נכתב ע"י נקודת זינוק;1288609:התקשרתי פעם לשאול שאלה זו את חברת מטרנה ותשובתם הייתה שהאבקה מתחמצנת במגע ממושך עם האויר והקפאה לא תועיל.
חחחחחח אבל אתה יודע עם תינוקות לא משחקיםנכתב ע"י אחד פלוס;1288611:למה שתאמר אחרת, זה לא משתלם.
נכתב ע"י עוזי משולם;1288743:רבותי!
זה נראה לכם הוגן, המחיר למטרנה? הם בלעדיים ומחזיקים אותנו בגרון. לא?
האם בחו"ל גם אלו המחירים? ממש מעניין...
נכתב ע"י תמי1;1288903:יותר לא הוגן שהם עושים קופסאות ענקקק לתינוק שצריך סה"כ פעם ביום 120 גר' אצל המטפלת.
איך אני אמורה להשתלט תוך 30 יום על קופסא? (כמובן שהמחיר בהתאם)
אז בד"כ אני מחלקת עם שכנה או לחילופין, לוקחת משכנה ומשלמת לה או מחזירה לה אחרי תקופה שהגעתי לכמות נכבדת שמצדיקה קניית קופסא. אבל עכשיו קניתי ואין לי עם מי לחלוק וחבל לי על המטרנה שתלך לפח.
אם האבקה מתחמצנת היא נהיית מסוכנת או רק לא יעילה?
נכתב ע"י נירוש;1289035:אז תתני לתינוק קמח... מה שווה תמ"ל ללא ויטמינים...
א"א להקפיא מטרנה!!
אל תשחקו בקיבה של התינוקות!
יש מטרנה טו גו - זה הפתרון!
נכתב ע"י תמי1;1289042:הייתי נותנת קמח אם זה היה אפשרי.
מדובר סה"כ בארוחה שהיא פעם ביום אצל המטפלת כדי שישבע, הוא לא ניזון על זה אלא על הנקה, ואם מדובר רק בויטמינים ולא ברעל אז זה לא סוף העולם.
למה, רק לנו מותר לנשנש ממתקים?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון, מרכז מידע, כובע הנזיר ועוד 8 משתמשים11 //