דבורי אהוב!!!לפני אשכול ספרים חדשים, לפני כל מקום אחר, שמה פה את תמצית החודשים האחרונים:
צפה בקובץ המצורף 1927039
והנה כריכה אחורית:
צפה בקובץ המצורף 1927041
ב"ה, סוף סוף, הספר בדרך לחנויות. יגיע בתחילת שבוע הבא, אי"ה ורק בכוחו.
בנימה אישית, קרה הרבה בזכותכן, וזו הסיבה שאני מספרת עליו דווקא פה, ולא באשכול הספרים החדשים.
היה חורף קשוח. יותר מדי שעות בבתי חולים (אמי האהובה מאד. רחל בת חנה רבקה. בדרך להחלמה, ב"ה).
הפקת ספר היא פרויקט תובעני, גם בשגרה רגילה הוא דורש לא מעט משאבים. בטח כשהוא ספר ארוך כל כך, ומורכב. ובקושי שרדתי את היומיום.
היו רגעים שחשבתי לוותר עליו, להכניס למקפיא, להוציא כשירווח לי. אבל אז הגיעו רגעים אחרים שנזכרתי בקשב שהענקתן לסיפור, לי. בלב הענק שפתחתן.
הייתן דלק, ועל כך תודה גדולה.
באורו נראה אור, כולנו.
לא מסכימה.אינני סופרת ...כך שדעתי היא רק מקריאה רבה יחסית ומנסיון חיים
סופרת לא יכולה לכתוב על התנהגות בנאלית פשוטה ורגילה של בעלי ההפרעות...מסכימות?
הספר חייב להיות עם דוגמאות על גבול ההזוי בכדי שיהיה מרתק וחדשני
אמא שלי לא קשקשה איקסים ולא נסעה לאפריקה ואם היו כותבים מה שהיא אמרה או עשתה זה לא היה מענין את הציבור - הכאב הוא פרטי והפגיעה אינדיבידואלית.
לענ"ד יש להסתכל על ההתנהגות באופן כללי והמקרים הפיקנטיים יתכן שהוקצנו בשביל הענין (פריצת חלון...)
"אם זה לא היה עצוב - זה היה מצחיק"
סליחה דבורי שאני מרשה לעצמי להסביר את זוית הראיה שלי
וגם: אין פתרונות קסם!
לא ניתן לנתק לגמרי ולפתור בעיות
ואת זה דבורי מצליחה להעביר באומנות רבה בספריה
האוזניות של אמונה?אוף. רק אני לא מבינה את הרעיון של הכריכה?
תסבירו לי. מעניין אותי מאד.
עשו ממנו שורשיםהכבל
מישהו?זה בסגנון של אדום לבן ושות'
או של פחות או יותר/ המשך יבוא
או של 50/50/עליה השלום?
יותר כמו אדום לבן, שומרת השערים ועוד.מישהו?
תודה @dvory שעשית את זה,לפני אשכול ספרים חדשים, לפני כל מקום אחר, שמה פה את תמצית החודשים האחרונים:
צפה בקובץ המצורף 1927039
והנה כריכה אחורית:
צפה בקובץ המצורף 1927041
ב"ה, סוף סוף, הספר בדרך לחנויות. יגיע בתחילת שבוע הבא, אי"ה ורק בכוחו.
בנימה אישית, קרה הרבה בזכותכן, וזו הסיבה שאני מספרת עליו דווקא פה, ולא באשכול הספרים החדשים.
היה חורף קשוח. יותר מדי שעות בבתי חולים (אמי האהובה מאד. רחל בת חנה רבקה. בדרך להחלמה, ב"ה).
הפקת ספר היא פרויקט תובעני, גם בשגרה רגילה הוא דורש לא מעט משאבים. בטח כשהוא ספר ארוך כל כך, ומורכב. ובקושי שרדתי את היומיום.
היו רגעים שחשבתי לוותר עליו, להכניס למקפיא, להוציא כשירווח לי. אבל אז הגיעו רגעים אחרים שנזכרתי בקשב שהענקתן לסיפור, לי. בלב הענק שפתחתן.
הייתן דלק, ועל כך תודה גדולה.
באורו נראה אור, כולנו.
מזדהה. אהבתי את הרוח שהיא הכניסה.מותר לומר שהכי אהבתי את אמונה המסכנה? עד עכשיו אני מרחמת עליה![]()
וואי, עוד פעם מזדהה. מתחילה לחשוד שמישהו עוקב אחרייבא לי להגיב גם על קל וחומר
אני לא בגיל בעיקרון, אבל כנראה שכן
ממש אוהבת אותו, הולכת אליו מיד כשהעיתון מגיע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים