כללי הקרב על הקוטג', המחאה שלנו.

• הוסף לסימניות
יום עמוס היום.. אבל זו תרומתי (הלא מספיק מושקעת...)

קבצים מצורפים

• לו הייתי רוטשילד...jpg
    KB 215.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מה שעלה לי...

• הוסף לסימניות
מחברת תנובה נמסר שבין כל מעלי העבודות באשכול זה תערך הגרלה
על קוט'ג 3 קומות...;););)

• הוסף לסימניות
הלחצתם אותי... לתדהמתי מצאתי בתוך המקרר ממש בסוף, קוטג' חדש שעבר לו התאריך(12/06) אך הוא קפא, אפשר עדיין להשתמש בו? (שלפחות המישהו אחד שאוהב אצלינו יהנה מקוטג' יוקרתי;))

• הוסף לסימניות
קילו קוטג' - קילו עוף! מה יותר זול?!

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;586472:
הלחצתם אותי... לתדהמתי מצאתי בתוך המקרר ממש בסוף, קוטג' חדש שעבר לו התאריך(12/06) אך הוא קפא, אפשר עדיין להשתמש בו? (שלפחות המישהו אחד שאוהב אצלינו יהנה מקוטג' יוקרתי;))

מבחינה בריאותית לא צריכה להיות בעיה אם הוא קפא

• הוסף לסימניות
בימים ההם בזמן הזה

כלבא שבוע

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 199.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יש לי חלום...

I have a dream...:)

קבצים מצורפים

• I have a dream2.jpg
    KB 260.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
איזו התפרצות!!

טוב...
אחרי שראיתי מה הולך פה...

אז זו תרומתי...

(סליחה על ההתפרצות...;))

צפה בקובץ המצורף 94651

קבצים מצורפים

• kottej.jpg
    KB 164.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יופי של רעיונות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;586238:
נשמע שאתה מקבל אחוזים באתר הטמא על כל עבודה... או לפחות הלייקים עושים לך משהו...
:rolleyes::rolleyes:
חלילה וחס, אפילו אין לי ניק שם.
אני מכיר את המארגנים ומזדהה עם המאבק.

• הוסף לסימניות
גמאניי גמאניי....:D

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
עוד לא הבנתי על מה הרעש?? אני קונה 2 קוטג' ב11 שקל. זה יקר? כל המדינה רועשת מה קרה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;586629:
במכולת היא עולה 7.60 ליחידה
גם שטראוס? לא ראיתי הבדל בין שטראוס לתנובה. אז שיעשו חרם רק על תנובה. אם לשטראוס יש מחירים נורמלים. סתם סקרנות ובורות.

• הוסף לסימניות
וואהו, יש כאן ממש טובים. ברמה, אבל ממש. שווה פוסט מיוחד לפרשנות...

• הוסף לסימניות
עוד אחד, שיהיה

קבצים מצורפים

• בוידעם.jpg
    KB 373.9 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה