ודפים שזה נראה הרבה יותר רציני מטאבלטים שנותנים את הרושם שהם מתכתבים און ליין עם פדידה... הפשלה היחידה של איציק דדיה שהוא אומר באמצע שעכשיו פדידה אמר לו באוזניה לבחור במישהו...
גם אריה ברונר פתאם פתח את הפה, והוא מדבר ממש לעניין!!
תכל'ס הם השתפרו מאד !!!!
אז גם כשמקטרים צריך לדעת להחמיא!!
אני מקווה שזה ימשיך גם בפרקים הבאים!

נערך לאחרונה ב:
הייתה תוכנית ברמה מקצועית סבירה, טוקר היה עם אותה חליפה כל הזמן, יש התחלה וסוף מסודרים לפרק, השופטים דיברו בצורה מתחשבת אבל אמיתית ואין מה לעשות הם לא יכולים לרחם בשלבים האלה, בסך הכל עושה רושם שהם קראו את הביקורות.. וממש ניסו להשתפר, אפי' הביאו להם עטים ודפים שזה נראה הרבה יותר רציני מטאבלטים שנותנים את הרושם שהם מתכתבים און ליין עם פדידה... הפשלה היחידה של איציק דדיה שהוא אומר באמצע שעכשיו פדידה אמר לו באוזניה לבחור במישהו...
תכל'ס הם השתפרו מאד !!!!
מצטרפת..

תכל'ס הם השתפרו מאד !!!!

איציק דדיה לא אמר שפדידה אמר לו משהוא במי לבחור ממש לא.
הוא אמר שמה שפדידה יגיד לגבי האם לתת לו עוד קטע לשיר או לא
ובכל אופן כולם רואים שאין לאיציק אוזניה באוזן
תבדוק שוב

איציק דדיה לא אמר שפדידה אמר לו משהוא במי לבחור ממש לא.
הוא אמר שמה שפדידה יגיד לגבי האם לתת לו עוד קטע לשיר או לא
ובכל אופן כולם רואים שאין לאיציק אוזניה באוזן
תבדוק שוב
בגדול אתה צודק, זה גם לא הגיוני שתהיה לו אוזניה, אבל הפשלה המרכזית היא שהוא אומר את זה , גם ככה הציבור חשדני מאד מאד ובעיקר לנוכח העבר העגום....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה