שיחה קצרה עם מוקד התמיכה של נט נקי וזה מסודר מנסיוןגם אני בנט נקי ולא יורד לי
משהו יכול לשלוח לי למייל?
asakim3 בגימל
למה אתה חושב כך?אם ריבקין לא עולה זה נפילה קשה לפדידה
ידידי היקר - המשועמם. אני לא בא חלילה להוכיח אלא להעיר את תשומת הלב. תכנית שיש בה תוכן כזה אינה ראויה לצפיה כיון שזה משחית לנו את הנפש, וכמו שלא נסכים לאכול מאכל שמאוד טעים אבל חלק ממנו טרף כך בודאי כדאי לימנע מהכנסת תכנים כאלו אלינו. ובפרט שהדרך הזאת היא דרך של גויים ומשם זה מגיע להלבין פני חבירם ברבים ולהתכבד בקלון חבירם. וכמו שלא נראה תכנית שיש בה דברים טובים אבל בחלק ממנה עורפים ראשים כמו בדעא"ש והלבנת פנים ברבים אינה פחותה.נכון שזה היה קטע מאוד לא יפה ואפילו מגעיל אבל למה בגלל זה כל התוכנית גועל נפש,
יש הרבה הערות והארות על התוכנית אבל יש גם הרבה דברים יפים בה
לא כך??
בבקשה: https://drive.google.com/open?id=1LWdorE_YDhKf-nh0gHQWjLeH-c-Lo4yyמישהו יכול להעלות בדרייב ?
הו.. ממש תודה רבה!
מצטרפת..אני ממש נהנתי מהפרק הזה!!
הייתה תוכנית ברמה מקצועית סבירה, טוקר היה עם אותה חליפה כל הזמן, יש התחלה וסוף מסודרים לפרק, השופטים דיברו בצורה מתחשבת אבל אמיתית ואין מה לעשות הם לא יכולים לרחם בשלבים האלה, בסך הכל עושה רושם שהם קראו את הביקורות.. וממש ניסו להשתפר, אפי' הביאו להם עטים ודפים שזה נראה הרבה יותר רציני מטאבלטים שנותנים את הרושם שהם מתכתבים און ליין עם פדידה... הפשלה היחידה של איציק דדיה שהוא אומר באמצע שעכשיו פדידה אמר לו באוזניה לבחור במישהו...
גם אריה ברונר פתאם פתח את הפה, והוא מדבר ממש לעניין!!
תכל'ס הם השתפרו מאד !!!!
אז גם כשמקטרים צריך לדעת להחמיא!!
אני מקווה שזה ימשיך גם בפרקים הבאים!
אני ממש נהנתי מהפרק הזה!!
הייתה תוכנית ברמה מקצועית סבירה, טוקר היה עם אותה חליפה כל הזמן, יש התחלה וסוף מסודרים לפרק, השופטים דיברו בצורה מתחשבת אבל אמיתית ואין מה לעשות הם לא יכולים לרחם בשלבים האלה, בסך הכל עושה רושם שהם קראו את הביקורות.. וממש ניסו להשתפר, אפי' הביאו להם עטים ודפים שזה נראה הרבה יותר רציני מטאבלטים שנותנים את הרושם שהם מתכתבים און ליין עם פדידה... הפשלה היחידה של איציק דדיה שהוא אומר באמצע שעכשיו פדידה אמר לו באוזניה לבחור במישהו...
גם אריה ברונר פתאם פתח את הפה, והוא מדבר ממש לעניין!!
תכל'ס הם השתפרו מאד !!!!
אז גם כשמקטרים צריך לדעת להחמיא!!
אני מקווה שזה ימשיך גם בפרקים הבאים!
בגדול אתה צודק, זה גם לא הגיוני שתהיה לו אוזניה, אבל הפשלה המרכזית היא שהוא אומר את זה , גם ככה הציבור חשדני מאד מאד ובעיקר לנוכח העבר העגום....איציק דדיה לא אמר שפדידה אמר לו משהוא במי לבחור ממש לא.
הוא אמר שמה שפדידה יגיד לגבי האם לתת לו עוד קטע לשיר או לא
ובכל אופן כולם רואים שאין לאיציק אוזניה באוזן
תבדוק שוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים