כללי הקרב על הקוטג', המחאה שלנו.

• הוסף לסימניות
קניתי אתמול של תנובה בשש שמונים.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי. למה לא עידכנתם?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף

להנ"ל

קבצים מצורפים

• קוטג.jpg
    KB 120.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
עשרות קוטג'ים נתפסו בדירת מסתור ברעננה...:cool:

קבצים מצורפים

• כספת.jpg
    KB 196.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
עוד....

גם אני במצטרפים....

קבצים מצורפים

• מקרר.JPG
    KB 173.8 · צפיות: 0
  • כספת.jpg
    KB 128.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;586628:
עוד לא הבנתי על מה הרעש?? אני קונה 2 קוטג' ב11 שקל. זה יקר? כל המדינה רועשת מה קרה??

הרעש הוא בגלל שזה היום ה'אופנה' לארגן עצומות וחרמות ברשת וכו'.
לפחות אם היו משקיעים קצת אנרגיה דומה בנושא הדיור אולי ואולי היה גם מקבל את ההד התקשורתי כמו לקופסת הקוטג'

• הוסף לסימניות
"לפחות אם היו משקיעים קצת אנרגיה דומה בנושא הדיור אולי ואולי היה גם מקבל את ההד התקשורתי כמו לקופסת הקוטג' "
שמה יאמרו לך - לא רוצה אל תקני! זה לא ילך לפח.

ציטוט:
ברשת מגה מסרו כעת ל-ynet על ירידה של 20% במכירות שלושת מותגי הקוטג' של תנובה, טרה ושטראוס. במקביל, רמי לוי יוצא במבצע: ימכור במשך חצי שנה קוטג' ב-4.90 שקלים.

• הוסף לסימניות
כל עבודה זהב (אופסס.. בעצם קוטג')

אגב שמעתי שיצא עכשיו רב מכר

"הנזיר שמכר את הקוטג'"

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• ללא שם-4.gif
    KB 570.6 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה, אבל מיד אחרי שראיתי את האשכול הזה, הייתי בסופר וקניתי 2 קוטג' פעם ראשונה בחיים?
אולי נבהלתי שלא יהיה יותר קוטג'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vj;586807:
אני לא יודעת למה, אבל מיד אחרי שראיתי את האשכול הזה, הייתי בסופר וקניתי 2 קוטג' פעם ראשונה בחיים?
קונספירציה עיקשת טוענת שכל העניין הוא תרגיל שיווקי ראשון מסוגו שטרם נראה כמוהו...
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;586628:
עוד לא הבנתי על מה הרעש?? אני קונה 2 קוטג' ב11 שקל. זה יקר? כל המדינה רועשת מה קרה??

כשהתחתנתי (וזה לא היה מאוד מזמן) קוטג' עלה 3 שקל, בזולפה ז"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;586827:
כשהתחתנתי (וזה לא היה מאוד מזמן) קוטג' עלה 3 שקל, בזולפה ז"ל.
...וקילו אורז עלה כמעט 3 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vj;586807:

:) LIKE :)

• הוסף לסימניות
קישקוש מהיר..

קבצים מצורפים

• אבא.jpg
    KB 298.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
עלה לי בבוקר ליצור כרזה דומה לזו שהועלתה בעמוד 8 -של חגי
ובכל זאת אעלה גם את שלי.

ולמי שתוהה..זה לא חינוכי,זה רק בשביל הרעיון...:)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 644.6 · צפיות: 24
מה יצא הקצף דוקא על קוטג , מזון לתינוקות מטרנה, סימילק וכד' עולה בקצב הרבה יותר מסחרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה